icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

aandreja
22. jan 2017

@zuzanadringus gratulujem k chlapinovi, drzim palce nech ste co najskor doma 🙂

zuzuk22
22. jan 2017

@lalia87 jeeej ty uz si tam ? Boze aj ja uz chceeem.... Ochvilu to mas uz za sebou a princeznu pri sebe 🙂 jaj ❤❤❤
Neviem ci neni heslo porodnica ale neni som si ista 🙂

zuzuk22
22. jan 2017

@zuzanadringus nadherny je 😍 gratulujem 🙂 a neplac radcej dlksie pockat tam a byt ok ochvilku ako keby sa to potom doma malo zhorsit a museli by ste ist naspat do nemocnice...kamaratka tak teraz boli a teda nechcela by som to... Drzim palce urcite to uz bude lepsie ;) hlavu hore. Tiez som bola s olim v porodnici dlhsie koli zltacke

kukulienka83
22. jan 2017

@lalia87 heslo v NR na wifinu je nemocnica 🙂
a drzim palce, nech to mas rychlo za sebou...a zdrave babatenko pri sebe... 🙂

lalia87
22. jan 2017

@kukulienka83 dakujem,bolo to nemocnica 🙂 na starom telefone mi to strasne mrzlo len cez data 🙂

@zuzuk22 veru ja uz tu 🙂 medzi 1-2 som mala prijem,dali pasy a potom uz na izbu,este doktor by si ma mal zavolat 🙂 tak cakam. Ale nejako mi tu je tak divne,vsade tie babatka,taky zvlastny pocit 🙂

zuzuk22
22. jan 2017

@lalia87 no o chvilku uz aj ty budes mat babo pri sebe 😍😍😍❤

lalia87
22. jan 2017

@zuzuk22 veru ano 🙂 zatial ani nestresujem len mam ten divny pocit,ale to skor z nemocnice,chcela by som byt doma v pohodli s ludmi ktorych poznam 😂 jaj a tato sestricka,prvu krv mi bere a tak,ze ma cely ten zahyb na ruke boli a uplne mi navrela ruka a mam tam podliatinu,som tu hodinu a pol 😲 nemozem ju ani narovnat,normalne spuchla 🙂

julinka88
22. jan 2017

@lalia87 ahoj drzim palce potom daj vediet ako ste dopadli a ako sa mate🙂

linike0130
22. jan 2017

Baby ja uz pomaly ani chodit neviem...uz mi vsetko vadi:( Mala ochorela aj s ockom..Dalsia poradna v utorok.. Termin mam 25.01. a ja mam narodky 30.01.:)

lalia87
22. jan 2017

@julinka88 dakujem 🙂 zajtra ked budem pri zmysloch tak vam tu napisem 🙂

zuzuk22
22. jan 2017

@lalia87 no to potesi 😬😬
Drzim zajtra silno palce potom daj vediet ked budes moct budem cakat🙂 ja rano o 7h poradna

majaon
22. jan 2017

@lalia87 aj ja držím palčeky na zajtra ✊😉🍀

nikolienkaa
22. jan 2017

@lalia87 strašne zavčasu tam bývajú večere...jaaaj ja ze uz dnes ta budú robit 🙂 neviem ja som bola vždy na svojom internete ale dakde ro písali idem pozrieť na do jednej skupinky a ked nie spýtaj sa sestričky

lalia87
22. jan 2017

@nikolienkaa uz viem dakujem,tuto mi poradili,je to nemocnica 🙂

Uz som bola aj s tou co ide predomnou,teraz isla akurat na vysetko aa po nej idem ja. Az teraz ma dr.cas,chcel asi intimco pri zapade slnka 🙂

zuzanadringus
22. jan 2017

@majaon to mi nepovedali... hlavne tam ide o to, aka je krv... tym je ja som b- a on je 0+ tak si nas tu nechali, ze este mu moze stupnut... teraz bola zase na vizitu a povedala, ze sa teda zajtra uvidi...

zuzuk22
22. jan 2017

@lalia87 potom napis co ti povedali 🙂

lalia87
22. jan 2017

@zuzuk22 pytala som sa na to vracanie,ale ze sem tam sa niekomu moze stat,ze mu ostane spatne-podla mna ma chcel len ukludnit :D a popytal sa na choroby,dnes mi daju nejaku injekciu a ze klystir robit zajtra nebudu,co som prekvapena,ja ze to po dvoch dnoch zo mna aspon vyjde 😂 kukol zospodu,vsetko ok. A ze ci chcem teraz nieco.na.spanie,ja ze nie 🙂

zuzuk22
22. jan 2017

@lalia87 no aky zlatý 😀 super teda 🙂 a on ta bude aj operovať ?

lalia87
22. jan 2017

@zuzuk22 nie nie on nie,tento taha 24ku,tak tomu by som sa nedala,uz by kukal so zavretymi ocami na mna 🙂 no idem sa pokusat spat,ale babo tu stale place tak uvidim kolko pospim.
Jeezusenky co ja budem robit s takym placucim mrnusom 🙂

zuzuk22
22. jan 2017

@lalia87 neboj vsetko zvladnes ;) drz sa 🙂 a chod uz spat 🙂 aj ja idem 🙂 rano o 7h mam poradnu 😂
Silno drzim palce zajtra 🙂 potom pis pis 🙂

kwr
22. jan 2017

@zuzanadringus gratulujem maly je nadherny! A drzte sa, nech ste cim.skor doma🙂

vuvi
23. jan 2017

@lalia87 silno drzim palce 😇

zuzuk22
23. jan 2017

Ja uz sedim v cakarni na poradnu.. Dve su predomnou.....dnes mam termin uz 🙉🙈
Som zvedava co mi povie...

@lalia87 myslim na teba ...drzte sa nech vsetko dobre dopadne 🙂 mozno sa aj stretneme este ak to stihnem. 🙂

nikolienkaa
23. jan 2017

@lalia87 myslím na teba💪🏻

@zuzuk22 no ako na poradni ?

veronikapodolska
23. jan 2017

@lalia87 drž, zvládneš to určite a už budeš mamina 😉

zuzuk22
23. jan 2017

@nikolienkaa no uz som doma od dr.
Pozeral ma a ze uz to moze byt kazdu chvilu ale ze ak do stredy neporodim tak v stredu rano mam ist uz do nemocnice ze uz si ma tam nechaju .
@lalia87 takze sa urcite vidime 🙂
Jaj ty uz si hadam aj na sale....😍😍😍✊✊✊
Drz sa myslime na teba 🙂

julinka88
23. jan 2017

Ahojtr baby tak dnes bolesti od 4 ale neako prechadzaju tak ja uz neviem pojdem dat sprchu na krize

zuzuk22
23. jan 2017

@julinka88 drzim palce nech sa to uz rozbehne ;) potom pis predbezne ako to vyzera 🙂

kwr
23. jan 2017

@zuzuk22 drzim palce aj tebe aj @lalia87 a @julinka88 snad uz to je ono;)

zuzuk22
23. jan 2017

@kwr dakujeme 🙂