Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@verunqha23 ale preco ta tam drzia ? Koli comu vlastne ?
Boze uz od pol 4 som hore ....uz su to dve hodiny a ja nemozem zaspat...len sa pretacam z boka na bok ...😯😯😯
@zuzuk22 lebo ja som mala ist cisarskym tak v utorok son prisla na prijem a primar sa rozhodol ze vudem rodit normalne a ak by sa nieco stalo pri porode tak spravia sekciu ... No a termin mam podla TK 21.1 cize uz zajtra ... Takze uz si ma tu kvoli tomu nechavaju 😡 joooj najradsej by som sla domov strasna nuda tu je...
@verunqha23 tak to ti verim. To ta mohli teda pustit domov este ked ti povedal ze pojdes normalne rodit . ach jaj...
@fronili tak toho sa bojím tiež keď budem s deťmi sama,no ešte bud.týždeň si vychutnám tatinovu pomoc 😉 akurát že Šimonko je chorý,zase kašle a sopli,je na ATB,dúfam,že Miška nič nechytí 🙄
Tak žltačka vám ustupuje,to je super,ja sa ešte obávam,či nedostane a budeme tu musieť byť dlhšie,dnes uvidíme..držte sa 😃
Baby mne stále tá materská neprišla a ani papier zatiaľ,nechápem,ale asi mi to dajú potom naraz za dva mesiace 🙄
@malvo gratulujem ku fesacikovi 🙂 je roztomily,vela krasnych chvil vam prajem ❤
@zuzuk22 to je dobra otazka s tym hrdlom,ja od vcera tiez zas upchaty total nos a boli ma prechod nosa a hrdla. Tie strepsils a taketo vraj v tehu sa nemozu. Rozmyslam nad zazvorovymi cajmi a minule som si robila aj tu stavu,cibula citron med.
@lalia87 kup si tablety sinupret. Su ms bylinkovej baze. Mna za dva dni dostali vonku z choroby. Som myslels ze kolabujem. Nos hrdlo priedusky.
@marienka1703 dakujem ❤ a to su.na.priedusky ci len na bolest hrdla? Lebo.mam doma este sirup prirodny na priedusky co mi minule dr.odporucila.
@lalia87 ja som uz pisala Tomášovi do roboty ze ked pôjde domov nech sa zastaví v lekárni mi kupit daco na cmulanie na hrdlo pre tehotne nech si pyta . Lebo doma mame len ten strepsils ... Ale v noci som myslela ze uz umrem ako ma to hrdlo bolelo ... A to este o pol noci som nic necítila .... Tak som si dala v noci aj ten strepsils ale len jednu tabletku lebo to uz bolo na zblaznenie . Ani preglgat som nemohla ... Sak som aj hore od pol 4 rana co som nemohla za to uz zaspať ...teraz je to trochu lepšie uz ale co zas bude vecer neviem . Uz cajickujem ... Medik citrón ... Uvidíme :( dufam ze mi to prejde a nepojdem takáto rodiť :( celé tehu nic a teraz toto
Ahoj dievcence .. prosim vas mate skusenost s um beba ?? Uz v nemocnici nam ju podavali maly si pyta kazde 3 h. .. vcera som som sa rozhodla ze skusim nutrilon .. no malemu sa nepaci stale sa krcil... tak dneska som mu dala zasa bebu a uz dobre ... dokedy mozem davat bebu ... lebo viem ze je beba 2
Tak posl.predoperacne za mnou,uz len v nedelu nastupit. Dnes sa mi 1x stalo,ze u dr.brali prednostne tehotne a ze v busi mi jedna babka ukazala na prazdne miesto nech si sadnem. Doteraz sa vsetci tvarili,ze som priesvitna 😂
Este musim stihnut zjest rybicky s cibulou a pizzu a uz mam vsetko splnene 😂 posl.tri dni nemaminka,dnes piatok,neviem ci sa nepojdem sundat na dizu 😂 😂
Ahojte,chcela by som sa opýtať či tu sú nejaké osôbky ktoré mali včera termín 19.01.2017 ako ja a ešte stále sa nič nedeje a ako to znášate,či vyvolávate alebo tak...?, som prvorodička tak moc otom neviem, ďakujem... ☹ 🙂
@majaon nas Simci zatial chory neni dufam ze ani nebude najblizsie.S manzelom som sa akurat dohadovala ze zajtra malinku dam spinkat a stravim snim ja trosku casu vonku aby nebol ukrateny o maminku.Len sa obavam ci bude chciet ist bez tatinka nakolko je nanho moc naviazany mimentalne.
Baby aké je dávkovanie na kanavit a vitamín D, lebo ja som porodila asi aj mozog teraz som prišla od lekárky ona mi to nenapísala iba povedala a ja som to zabudla 😒
@veronikapodolska kanavit 1 kv. za tyzden do 3. mesiaca a vigantol asi 2 kv. denne od 3 tyzdnov? Ale nie som si ista. v prepustacej sprave z nemocnice to nemas? Lebo ja ano...
@mamuskazuzuska super ďakujem, hej kanavit raz za týžden 1 kvapka a 2 kvapky vitamin D -denne, dik
@zuzuk22 pivedz muzovi nech Ti kupi Salviove pastilky na hrdlo a salviovy caj porciovany, v tehu mozes a nam vsetkym to pomaha...inak moja sestra ma recept na domaci sirup proti kaslu, aj ked bola tu u nas tak nam navarila a mam v ladnicke, nastastie zatial nevyuzity.
Inak dobre je este Cebion mat a dopovat sa Cckom...
@lalia87 jaj do kelu ale veru isla by som 😂😂😂 no kukali by na nas ako puci 😂😂😂 na parkete by sme si hned spravili placek s tymi bruchami by sme ich odsacali nabok 😂😂😂😂
Tak to potesi taky kompliment ;) mladica😂
Ja som sak od pol 4h hore a uz som bola ko tak som sla spat s olim....
Oliver mi robi šoky...😮😮😅😅
Spime od 13h. Ja som sa zobudila predchvilou on este spi...a zrazu len citim nieco teple ze tečie....
Hovorim si bud mi odtiekla voda alebo sa oli pocikal 😂😂😂
A bola to ta druha moznost 🙈🙈🙈
Stale citim hrdlo aj nos mam trochu zapchaty ale da sa to zatial . ale bojim sa ze na vecer to zas bude horsie. A ty ako ?

@lalia87 ziadne lieky som nedostala na tie leukocyty.. nerobia tu somnnou absoluuutne nic :( ... Ale co vam poviem levicka nemocnica... Nech ich slak trafi ... Budem tu lezat minimalne 2 tyzdne ;( ... Ach ako keby neni jedno ze ci budem doma alebo tu ... Hm co uz sa da robit ...