Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@natalia_17 Gratulujem nádherný je 🙂 riadny chlapisko jak sa patrí 🙂 rychle zotavenie a vela zdravicka 🙂
Kolke sme tu este co neporodili vôbec ? 😀 uz nas tu asi neni vela 😀 ach jaj 🙂 zajtra poradna pobede dufam ze sa nieco pohlo uz 😔
@zuzuk22 ani mi nevrav, 4dni prenasam, zajtra pásy a štvrtok mi povedia ako to ukoncime... 🙄 koľko dní teraz nechávajú prenášať? Už asi puknem 😨
@marusia_81 asi môžu až 2 tyzdne mi ja by som si dala vyvolavacku radšej pichnut než prenasat
@natalia_17 gratulujem prajem zdravicko vela mliecka a skore zotavenie!
Ahojte, dievčatá 🙂 Aj ja som ešte tu, už trošku dlhšie sem chodím a prežívam s Vami... Teším sa zo všetkých už narodených bábätiek, my máme termín 25. a dnes v poradni mi povedali, že sa to ešte nechystá, že oproti min.týždňu sa nič nepohlo...
@marusia_81 fuu to netuším asi ako kde :( dufam ze nebudem aj ja prenášať ....
@julinka88 ano v den odchodu jej prepichli 🙂
Ja nemam deticky, tak to beriem tak, ze mi nas maly nechava este cas, nech si poslednych par dni oddychnem a ze sme sa teraz stahovali, tak nech si par dni este zvykame na novy byt... 😀
Ale ked vidim vsetky tie nadherne deticky, tak sa uz neviem dockat :-*
@natalia_17 jej gratulujeeem 😀
Aj ja som este tu😊
@zuzuk22 neviem ako to je v inych nemocniciach ale ja teraz lezim v Leviciach v nemocnici a je tu jedna ktora mala rodit 5 januara a orrnasa uz v podstate 2 tyzdne... A nic jej nedali ani vyvolavacku ani nic.. A mne ked rano na vizite povedia ze nejdem cisarskym ze pockame kym sa to rozbehne samo tak ma slak trafi ... Lebo tu si mozes pytat vyvolavacku ale nedaju ti ... A ja ked neporodim 21 akoze na termin tak ja si tu vyvolavacku aj zaplatim lebo mne mamina pride po 3 mesiacoch zo svajciarska aby mi pomohla :/ ... Fuj tieto levice
@verunqha23 prečo si nešla do nr ?p

@majaon gratulujem 🙂 prajem vela mliecka, zdravicka a skore prepustenie z nemocky!