icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

vuvi
23. jan 2017

Pánečku, no ja tu ostanem načisto sama 😂

nikolienkaa
23. jan 2017

@vuvi 😂

julinka88
23. jan 2017

@zuzuk22 no uplne ze nic teraz 😢
Boze hadam neska to uz budeeee

nikolienkaa
23. jan 2017

Bože ja odpadnem môj maly uz bude mat cez vikend mesiac ! Kokos neskutočne to letí

zuzuk22
23. jan 2017

@nikolienkaa no veru leti...ani sa nenazdas a bude sediet lozit chodit 😍
Viem podla oliho 🙂

zuzuk22
23. jan 2017

@vuvi neboj neostanes🙂 este aby si nas nepredbehla aj ;)

@julinka88 tak nikdy nevies mozno sa to este rozbehne uvidis 🙂

linike0130
23. jan 2017

@vuvi to urcite nie😉 este som tu, neboj. Zajtra poradna. Ale pocity na porod ziadne:( TP mam 25.01.

verunqha23
23. jan 2017

@vuvi neboj sa neostanes sama :D ja som mala termin v sobotu a stale somnou v nemocnici nic nerobia a to tu lezim od utorka a som otvorena len na spicku prsta a primarove dneskajsie slova rano ze no uvidime co bude neradi by sme vas rozrezali... Zlaty...

verunqha23
23. jan 2017

@lalia87 drzim palce myslim na teba 🙂

vuvi
23. jan 2017

@zuzuk22 juj, nestras, dnes musim este dokoncit veci do skoly, takze ziadna nemocnica dnes 😅

@linike0130 tiez mam termin 25., poradnu mam ale az v piatok, tak uvidime.. vcera sme sa boli aj prejst, aj jazyk som omocila v amarete, ze hadam to pomoze 😀

kazdopadne... co den, to viac sa bojim... casto rozmyslam ako stihnem skolu popri babatku, kedze si robim pedag. minimum, pracu som este ani nezacala pisat, o uceni ani nehovorim... 😔

vuvi
23. jan 2017

@verunqha23 prave som nad tebou rozmyslala, ze co si, kde si, ze sa neozyvas, uz som myslela, ze to mas za sebou 🙂 takze ta este stale trapia? hadam vedia doktori najlepsie, co robia... ale ty si mala zaciatkom mesiaca termin, ze? kvoli comu ti ho potom presunuli?

mattkapd
23. jan 2017

Ja sa tiež ešte hlasim 2v1.. V stredu poradňa ale nejako ruzovo to nevidim.. Este ani poslickov som nemala.. Teda neviem ci to musí byť ..no ale dnes sa už naposledy holim ..uz aj keby čo bolo tak nech si potom somnou spravia poriadky ma sále 😂

fronili
23. jan 2017

Lalia87 drzim palceky ✊😊

@zuzuk22 ja som akurat manzelovi vravela ze o dva dni mam TP😂a malinka uz doma s nami.😊

Bani tie co ste este neporodili drzim moc moc palceky nech uz to mate cim skor za sebou a mate svoje poklady v naruci😍

verunqha23
23. jan 2017

Babyyy poradte mi :D bola som na zachode cikat a ked som sa utrela tak bolo na papieri take priesvitne nirco ako zelatina 🙊 co to je ?

mattkapd
23. jan 2017

@verunqha23 asi ta hlienova zatka nie?

zuzuk22
23. jan 2017

@fronili dakujeme 🙂 no ty uz mas svoje stestie pri sebe 🙂 nas to este len caka 🙂

verunqha23
23. jan 2017

@mattkapd ja neviem :D uplne ako zelatina ti vyzera.. Nesmrdi to ani nic

bellybug
23. jan 2017

My sa hladime z nemocnice😍😍😍 vcera vecer o 11tej nam odtiekla plodova, o jednej sme dostali epiduralku a o 8mej rano bola mala Mina na svete😊 Porod bol bezproblemovy, a predtym ziadni poslickovia, vcera sme este boli na prechadzke, dostavali skrinu 😊

majaon
23. jan 2017

@bellybug gratulujem srdečne a prajem skoré zotavenie 😉🌼🌷🌻

mirinka1
23. jan 2017

@verunqha23 aj zo mna to vychadza uz 4 .den, vraj hlienova zatka, niekomu vyjde naraz,niekomu pstupne, niekomu s primesu krvi,niekomu cira,...

majaon
23. jan 2017

Žienky čo ste ešte s bábätkami v brušku prajem vám ľahké pôrody a nech sa už môžte tešiť zo svojich pokladíkov 😊✊😉🍀

zuzuk22
23. jan 2017

@majaon dakujeme 😍

@bellybug gratulujem 🙂 tak dalsia co uz ma svoj poklad pri sebe 🙂 skore zotavenie a vela zdravicka 😍

fronili
23. jan 2017

@verunqha23 hlienova zatka podla mna.pri simovi bola priesvitna.pri malej mi vypadla az ked mi prepichli vodu a bola od krvi.

fronili
23. jan 2017

@bellybug gratulujeeem maminkaaa😊vela vela zdravicka

kwr
23. jan 2017

@bellybug gratulujem.mamina:)

lenkavalkova
23. jan 2017

Baby ked vypisujem ziadost na pridavky, tak na druhej strane vypisujem aj tie deti, na ktore uz pridavky poberam? Ci len to novonarodene?

lenkavalkova
23. jan 2017

A tu je nas 10 dnovy poklad Jarko 🙂 Vela casu mi pri nom na internet neostava, ale vsetkym co este neporodili drzim palceky. Ja som dnes bola vyberat stehy a tak uz sa citim celkom fajn.

lenkavalkova
23. jan 2017

@nikolienkaa ako brucho? Uz splaslo? A uz sa holis cez jazvu? Mne dnes povedali, ze neholit minimalne do konca sestonedelia.

nikolienkaa
23. jan 2017

@lenkavalkova o brucho nekomentujem tam sa skrývajú vsetky kinderka a študenstké pečate 😂😂 to jedine diéta napraví ... a holím sa v pohode ,niesom rozrezana cez chlpi ... trosku vyššie lebo uz tam mam taký rez mi operovali močové cesty ...ale ja uz ani nekrvacam teda jedna kvapka za pól dňa... chceli by sme s mužom uz sex ale dočkám lebo chcem zistiť vlastne ci uz nemam toho streptokoka....to mi budú brat ster ked pôjdem po šestonedelí nie ?

veronikanellka171
23. jan 2017

Baby mam 4balenia + 1 a pol rozbalene presypane v doze.. malej asi nesadlo skoro stale mi grcka.. balenie za 7€ :(