icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

julinka88
16. jan 2017

@zuzuk22 nooo snad nebudeme prenasat ja mam stvrtok poradnu aj na pasy idem do nemocnice tak ma hadam aj pozre porodnicka ako to vidi

nikolienkaa
16. jan 2017

@lalia87 neboj všetko dobre dopadne a ked ma byt sekcia ja by som na ňu šla aj kazdy tyzden 😁

lalia87
16. jan 2017

@nikolienkaa no vsak ty si super zena co vsetko zvladala na vybornu s tristo hviezdickami 🙂 mas moj velky obdiv a si mojou motivaciou ze tiez to tak super musim zvladnut,ze sa to da 🙂 preto sa aj tak tesim nenormalne 🙂

veronikanellka171
16. jan 2017

Cautee nestiham vas pri nej sledovat ale mame sa dobre a vidim ze aj vy 🙂 cakam na zuzuk kedy porodi kazdy den to sledujem 😀 Fronili som sa uz dockala

nikolienkaa
16. jan 2017

@lalia87 este keby ma zbavili brucha to by bolo perfektne 😂 Ale tam sa ukryli vsetky čokolády za tehotenstvo 😂 Prajem ti aby si bola čím skôr fit ;) potom nápis kto ta operoval mna lajtman a kapusta tuším a ta rana vyzerá ako rok stará perfektná práca 🙂 zajtra sa chystáme do nr uz na sono tich klbikov uvidime snáď všetko dobre dopadne tiež

nikolienkaa
16. jan 2017

Caute ženy

malvo
16. jan 2017

@veronikanellka171 krasna babika 👍

lalia87
16. jan 2017

@nikolienkaa mna by mal robit prof. Mlyncek. Drzim zajtra palce,urcite to bude vsetko supr trupr 🙂 a davala si si aj stahovaci pas ci nie? Lebo ja nemam tak ze ci to je aj potrebne 🙂

nikolienkaa
16. jan 2017

@lalia87 nemam ten sťahovací ale som rozmýšľala nad lupou ,možno si ho este kúpim aby som sa lepšie dostala do riflii 😂😂😂

lalia87
16. jan 2017

@nikolienkaa no sak toto,ze bohvie ci to pomoze ci ne. Ja som si minule kupila gaturky s takym predlzenym stahovacim pasom,tak skusim najprv to.

zuzuk22
16. jan 2017

Baby nejako ma ozaj cudne boli brucho....take tlaky citim....nevidm co si mam o tom mysliet. Idem dat sprchu a lahnut. Oli dnes api medzi nami lebo mal 38 teplotu zvysenu teraz vecer tak nech ho mam pod dohladom. Dufam nebude chory teraz :( dala som mu sirup a uz spi . inak baby ako to je ? Uz som z toho jelen.. Ked uz zacina porod a mate kontrakcie babo sa stale hybe ...? Citite aj vtedy pohyby ci vtedy uz nie ?

zuzuk22
16. jan 2017

@veronikanellka171 dakujem zlata si 🙂 uz co by sme to mali vsetky za sebou🙂

@nikolienkaa
@veronikanellka171 a babatka mate nadherneeee...😍😍😍❤❤❤❤😍😍😍😍

zuzuk22
16. jan 2017

@julinka88 ja cakam v stredu ze mi povie ze no uz ste na 4 cm otvorena...aspon 😂😂🙈🙈🙈

natalia_17
16. jan 2017

Baby tak mna uz dvakrat poslali domov co som bola na porodnej sale pre nepostupujuci porod ☹ od vcera noci mam kontrakcie uz som bola ze lazdych 7 min a potom som zaspala a ustupilo to dnes priblizne kazdu pol hodinu tak idem nakoniec az zajtra na planovanu sekciu v celkovej anesteze. Som uz aj rada kedze sme 41 tt a maly ma uz cez 4 kila. Len mam obavy zo zakroku ako to bude prebiehat a kedy mi daju babo a kedy sa postavim na nohy ... milion otazok kedze som sice druhorodicka ale prvy porod bol spontanny tak neviem co mam ocakavat drzte palce prosim 🙏

sandri
16. jan 2017

@zuzuk22 mne ked zacal porod, pohyby som necitila.

sandri
16. jan 2017

@natalia_17 ja som bola v celkovej narkoze. Maly sa narodil 3:55 a doniesli mi ho o 7:00 na prve prisatie. Postavili ma po 12 hod. V posteli sa snaz vela hybat - na jeden aj druhy bok, potom je postavenie lahsie. Drz sa!

lalia87
17. jan 2017

@zuzuk22 no co to brucho,prestalo boliet?

zuzuk22
17. jan 2017

@natalia_17 neboj to zvladnes 🙂

zuzuk22
17. jan 2017

@lalia87 no ustupilo to potom. Takze stale som doma 🙈
V noci zasa 10x na wc som bola 🙉

julinka88
17. jan 2017

@zuzuk22 no pekne tak drzim palce uvidis ako dnes
Ja som vcera dala vanu po 4 rokoch a mala sa mi asi hned z toho otocila naopak strasny tvar brucha dom mala si dam sono sprabit stvrtok preistotu a zda sa mi ze bruch mi trochu spadlo

zuzuk22
17. jan 2017

@julinka88 tak sa ti o uz krati hadam 🙂 a doteraz bola ako otočena ? Dolu hlavičkou ?

julinka88
17. jan 2017

@zuzuk22 ano bola uz otocena dolu hlavickou na velkom sone v 34 tt ale odvtedy som sono nemala a kamoske sa tak stalo ze sa mala pred porodom otocila zadkom dolu

julinka88
17. jan 2017

@veronikanellka171 malinka je zlatunka😀
Mozem sa spytat davala si jej uz aj nausnicky v porodnici?

majaon
17. jan 2017

Baby ahojte,naša Mišička prišla na svet dnes pred hodinkou s mierami 3890g a 53cm,sme ok a už je aj pricucnuta na prsku ešte na sále 😊 ľúbim ju moc moc moc ❤😍😘❤

lalia87
17. jan 2017

@majaon 😲 😲 gratulujeeeem,dalsie cerstve babenko 🙂 vela zdravicka a radosti z malinkej ❤

veronikapodolska
17. jan 2017

@majaon jeeeej blahoželám veľa zdravicka prajem 🙂

zuzuk22
17. jan 2017

@majaon jeeeej gratulujeeem 😍😍😍 dalsie babatko ❤❤❤❤ skore zotavenie a vela zdravicka 😘😘😘 sa nam to tu uz pekne vyriedilo 🙈

zuzuk22
17. jan 2017

@majaon potom napis ako to prebiehalo som zvedava 🙂
Jaj baby uz len blbosti vyjedam 🙈🙈🙈 prave som ziedla dva keksiky mila a za tym som dala pivo 00 radler bazant 🙉🙉🙉

luucciaa
17. jan 2017

Babule ktorá ze to z vas ide v NR na sekciu k profesorovi?? Dakujem

majaon
17. jan 2017

@lalia87

@veronikapodolska
@zuzuk22 ďakujem žienky 😊 priebeh bol celkom rýchly,ako mi prepichli vodu,už sa to rozbehlo,bolesti sa rýchlo stupňovali a na pár potlačení bola vonku,mám len dva stehy,takže super 😉 taký pôrod prajem každej...malinku ešte nemám pri sebe,chystám sa pomaly do sprchy a čakať na princeznú 😘 držte sa všetky čo ste tu zostali ešte 2v1,potom pridám aj nejaké foto 😉