Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@zuzanadringus nadherny je 😍 gratulujem 🙂 a neplac radcej dlksie pockat tam a byt ok ochvilku ako keby sa to potom doma malo zhorsit a museli by ste ist naspat do nemocnice...kamaratka tak teraz boli a teda nechcela by som to... Drzim palce urcite to uz bude lepsie ;) hlavu hore. Tiez som bola s olim v porodnici dlhsie koli zltacke
@lalia87 heslo v NR na wifinu je nemocnica 🙂
a drzim palce, nech to mas rychlo za sebou...a zdrave babatenko pri sebe... 🙂
@kukulienka83 dakujem,bolo to nemocnica 🙂 na starom telefone mi to strasne mrzlo len cez data 🙂
@zuzuk22 veru ja uz tu 🙂 medzi 1-2 som mala prijem,dali pasy a potom uz na izbu,este doktor by si ma mal zavolat 🙂 tak cakam. Ale nejako mi tu je tak divne,vsade tie babatka,taky zvlastny pocit 🙂
@zuzuk22 veru ano 🙂 zatial ani nestresujem len mam ten divny pocit,ale to skor z nemocnice,chcela by som byt doma v pohodli s ludmi ktorych poznam 😂 jaj a tato sestricka,prvu krv mi bere a tak,ze ma cely ten zahyb na ruke boli a uplne mi navrela ruka a mam tam podliatinu,som tu hodinu a pol 😲 nemozem ju ani narovnat,normalne spuchla 🙂
Baby ja uz pomaly ani chodit neviem...uz mi vsetko vadi:( Mala ochorela aj s ockom..Dalsia poradna v utorok.. Termin mam 25.01. a ja mam narodky 30.01.:)
@lalia87 strašne zavčasu tam bývajú večere...jaaaj ja ze uz dnes ta budú robit 🙂 neviem ja som bola vždy na svojom internete ale dakde ro písali idem pozrieť na do jednej skupinky a ked nie spýtaj sa sestričky
@nikolienkaa uz viem dakujem,tuto mi poradili,je to nemocnica 🙂
Uz som bola aj s tou co ide predomnou,teraz isla akurat na vysetko aa po nej idem ja. Az teraz ma dr.cas,chcel asi intimco pri zapade slnka 🙂
@majaon to mi nepovedali... hlavne tam ide o to, aka je krv... tym je ja som b- a on je 0+ tak si nas tu nechali, ze este mu moze stupnut... teraz bola zase na vizitu a povedala, ze sa teda zajtra uvidi...
@zuzuk22 pytala som sa na to vracanie,ale ze sem tam sa niekomu moze stat,ze mu ostane spatne-podla mna ma chcel len ukludnit :D a popytal sa na choroby,dnes mi daju nejaku injekciu a ze klystir robit zajtra nebudu,co som prekvapena,ja ze to po dvoch dnoch zo mna aspon vyjde 😂 kukol zospodu,vsetko ok. A ze ci chcem teraz nieco.na.spanie,ja ze nie 🙂
@zuzanadringus gratulujem maly je nadherny! A drzte sa, nech ste cim.skor doma🙂
@lalia87 drž, zvládneš to určite a už budeš mamina 😉
@nikolienkaa no uz som doma od dr.
Pozeral ma a ze uz to moze byt kazdu chvilu ale ze ak do stredy neporodim tak v stredu rano mam ist uz do nemocnice ze uz si ma tam nechaju .
@lalia87 takze sa urcite vidime 🙂
Jaj ty uz si hadam aj na sale....😍😍😍✊✊✊
Drz sa myslime na teba 🙂
Ahojtr baby tak dnes bolesti od 4 ale neako prechadzaju tak ja uz neviem pojdem dat sprchu na krize

@zuzanadringus gratulujem k chlapinovi, drzim palce nech ste co najskor doma 🙂