Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@verunqha23 juhuuuuu super,budes to mat za sebou a papulku konecne pri sebe 🙂
@zuzuk22 tiez som rozmyslala ze pojdem,ale nechcelo sa mi tam ist s tymi mamickami mlatit,este mi aj zas ten tlak hapruje,som zvedava jak sa vytrepem do nemocky. Dnes je den deeee a dozviem sa termin 🙂
@lalia87 drzim palce potom napis ako si dopadla 🙂 ja som bola s kamoskou isla na aute tak ma zobrala a na moje pocudovanie tam ani nebolo vela ludi 😄
Som slintala aj po tych krasnych ruzovych body overali teplaky atd ale uz nemozemmmm.....ved mam toho uz vela 😂😂😂😂 a konecne mi doslo zo socialky 😂 16.33 mi vyratali narok na matersku na den tak sa tesim aspon nieco 😊 a ako sa to rata vlastne ? 16.33 x pracovne dni v mesiaci alebo aj vykendy sa tam rataju? 😂
@verunqha23 ved toto ja som tam slintala po tych krasnych vecickach co teraz maju ale uz nemozeeeem sak uz mam toho vela 😂😂😂
@zuzuk22 ja som tiez poskulovala v letaku po tych zltych a sivych teplakoch a dojc.podprs.ale to vobec netusim ake cislo by som si mala kupit 🙂 a sumu si vyrataj krat pocet dni v mes.aj vikendy vraj 🙂
Mala sa od noci tak cudne puci,uplne tak inak ju citim,ja dufam ze sa tam neotaca takto tesne pred
@zuzuk22 áno dostaneš 16,33 x počet dní v mesiaci aj víkendy ... 🙂
Ahojtr baby aj ja sa este stale guuuulam termin 23 a malinkej sa nechce a nechce no neviem uz by mohla prist konecne lebo uz len priberaaame obe🙂
Babulkyyyy,takto o tyzden uz bude zo mna maminka ❤ 👶 😍 neviem sa dockaaaaat,krpcok sa stale neotocil,v nedelu prijem a v pondeli ideme na toooo,strasne sa tesim ❤
@lalia87 jeeej tak uz vies kedy to bude 🙂 super teším sa s tebou 🙂 aj ja uz chcem 🙂 dnes ma tak cudne bolelo brucho ... Uz by to mohlo prísť veru aj u mna 🙂 sme dosli teraz zo zm som bola aj v pepcu fasa výpredaje 😀 ale len olimu som kupovala sofi uz ma dost 😀 dufam ze v stredu na poradni mi uz povedia ze sa to pohlo trosku a onedlho budeme uz aj my rodiť 🙂
Dakujem 🙂 teším sa teda 🙂 @marusia_81
@zuzuk22 ja prenasam 3deň, ale už ma poráža, už som všetko skúsila... 😊 asi musím odznova...
@lalia87 a ako idete rodit...je to dievcatko?poloha kp ci?
@marusia_81 mne ani toto nepomohlo 😀
@zuzuk22 noooo ved ja tam budem od 22.1. do neviem kedy,tak cely buduci tyzden ta tam ocakavam a budeme sa navzajom starat a pomahat si so sofiami ❤
@lalinka323 sekcia a ano kp+uzka panva a dievcatko
@lalia87 a to vam lekar sam navrhol?a ste prvorodicka?my sme rovnako a mna lekari tlacia prirodzene :/
@lalinka323 keby tam nebola aj ta uzka panva tak asi aj mna tlacia do prirodzeneho. Uz na zac.tehu ked mi moja gynek.merala panvu povedala ze je uzka a nevie ci sa stihne tak roztiahnut ako by mala,ze ktovie ci to nebude sekcia. To mi povedala este asi v 12tt. No a mala je od 30tt neotocena,v 36tt na poslednom sone stale KP,tak povedala ze ma posiela na rizikove kvoli sekcii,lebo ta panva sa natolko neroztiahla. Na rizikovej automaticky tiez ze sekcia,dali jej este tyzden na otocenie,nic sa nestalo tak dnes sa dohodol termin. Ja si vybrat idem radsej prirodzene ale nechcem malu ohrozit keby sa mi zasekla alebo co.
@lalia87 ved to..mne povedali ze to bude prirodzene ale ja som si nie ista neviem vobec si to predstavit..necham to tak bude ako bude..v tom momente ..snad dobre bude.ja by som ale asi najradsej planovanu sekciu.istota je gulomet.aj pre mna aj pre malu.tak drzim palecky nech vam to dobre dopadne
@lalinka323 a vy mate tiez uzku panvu aj kp? No vidite,tak hned by sme to menili 🙂 ale pravdu povedat,ze ja od 36tt kedy ma poslala gynek.na rizikove som dufala v to aby sa uz mala neotocila. Lebo uz som sa vyrevala zmierila so sekciou a zrazu keby ma byt prirodzeny,tak neviem. Dakujem a tiez cam prajem nech vsetko dobre dopadne. Dajte nam tu potom vediet 🙂

Ja som este tu🙂 stale cakam, zajtra poradna -39. Tyzden... okrem miernych bolesti sem tam nemam nic🙂 asi naozaj vydrzime do terminu.