icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

nikolienkaa
21. jan 2017

Babyyyyy žiadna neeerodiite ? 😁

lalia87
21. jan 2017

Baby necitavate Tabulu hanby na fb? Vcera som tam citala,ako sa nejaka pacientka rozculuje na trnav.nemocn.ze na operaciu si ma priniest teplomer a obvazy,aj tam pridali odfoteny ten zoznam.
Teraz pozeram na jojke televizne a trnav.nem.sa k tomu uz vyjadrila,ze sa pacientke ospravedlnuju,ze zlyhal luds.fakt.a sestricka jej dala zly zoznam,ze to si pacientka nemusi nosit 😂
A viete jak mi je smiesne z toho? Mam takmer totozny zoznam z nasej nemocn.a tiez pytaju obvazy a teplomer. Boze,oni si myslia,ze my sme na hlavu popadani 😂 😂

veronikanellka171
21. jan 2017

@nikolienkaa ja som takto pred dvoma tyzdnami porodila a hovorim si ze by som sla znova kvoli momentu prekvapenia ze ako vyzera 😍

nikolienkaa
21. jan 2017

@lalia87 do nr si nemusíš doniesť obväzy teplomer je písaný ale dávaju svoj s aj pre bábätko netreba ani masticku ony tiež dávaju 🚑
Ale čítala som tu tabuľu hanby a tam bolo este aj ze vesiak do skrine 😂

nikolienkaa
21. jan 2017

@veronikanellka171 aj ja by som šla kľudne na ďalšiu sekciu 😁 A tiež ako mi ho vytiahli chudacika modrého ale to prvé stretnutie s nim 😍😍😍 a to som na vzdycharni prisahala mužovi do telefónu ze mu nedám uz ani pusu a nieto este sex 😂😂😂 a nedaj bože žeby som bola tehotna 😂😂😂 na další deň to bolo zabudnuté alebo akonáhle pichli spinal mali odpustené ,lebo neboli uz bolesti 😂

lalia87
21. jan 2017

@nikolienkaa musiiiim 🙂 ty si isla akutne ale tie co maju planovanu si musia priniest,ja som na ne mala normalne recept,4ks som si musela vybrat 🙂 a bola som kvoli nim v troch lekarnach lebo v jednej mali len dva ks,v dalsej tri. A zoznam mam taky-ze to je objednavka na prijem,s tym sa v nedelu preukazem akoby s obc.preuk. 🙂 to takto ked mas planovane,tak je to ine ako ked zacnes rodit a ides do nemocky 🙂

majkavid
21. jan 2017

Baby zasa dilema 😀 kedy mam zacat vytahovat stahovat predkozku .. msme uz 3 tyzdne

vuvi
21. jan 2017

@zuzuk22 ja mam v stredu termin, vcera som mala poradnu, ani ma nepozrel, ani ultrazvuk nerobil... vraj ked budem mat bolesti alebo mi odtecie plodovka mam prist do nemocnice... dik, to viem aj ja a nemam ani dr titul... a ked by sa nic nedialo, mam prist v piatok do poradne a ak ani potom sa to nepohne, tak tyzden po termine nastup do nemocnice... citis sa nejak extra zvlastne, ked uz mas zachvilku rodit? ja som jak netehotna 😂

@mattkapd ja sa tiez bojim, ze nebudem vediet, ze to uz prislo 😨 v noci som sa zobudila na krce, mala som v plane si stopovat, ako dlho a v akych intervaloch trvaju, ale zaspala som, tak to asi nebolo ono 😂 a dnes rano mam krce jak pri menstr. 😕

fronili
21. jan 2017

Babi co ste uz po porode mali ste niektora prcy tyzden taky ze ste sa cistili slabo a na druhy tyzden zacali bolesti a silne krvacanie?ja mam od dnes take bolesti v podbrusku ze mam problem fungovat.😣😭

julinka88
21. jan 2017

@lalia87 no ozaj som nevedela
Asi vyskusam😀

lalia87
21. jan 2017

@mamuskazuzuska dakujem 🙂 ja som bola dovcera uplne kludna a uz som zas celu noc nespala a uz haluzim 🙂 uz nech je min.streda a to uuuuplne najhorsie je za mnou 🙂

julinka88
21. jan 2017

@majkavid ahoj myslim ze este nie ale na poradni sa spytaj pediatricky
Ja mam chlapcov dvoch ale ani pri jednom som to nerobila a nemaju problem ale treba s tym svicit kazde babo je ine aj pokozku ma inu asi len tak ako sa da nasilu nie

mamuskazuzuska
21. jan 2017

@majkavid prvy rok urcite neriesit.. len mozes ublizit

barca29
21. jan 2017

@nikolienkaa a ty nekojis? Baby co ste uz rodili ako ste na Tom s mlieckom? Ja mam pomenej, k večeru musim prikrmovať. V nemocnici nám dávali Beba hypoalergenna, ale mali sme z nej koliky. Teraz papame Amilk, zatial ho tolerujeme dobre, ale snažím sa co najviac kojiť.

sandri
21. jan 2017

@barca29 ja kojim. Pijem vela vody, davam papat kolko si zaziada a zatial mliecko staci 🙂

zubrienka1
21. jan 2017

@majkavid nam pediatricka hovorila, ze az neskor zacat stahovat predkozku. myslim, ze okolo 8. mesiaca.

