icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

majaon
14. jan 2017

@barca29 gratulujem a prajem veľa zdravíčka 😉🌼🌷

fronili
14. jan 2017

@nikolienkaa malinky je nadherny😍 u nas je vsetko oki akurat mam problem s jednym prsom mam tam vyrastok vedla bradavky a mala ma malinku pusinku a nevie chytit poriadne.Pri Simcovi nebol problem mal väcsiu pusku tak to slo.Tak mi svagrina ide pozriet do lekarne klobuciky a skusim na jedno prso stym kojit.Mliecko sa mi nerozbehlo este ale snazim sa prikladat ked je dubacik hore.Babi ja som taka zalaskovanaaaaaaa😍😍😍dnes Simi uvidi prvy krat svoju sestricku moje pocity su zmiesane.radost,obavy,ale vsetko zvladneme💖

@barca29 gratulujem maminkaaaaa vela sil a malemu zdravicko je nadherny🍀
@veronikapodolska drz sa moja kedykolvek to zacne hlavne nech ste oki.drzim moc palce✊

zuzuk22
14. jan 2017

@barca29 jeeej gratulujeme 😍😍❤😍😍 krasny ste 🙂 vela zdravicka a rychle zotavenie 🙂 to by som aj ja chcela bez nastrihu ale moc tomu neverim🙂 uvidime 🙂

zuzuk22
14. jan 2017

@fronili nadherne deticky mate vsetky 😍😍😍😍
Uz sa neviem dockat kedy budem drzat aj ja to noje uz po druhy krat 🙂

nikolienkaa
14. jan 2017

@fronili Adelka je tiež aká nádherná potom nápis ako Simco reagoval 🙂

julinka88
14. jan 2017

@nikolienkaa celyyy tata nanho sa mi podoba😀

julinka88
14. jan 2017

@barca29
Gratulujeeem krasny je😀

julinka88
14. jan 2017

@fronili kraaasne ste neboj maly sa do nej tiez urcite zamiluje
S tym mlieckom drzim palce

kwr
14. jan 2017

@barca29 gratulujem vam srdecne🙂 nech ste zdravucki...

zuzuk22
14. jan 2017

Baby ja uz ked dnes neporodim tak neviem uz kedy 🙈
Sme s olim predchvilkou dosli domov z 3 hodinovej prechadzky aj s kamoskou a jej chlapcom 🙂 totalne nam zasibavalo. Boli sme na futbal.ihrisku a ze idem ja stavat snehuliaka 🙈 ledva som gulu gulala funela jak lokomotiva 😂😂😂 a ked som uz mala aj druhu ze s kamoskou ju dame hore spolu tazka riadne ...dvyhame ju ...oli stal za mnou a ja mu kricim jak sme ju dvihali ze oli chytaj sofiu 😂😂😂😂 sme sa skoro pocikali od smiechu vtedy 😂😂😂 este aj gula sa nam rosypala co sme sa rehotaki jak sme ju dali hore tak sme sa uz na to vykaslali uz som nevladala 😂😂😂 ledva som sa uz domov dogulala 😂😂😂
Uz oddychujeme pri tv 😊😊😊

majaon
14. jan 2017

@zuzuk22 ty si blázon 😁😁😁 mne stačila polhodinkova prechádzka s malým a som už dnes nepoužiteľná 😄 ja už ledva čakám na utorok...

