icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

nikolienkaa
26. jan 2017

@bellybug aaano Obag ❤️ Dakujeem 🙂
Sila mi ich jedna na FB tuším sa nejak Zuzana izai vola tak nejak

jetotu
26. jan 2017

@nikolienkaa áno áno Zuzka Izai aj ja mam od nej 👌

veronikapodolska
26. jan 2017

@zuzuk22 jeeej blahoželám k princeznej, veľa zdravicka obom a rýchle zotavenie prajem 🙂

zuzuk22
26. jan 2017

@veronikapodolska dakujjeem 😍😍😍

zuzuk22
26. jan 2017

@bellybug
@barca29
@mirka8492
@nikolienkaa dakujeeem vam baby 😍😍

vuvi
26. jan 2017

@zuzuk22 gratulujeeem k malinkej 😘 uz to mas za sebou, rychlo sa zotav, potom pridaj foto 😇

zuzuk22
26. jan 2017

@vuvi dakujeeem ❤❤❤

zuzuk22
26. jan 2017

Sofi nasa baculka 😍😍❤❤😍😍
To tie mamickyne veterniky a cokoladky 😄😄😄
Akurat ju sli kupat 😍😍😍

majaon
26. jan 2017

@zuzuk22 no teda srdečne gratulujem k babulke,krásna je a tiež poriadna baba ako aj moja 😍😘❤😉 skoré zotavenie prajem 🙂

veronikanellka171
26. jan 2017

@zuzuk22 gratulujeeeeem 😍😍😍

fronili
26. jan 2017

@zuzuk22 jeeej uz na svete 💖moc moc gratulujem.je kraasna 😍

aandreja
26. jan 2017

@zuzuk22 gratulujem! prajem vela mliecka a skore uzdravenie!!

zuzuk22
26. jan 2017

@aandreja
@fronili
@veronikanellka171
@majaon
Dakujeeeme 🙂 uz by mi ju mali ochvilu doniest konecne 🙂

jetotu
26. jan 2017

@zuzuk22 jeeeeej blahoželám 😍😍💖💖💖 veeela veľa zdravíčka bambulke a krásny šťastný život 💖💖💖

julinka88
26. jan 2017

@zuzuk22 juuuj gratulujeeem 😀
Riadna baba hlavne ze ste zdravucke

mamuskazuzuska
26. jan 2017

@zuzuk22 gratulka 🙂 no konecne

fronili
26. jan 2017

@zuzuk22 ale pôrod teda paradne rychli 👍aj si mala pred kontrakcie ako si prisla do nemocnice?

zuzuk22
26. jan 2017

@fronili no rychlovka to bola 🙂 v noci o 1h som sa zobudila a to som mala uz take ako ked krami mas mat ale nic strasne ze sak to este nic neni ...uvidime ochvilu ....este cca od pol 3 do pol 4 som si aj schrupla trochu 😄😄😄 potom to uz bolo trosku silnejsie tak o 5h sme vstali sla som do sprchy este rychlo obliekli sa a isli sme pred 6h z domu to som uz mala kazdych asi 10 min taku silnejsiu uz kontrakciu ale este sa to dalo 🙂 a ked som sem dosla ze na 6cm otvorena hned klistireste na prime mi dali 😄 potom na salu a za hodku bola vonku 😍

zuzuk22
26. jan 2017

Dakujem vam baby vsetkym moc moc 😍😍😍

veronikanellka171
26. jan 2017

@zuzuk22 joj aka je chutna 😍

veronikanellka171
26. jan 2017

My sme sa boli dnes fotit mala celu dobu revala a jedla na etapy 30 krat.. som sa tesila ake fotky budu pekne oblecko som jej pobrala a stihli sme ju holu a iba v retro satach tak som sla nestastna :( no odkedy sme odtial odisli spi ako zabita tak mam nervy lebo aj ako spi ju chcela fotit

mattkapd
26. jan 2017

Baby tak to co ste má v tom nechali samu?.. Či ešte je tu nejaká mamina cakatelka?

kwr
26. jan 2017

@zuzuk22 gratulujeeeem maminkaaa vitaj v klube expresnych porodov🙂

vuvi
26. jan 2017

@mattkapd ja este stale 😂😂😂 vcera bol termin, den zbehol ako voda... dnes tiez nic a zajtra v poradni sa uvidi, ci sa nieco deje, ci nie 😒 male sa chvilku mrvi, potom spi a vecer je totalne nabite energiou... dufam, ze to nebude takto aj v skutocnosti 😅
ty sa ako citis?

sally80
26. jan 2017

@mattkapd Ahoj, síce som sa nezapájala do diskusií, ale teraz ku koncu som si vás čítala a v dobrom závidela mamičkám, ktoré to už majú za sebou a držia v rukách živé batôžteky. Zajtra mám termín a zatiaľ nič. Akurát včera mi odišla hlienová zátka, tak som sa už aj potešila, že sa to rozbehne a nič. Ak sa malý nerozhýbe do nedele, tak v pondelok mám prísť do PE nemocnice aj s taškami. Tak som zvedavá...

linike0130
26. jan 2017

@mattkapd ahoj, termin som mala vcera a nic. Zajtra mam zase poradnu uz druhu tento tyzden. Uvidime co povedia😉

mattkapd
26. jan 2017

@vuvi ja sa cítim celkom fajn.. Dnes mam občas bolesti ale nič extra ale celý deň dnes mam také dosť tvrdé brusko.. V pondelok idem k doktorovi ak dovtedy sa maličký nevypta.. No a potom mám nástup do nemocnice

mattkapd
26. jan 2017

@sally80 ja som este neoostrehla že by zatka odisla.. Ja som pobalena do Bojnic ale kamarátka má stále prehovára na PE.. Až teraz ku koncu som na vazkach.. No som ja normalna? 😂

mattkapd
26. jan 2017

@linike0130 tak som zvedava daj vediet ako si dopadla 😉

fronili
26. jan 2017

@zuzuk22 ja odpadnem tak to si super porod mala aj ked katdy boli ale tak tot by som brala.ktora aj nie ze?malinka je chutnuckaaaa😍💖
@veronikanellka171 no fotenie s babatkami je take s tym nic nenarobis ale uplne chapem to je jak na truc.my sme mali ist na fotenie ale niak nam to teraz nevychadza a chcelansom ju taku malinku pofotit 😔