Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
Ahojte,predstavujem Vam zmysel mojho zivota,moju dceru Sofiu,ktora sa narodila dnes o 12:50 s drobatkovskymi mierami 3040g a 46cm. Je to take malinke chutniatko 😍 Ja este bojujem sama so sebou a stahovanim maternice na pooperacke,kedze sa to spojilo aj s rezanim matern.lebo sa nasli myomi,tak troska "skrabem steny" ,ale kazdym dnom to bude lepsie.
Dakujem kazdej jednej ktora na mna dnes myslela,moc si to vazim 😘
@lalia87 srdecne gratulujem, malinka je krasnunka, drzte sa a ty sa rychlo zahoj! 🙂
@lalia87 gratulujem 🙂 aky stuplicek 🙂
@nikolienkaa no to mna rozrezali uplne nizucko cez chlpy, tak neviem neviem...ale po sestonedeli, ked pojdem na kontrolu, tak predtym sa uz asi oholim ;). Ja zatial na sex nemam pomyslenia, ale tak som len 11 dni po... A ten ster neviem, ci to potom opakuju, fakt netusim. Ja som mala negat.
@lalia87 gratulujeeeeeem 😍😍😍😍💞kraaasna je sofi 💝
@veronikanellka171 nadherne ste 😍😍😍
🙉🙉🙉🙉 boli sme na nakup predchvilkou a neodolala som kupila som si este naposledy pred porodom aj 2 veterniky a uz som ich oba aj zožrala 😂😂😂😂🙈🙈🙈🙈
Inak kupila som si aj croasanty 7days do porodnice aj tuc kekse a minule este polievky do hrnceka 😄 nech tam neumrem keby daco 😄 este volake jablko tam hodim a budem vybavena 😄😄😄
A v lekarni som si dnes kupila konecne aj caj pre kojace matky. Nozem ho uz teraz zacat uzivat nevadi to ? Ci ?
@zuzuk22 ale neviem ako si chceš zavariť tu polievku 😂 Ci dajú vodu ? A jablko len bez šupky môžeš papať 🙂
Dakujem vam :-*
@zuzuk22 ja som si dala asi 3x tiez.kojaci sackovy teraz posl.dni,lebo som ho chcela okostungovat 🙂 tuto mam granulovany ale neviem.kedy sa k nemu dostanem. A k tym veternikom ti poslem foto :D to som jedla v piatok to co bude na foto a v sobotu mi segra zas doniesla dva veterniky :D
@nikolienkaa no uvidim este 😄😄😄 a jablko som jedla aj s olim aj so supkou a v pohode ale mam aj nozik zbaleny 😅😄😄
No baby po poobednajsiej pauze zasa nastupili konteakcie ale slabota tak kazdych 15, 20 minut asi poslickovia akebo ja neviem toto vobec nepoznam pri chlapcoch sa mi proste rozbehol porod a toto neviem co normalne bolesti ale intervaly dalekooooo od seba mali ste to takto niektora?
Ja jablko konzumujem aj so supkou a v pohode. Vsak v supke najviac vitaminov ;)
Ahojte, už som aj ja mama🙏. O 18:05 sa mi narodil krásny synček s výškou 49 a váhou 3180. Pôrod som mala perfektný, otvárala som sa skoro bez bolesti. Prajem každej jednej takýto pôrod ☺️
@lenkavalkova hej viem ale stale prízvukovali ze ked sa koji tak bez šupky

@bellybug gratulujeeem 😀