icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

fronili
25. jan 2017

@jetotu nadherne deticky 😍
Ja som si pri Simonkpvi uzila teda koliky plac bolave brusko spankovi deficit do 22 mesiaca.Malinka jezatial uplny opak tak som s toho uplne hotova klop klop nech jej to aj vydrzi.
Simi je k malinkej velmi dobrucky tak som rada moc sa stoho tesim

zuzuk22
25. jan 2017

@fronili tiez som s olim mala mlieko z dm a super je aj za super cenu 🙂

zuzuk22
25. jan 2017

@fronili ale to az od pol roka cca dovtedy som kojila🙂

zuzuk22
25. jan 2017

@verunqha23 fuuu tak ty to mas ozaj tazke 😖😖😖 drzim ti palce moc nech ta uz netrapia a mas to za sebou uz

nikolienkaa
26. jan 2017

@fronili heeeeej je to ozaj laska na levy pohľad ❤️ Je fakt úžasný ked ideš s nim v obchode alebo po chodníku kde je sucho to absolútne ani nepočuť ze ide kocik úplne je tichučky a sneh a ľad a hrbolce zvláda bez najmenšej námahy úplne super ... ja si neviem predstaviť ak sa niekto brodí v snehu s normálnymi kolieskami ale tak možno to ide ☺️ A samé chváli naň len počúvam a hlavne je to ze je vyšší To je úplne super... najlepšie investované peniaze 😁 I ked by nemuseli byt aj tak take drahé 😂 Moj Ocino hovorí ze to som Nikovi mohla uz kúpiť auto 😂😂😂
Zachvíľku uz budete chodiť aj vy na prechádzky a uz si budete len uziiivat ❤️ Ja som zvedavá dokedybudeme používať vaničku 😉

zuzuk22
26. jan 2017

Babyyyyyy asi to uz pomaly zacina..... Som sa o 1h cca zobudila a mam take kramove bolesti...bola som na wc a odchadza mi uz zatka aj s troskou krvy...a tlaci ma aj s prepacenim na kakanie. 🙈 uz som aj bola teraz raz .... Fuuuu...uz zacinam byt nervozna....😯

nikolienkaa
26. jan 2017

@zuzuk22 jeeeeee supeeeer.drziiim palceeee ❤️👌 Nech to ide šup šup💪🏻 A hneď piiiiis

lenkavalkova
26. jan 2017

@zuzuk22 supeeer, nech to pokracuje rychlo a bezbolestne ;). Drzim moc palce. Drzkaj sa

julinka88
26. jan 2017

@zuzuk22 drzkam palce🙂

gulocka7888
26. jan 2017

@zuzuk22 drzkaj sa moja.Rychli a bezbolestny porod prajem

gulocka7888
26. jan 2017

@jetotu krasny drobcek.Krasna satka.Kde si taku kupila alebo objednala?

marusia_81
26. jan 2017

@zuzuk22 júúúj držím palce....😍

jetotu
26. jan 2017

@gulocka7888 ďakujem, to je limitka z každej veľkosti 1 ks. Čakala som na release ako divá :D znacka- Neisna Blom

veronikanellka171
26. jan 2017

@fronili aj my mame babylove pojdem dnes kupit bebu ar

fronili
26. jan 2017

@nikolienkaa naozaj krasny aj my mame black melange akurat kozusinku som na tuto zimu uz neriesila dost bolo financii🙉🙈teraz sa musim sustredit na chalupku aby sa dostavala

fronili
26. jan 2017

@veronikanellka171 za vyskusanie nic nedas veru ale ak by to pokracovalo aj pri inom mliecku co dufam ze nie tak to bude musiet doktorka riesit.srzim moc palceky nech uz vsm nieco sadne a mate klud.a nemusite si robit starosti

kwr
26. jan 2017

@zuzuk22 jaaaj za chvilu si uz dvojnasobna mamina teda🙂 myslim na teba🙂

mirka8492
26. jan 2017

Baby, som den po termine, mali sme rano sex a odvtedy mam taky riedsi hnedy vytok...moze to byt hlienova zatka ?

zuzuk22
26. jan 2017

Dakujem vam babyyyy.. Sofi je uz na svete 🙂 riadna babizna teda 🙂 51cm a 3800g 🙈 pred 7h som prisla na prijem a 8.11h bola vonku ❤❤❤
Milujem ju ❤ okolo 12 13h mi ju donesu. 😍 potom dam foto 😊

nikolienkaa
26. jan 2017

@zuzuk22 no ako to pokračuje ? Uz je sofi na svete ? 💝

nikolienkaa
26. jan 2017

@zuzuk22 jeeee supeeeer gratulujeeeeeem ❤️❤️❤️ Nech ste zdravé

mirka8492
26. jan 2017

@zuzuk22 waaau aka rychlovka..aj ja chceem, blahozelaam

barca29
26. jan 2017

@zuzuk22
Gratulujem a prajem skore zotavenie. Tešíme sa na fotku🙂

barca29
26. jan 2017

Nikolienkaa nedá sa mi označiť. A odkedy chodíš na prechádzky? Po akom čase ste boli 1.krat? A akú mas značku kočíka?

bellybug
26. jan 2017

Baby,viete mi poradit co na "explodujuce bolave prsia"? mam pocit,ze vybuchnu,extremne bolia😔

bellybug
26. jan 2017

@zuzuk22 gratulujeme k Sofinke😊😍

jetotu
26. jan 2017

@nikolienkaa a ja môj stokke predávam, kvôli nášmu sťahovaniu..nie sú tu chodníky 😂🙈 ale chodíme v šatke kým príde buffko 😍💖

bellybug
26. jan 2017

@nikoloenkaa Krasny kociarik😊mas na nom Obag,ze?😍kde si kupila tie klipsy na uchytenie?

nikolienkaa
26. jan 2017

@barca29 🙂 kocik mam stokke trailz a maly sa narodil 28.12. A prvý krát sme boli vonku na prechádzke minuly tyzden štvrtok myslím ,...dovtedy otužovanie na terase len v čase 12-14hod. Po 10minutach... ale bol uz vo vajíčku a v kočíku vlastne v utorok ale to len z auta do nemocnice sme šli a potom do obchodov 😂 No a včera sme neboli strašná zima ale dnes uz zas pôjdeme 🙂

jetotu
26. jan 2017

@nikolienkaa a ja môj prekrasny stokke predávam, kvôli nášmu sťahovaniu..nie sú tu chodníky 🙈 ale chodíme v šatke kým príde buffko 😍💖
@barca29 my sme boli hneď. 8 dní mal a šli sme v šatke