Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@lalia87 neboj všetko dobre dopadne a ked ma byt sekcia ja by som na ňu šla aj kazdy tyzden 😁
@nikolienkaa no vsak ty si super zena co vsetko zvladala na vybornu s tristo hviezdickami 🙂 mas moj velky obdiv a si mojou motivaciou ze tiez to tak super musim zvladnut,ze sa to da 🙂 preto sa aj tak tesim nenormalne 🙂
@lalia87 este keby ma zbavili brucha to by bolo perfektne 😂 Ale tam sa ukryli vsetky čokolády za tehotenstvo 😂 Prajem ti aby si bola čím skôr fit ;) potom nápis kto ta operoval mna lajtman a kapusta tuším a ta rana vyzerá ako rok stará perfektná práca 🙂 zajtra sa chystáme do nr uz na sono tich klbikov uvidime snáď všetko dobre dopadne tiež
@veronikanellka171 krasna babika 👍
@nikolienkaa mna by mal robit prof. Mlyncek. Drzim zajtra palce,urcite to bude vsetko supr trupr 🙂 a davala si si aj stahovaci pas ci nie? Lebo ja nemam tak ze ci to je aj potrebne 🙂
@lalia87 nemam ten sťahovací ale som rozmýšľala nad lupou ,možno si ho este kúpim aby som sa lepšie dostala do riflii 😂😂😂
@nikolienkaa no sak toto,ze bohvie ci to pomoze ci ne. Ja som si minule kupila gaturky s takym predlzenym stahovacim pasom,tak skusim najprv to.
Baby nejako ma ozaj cudne boli brucho....take tlaky citim....nevidm co si mam o tom mysliet. Idem dat sprchu a lahnut. Oli dnes api medzi nami lebo mal 38 teplotu zvysenu teraz vecer tak nech ho mam pod dohladom. Dufam nebude chory teraz :( dala som mu sirup a uz spi . inak baby ako to je ? Uz som z toho jelen.. Ked uz zacina porod a mate kontrakcie babo sa stale hybe ...? Citite aj vtedy pohyby ci vtedy uz nie ?
@veronikanellka171 dakujem zlata si 🙂 uz co by sme to mali vsetky za sebou🙂
@nikolienkaa
@veronikanellka171 a babatka mate nadherneeee...😍😍😍❤❤❤❤😍😍😍😍
Baby tak mna uz dvakrat poslali domov co som bola na porodnej sale pre nepostupujuci porod ☹ od vcera noci mam kontrakcie uz som bola ze lazdych 7 min a potom som zaspala a ustupilo to dnes priblizne kazdu pol hodinu tak idem nakoniec az zajtra na planovanu sekciu v celkovej anesteze. Som uz aj rada kedze sme 41 tt a maly ma uz cez 4 kila. Len mam obavy zo zakroku ako to bude prebiehat a kedy mi daju babo a kedy sa postavim na nohy ... milion otazok kedze som sice druhorodicka ale prvy porod bol spontanny tak neviem co mam ocakavat drzte palce prosim 🙏
@natalia_17 ja som bola v celkovej narkoze. Maly sa narodil 3:55 a doniesli mi ho o 7:00 na prve prisatie. Postavili ma po 12 hod. V posteli sa snaz vela hybat - na jeden aj druhy bok, potom je postavenie lahsie. Drz sa!
@natalia_17 neboj to zvladnes 🙂
@veronikanellka171 malinka je zlatunka😀
Mozem sa spytat davala si jej uz aj nausnicky v porodnici?
Baby ahojte,naša Mišička prišla na svet dnes pred hodinkou s mierami 3890g a 53cm,sme ok a už je aj pricucnuta na prsku ešte na sále 😊 ľúbim ju moc moc moc ❤😍😘❤
@majaon jeeeej blahoželám veľa zdravicka prajem 🙂
Babule ktorá ze to z vas ide v NR na sekciu k profesorovi?? Dakujem
@veronikapodolska
@zuzuk22 ďakujem žienky 😊 priebeh bol celkom rýchly,ako mi prepichli vodu,už sa to rozbehlo,bolesti sa rýchlo stupňovali a na pár potlačení bola vonku,mám len dva stehy,takže super 😉 taký pôrod prajem každej...malinku ešte nemám pri sebe,chystám sa pomaly do sprchy a čakať na princeznú 😘 držte sa všetky čo ste tu zostali ešte 2v1,potom pridám aj nejaké foto 😉

@zuzuk22 nooo snad nebudeme prenasat ja mam stvrtok poradnu aj na pasy idem do nemocnice tak ma hadam aj pozre porodnicka ako to vidi