Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@nikolienkaa áno áno Zuzka Izai aj ja mam od nej 👌
@zuzuk22 jeeej blahoželám k princeznej, veľa zdravicka obom a rýchle zotavenie prajem 🙂
@veronikapodolska dakujjeem 😍😍😍
@bellybug
@barca29
@mirka8492
@nikolienkaa dakujeeem vam baby 😍😍
@zuzuk22 gratulujeeeeem 😍😍😍
@aandreja
@fronili
@veronikanellka171
@majaon
Dakujeeeme 🙂 uz by mi ju mali ochvilu doniest konecne 🙂
@zuzuk22 gratulka 🙂 no konecne
@fronili no rychlovka to bola 🙂 v noci o 1h som sa zobudila a to som mala uz take ako ked krami mas mat ale nic strasne ze sak to este nic neni ...uvidime ochvilu ....este cca od pol 3 do pol 4 som si aj schrupla trochu 😄😄😄 potom to uz bolo trosku silnejsie tak o 5h sme vstali sla som do sprchy este rychlo obliekli sa a isli sme pred 6h z domu to som uz mala kazdych asi 10 min taku silnejsiu uz kontrakciu ale este sa to dalo 🙂 a ked som sem dosla ze na 6cm otvorena hned klistireste na prime mi dali 😄 potom na salu a za hodku bola vonku 😍
Dakujem vam baby vsetkym moc moc 😍😍😍
@zuzuk22 joj aka je chutna 😍
Baby tak to co ste má v tom nechali samu?.. Či ešte je tu nejaká mamina cakatelka?
@mattkapd Ahoj, síce som sa nezapájala do diskusií, ale teraz ku koncu som si vás čítala a v dobrom závidela mamičkám, ktoré to už majú za sebou a držia v rukách živé batôžteky. Zajtra mám termín a zatiaľ nič. Akurát včera mi odišla hlienová zátka, tak som sa už aj potešila, že sa to rozbehne a nič. Ak sa malý nerozhýbe do nedele, tak v pondelok mám prísť do PE nemocnice aj s taškami. Tak som zvedavá...
@mattkapd ahoj, termin som mala vcera a nic. Zajtra mam zase poradnu uz druhu tento tyzden. Uvidime co povedia😉
@linike0130 tak som zvedava daj vediet ako si dopadla 😉
@zuzuk22 ja odpadnem tak to si super porod mala aj ked katdy boli ale tak tot by som brala.ktora aj nie ze?malinka je chutnuckaaaa😍💖
@veronikanellka171 no fotenie s babatkami je take s tym nic nenarobis ale uplne chapem to je jak na truc.my sme mali ist na fotenie ale niak nam to teraz nevychadza a chcelansom ju taku malinku pofotit 😔

@bellybug aaano Obag ❤️ Dakujeem 🙂
Sila mi ich jedna na FB tuším sa nejak Zuzana izai vola tak nejak