nikolienkaa
21. jan 2017

@barca29 nekojim vobec ,sme na Beba HA

zuzuk22
21. jan 2017

@vuvi vobec sa necitim nejako zvlastne 😂 ani si neuvedomujem este nejako ze uz mam ist rodit 😂😂😂 mozno to pride ked to uz na mna pride 😂😂😂 uvidime 🙂 sme boli dnes u nasich na navsevu aj u brata sme sa zastavili . oni maju teraz 3. Mesacneho chlapceka🙂 ale som abi pri nho nechcela moc ist lebo sak som soplava hrdlo ma boli 😕😕😦

zuzuk22
21. jan 2017

@majkavid oli ma 3 roky a ked mal 1 rok som sa na to pytala dr a povedala ze sa odporuca az od dvoch rokov s tym zacat ale ze ak od roka sem tam pri kupani mu to spravim beublizim mu s tym. Aj mi ukazala vtedy ako na to 😂

zuzuk22
21. jan 2017

Sa tesim uz mam doma nausnicky 🙂 aj lieh som vcera kupila 🙂

julinka88
21. jan 2017

@zuzuk22 aj ja uz mam kupene ece pred vianocami 50 percentna zlava bola na ne a lieh som vcera kupila tak sme nachystane uz na babiky male🙂

kwr
21. jan 2017

@barca29 a kojim a dokrmujem- mam hladneho a leniveho syna na prse taha tak max.15 min a potom este v klude stiahne 90ml sunaru...neriesim, odsavam a prikladam kolko vladzem🙂

zuzuk22
21. jan 2017

@julinka88 super 🙂 sa tesim 🙂 akurat varim vyvar polievku 🙂 mnam 🙂 este pol hodku a bude hotovo 🙂 jaj ale uz citim aj nad hornou perou ze ma stipe...aj nos mam pocit ze je horsie :( uz len toto mi teraz chubalo 😬😦😖
Ja som si vcera kupila este aj 6ks polievky v sacku do hrnceka do porodnice nech tam neumrem hladom 😂😂😂

vuvi
21. jan 2017

@zuzuk22 😂 som zvedava, kedy to pride... sledujem poctivo posledne kusy, co sme ostali, ze ci sa daco nedeje, ale nic, vsetky doma sedime namiesto porodov 😂 ked si spomeniem, ako som muzovi hovorila pred tyzdnom: chapes? mozno dalsi vikend uz budem v porodnici s babatkom.... hmmmm, a ja som vzdy doma a sama... dnes dokonca aj bez muza 😀
tiez k nam ma prist bracho s dcerkou trojmesacnou, no ani si ju neuzijem kvoli soplu... 😔
a nausnicky si kupovala cez net? my sme vcera pozerali, ale reku ze este nekupujeme, ze co ked to nebude dievcatko (sice dvakrat potvrdene na ultrazvuku, ale muz veri, ze dal chlapca 😂 )

zuzuk22
21. jan 2017

@vuvi chcela som cez net ale nakoniec som dala sestre kupit ked bola v meste mi odfotila co maju a som si vybrala 🙂 stali 58 ale dal zlavu 20 percent este 🙂 tak super 🙂
No ani nevrav tiez tu sledujem ktora z nas poslednych kusov napise ze uz ide rodit a nikto nic zatial 🙈🙈🙈
Som tiez povedala ze pipik uz neprichadza fo uvahy uz mam nausnice kupene 😂😂😂
A mne to asi na 5tich poradnach povedali ze baba tak dufam ze ma neoklamali. 😂😂😂
Nausnicky su krasne malicke ligotave len sa mi to neda tak pekne odfotit 🙂

sia525
21. jan 2017

Ahojte mamičky 🙂 ak by ste si našli 2 minútky vyplnili by ste mi prosím môj anonymný dotazník? Za Váš čas Vám vopred úprimne ďakujem 🙂 https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf-eXz...

lalia87
21. jan 2017

Tak ja som zas celu noc nespala a rozmyslala ako budem v nemocke grcat 🙂 zaspala som nad ranom trochu,do 13tej som lezala v posteli ani nespala poriadne. Potom vysavala byt,gauc,utierala prach,menila navliecky,dobalila kufor,prala psacie vsetky pelechy,teraz sa pecu dve tvarohove strudle a cakame uz tatika ktory je uz kusok od domu 🙂 a amen a nervozita v bruchu zacina 😀

julinka88
21. jan 2017

@zuzuk22 krasne su ja somtiez chcela z bieleho ale tie co mali sa mi nepacili tak mame taketo
Ja som brala aj antibiotika bo som uz nemohla dychat taky som mala hnisavy sopel trochu pomohli ale aj tak furt sakam
Teraz posledny mesiac sa nanas vsetko lepiiii🙂

majka_pb
21. jan 2017

@barca29 my mame 16dni a tiež mám pocit, že toho mliečka nemám dosť. Zatiaľ odsávam, ale nakoľko na posedenie zje takmer 100ml, budem musieť asi začať prikrmovať. Ak sa smiem spýtať - prikrmuješ len večer alebo ako to striedaš? Ďakujem 😊

zuzuk22
21. jan 2017

@julinka88 nadherne su aj tvoje :( budeme mat fesandy🙂 ja chcem dat uz v porodnici prepichnut🙂
My sme si akurat dali vyvar co som teraz dovarila. Trochu horuceho do bruska.
Som skapata. By som sla spat najradcej mozno aj vylahnem trochu. Cmulam haslerky kazdu chvilu mi to trochu aspon nos uvolnuje....dufam ze ma nechyti este aj horucka :(