majaon
14. jan 2017

@fronili aká je zlatučká,juj,princezná 😍😘🌼 ako reagoval veľký braček? Lebo som strašne zvedavá na môjho prvú reakciu 🙄

zuzuk22
14. jan 2017

No vidíš a tá moja bambula nie a nie si dat povedať aby uz vyšla von 🙂
a inak tiez som moc zvedava na Oliho reakciu ked dojdeme domov ...🙂 sa aj teším aj sa toho bojim 🙂

veronikapodolska
14. jan 2017

Baby myslite na mna už som na pôrodnici lebo doktorovi sa nezdal ten tlak zasa som mala veľmi nízky a mala mala vysoký na monitore tak docent povedal že musíme to vyvolať, praskol vodu a už tu hodinu ležím a čakám kým sa to rozbehne, dúfam že to bude rýchle 😉

lalia87
14. jan 2017

@veronikapodolska drzim palciska a budem na vas mysliet 😘 o chvilu uz budes mat uzlicek stastia v naruci,no len musi sa nejako dostat von a prajem ti rychly priebeh 🙂 drzte sa 🙏 🍀

julinka88
14. jan 2017

@veronikapodolska drzim palce nech všetko dobre dopadne a nech ste v poriadku 😉

kwr
14. jan 2017

@veronikapodolska drzim.palce velmi nech mas rychly a lahky porod🙂

zuzuk22
14. jan 2017

@veronikapodolska drzim moc palce 🙂

lalia87
14. jan 2017

@zuzuk22 no co a ty nerodis po tom narocnom dni? 🙂

zuzuk22
14. jan 2017

@lalia87 veru nie nic sa nedeje 🙈 a ty ako sa mas ? 🙂

zuzzuli
14. jan 2017

@veronikapodolska drziiime palce nech to mas rychlo za sebou 😍

mattkapd
14. jan 2017

Inak babulky nezabudnite sa po skončení MD hlásiť na socialke na dôchodkové lebo to sa nerobí automaticky.. Tak aby sa vam tie roky ratali do dôchodku

majaon
15. jan 2017

@veronikapodolska držím palce ✊😉 no už máš asi po všetkom,dúfam,že je všetko OK 😊

majaon
15. jan 2017

@zuzuk22 a do nemocnice nepríde pozrieť vás? Môjmu som nakázala aby chodil každý deň 😃

zuzuk22
15. jan 2017

@majaon este neviem 🙂 niesom o tom moc presvedcena lebo sa bojim ze ked ma zbada nebude chciet odyst a zacne tam robit scenu potom 😬😬😬 koli tomu este neviem 🙂

fronili
15. jan 2017

Ahojte babi no navsteva vcera dopadla dobre zatial snazila som sa uputat pozornost na neho samwho nie na malu a venovala som sa mu.samozrejne naznacoval ze babo neni v brusku ale u tatina na rukach.chcel aby sme sli domov ale vysvetlila som muze este ma maminka bobo.No poviem vam velmi zle sa zotavujem po druhom porode normalne nechapem.Dnes mi spuchli nohy a hrozne bolia.cele tehu nic.Poctivo prikladame mliecko sa nam poooomalicky zacina tvorit.tak hadam vsetko bude oki 🤗

fronili
15. jan 2017

@veronikapodolska no co ako si dopadla dufam ze je vsetko oki a ty mas svoj uzlicek uz pri sebe 😍

veronikapodolska
15. jan 2017

No Uf to bolo dlhé, vcera mi o pol siedmej praskol vodu ale bolesti boli slabučký a skôr prestavali počas noci akoby sa mali stupňovať a ráno okol pol deviatej mi dali kadečo, samu chémiu a potom sa to rozbehlo, tak o 9h40 sa narodila naša princezná Klarka v 38+3 s váhou 3650g a 52 cm, z mojich troch dievčat najmenšia ale tak sa pricucla, hodinu na sále bola pricucnuta, a ešte pykoska keď vyšla hlavka aj s bruškom tak mi ju doktor podal aby som si ju vytiahla na jedno potlačenie , no myslite že ten môj muž niečo fotil stal tam a vykeciaval sa so sestričkami 🙂

majaon
15. jan 2017

@veronikapodolska gratulujem srdečne 😊😉🌼🌷 hlavne nech ste zdravé a na dievčatko má krásnu váhu teda ❤ držte sa !

majaon
15. jan 2017

@zuzuk22 jaj jasné,no môj krpec by nemal robiť scény,ale človek nikdy nevie 🙄 uvidíme...