Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
Baby ja si mozem kludne maleho doma pofotit sama a zatial som urobila len jednu fotku rychlo pred kupanim. Ked spinka, tak ho nechcem rusit a ked je hore, tak by sa akurat rozplakal, keby ho natahujem, ale veru budem musiet aspon par fotiek nech mame na pamiatku.
@zuzuk22 Gratulujeeeeem! Super ste to zvladli! 😀
@veronikanellka171 krasne fotky... zmen si popisok pise ti tam ze si v 44tt 😲 🙂
Baby som stastna ze uz mam po tom a bolo to rychle ❤❤❤
Dakujem vam vsetkym. A tych co to este len caka silno vam drzim palce 😍
Ja som inak ko uz....cely den v pohode a vecer uz mrtva... Nohy ma bolia ako kona ...a šuška 🙈 a vzdy ked chcem ist konecne spat a zhasnem zasa spusti....uz druhu noc nespim 😴 😧😧😧
Bani ja som hotova ta moja mala nechce vobec spat od 22:30 je hore.uz som zufala naozaj mam taky spankovy deficit ze padnem asi na drzku.
@fronili a je mrzutá ? Neni hladná ? Ja dávam cistu vodičku (lucku ktorú netreba prevariť ) aj piť a ukľudní sa 🙂
Môj spi od včera od 12stej Papal spal dve hodinky obliekla som ho boli sme na prechádzke hodinu a odvtedy spal do 18 to som ho len nakŕmila a potom zas spal o 21 som ho kŕmila a zas spal a v noci o 2krmila a teraz 😂 Ale on stale spi ... to tiež neni dobre ci ? 😁
Baby skúsajte v noci môžu byt nepokojné kvôli hocičomu, naša cez den spinka papa celkom fajn a v noci bola mrzutá, tiež som stále dávala prsník len potom bola prejedena, štikútka grckanie bolenie bruska a stále dokola, potom som začala pred spaním dávať kvapky na bruško zlepšilo sa to trosku a potom som si všimla že plače aj cez den vždy keď ju vyzlečiem pri prebaľovani, nemá rada zimu tak som jej na noc dala čiapočku a prsia prekryla dekou, lebo je v zavinovačke a pomaly cela sa z nej vytiahne🙂A baby zabralo to úplne kludnejsie spala z 20 budení sa zobudila 4krat, čiže ma rada teplo, tak baby skúsajte kadečo nie vždy je ten nepokoj kvôli mliečnu, mimochodom toto je moje tretie a stále sa učím, každá je iná 😝
Moja dnes ukazkova. O 22:30 sa najedla, pred polnocou zaspala a zobudila sa az o 4:30!! Najedla sa a spala do 7:30
@nikolienkaa
@julinka88 ja si myslim ze ked papa a buwka je v poriadku ze tolko spinka.
Moja nechce ani vodu ani dudel Simonka som aspon vodou salila.
Aj ja som bola v noci vyprahnuta jak tava a musela som dat opät UM no vobec jej nechuti ale nemala na vyber.
@veronikapodolska mala mi nechce byt ani v perinke tak jej davam ten vak na spinkanie a v tom ke spokojna.Tiez nema rada zimu mam pocit prebalovanie totalne neznasa😅Zaspala nakoniec o tretej a o siestej sa prebrala.tak aspon 3 hodky som spala.
Malinka je zlatunka😍
Tak baby konecne mam pozitivnu spravu: Alfie mal vcera 3 tyzdne a uz asi tyzden spavame v obyvacke na roztahovacom gauci (open space izba), lebo v nasej mini pidi spalni 2x3metre vobec nechcel spat a cele noci sme sa trapili a netusili co je zle..potom som si uvedomila ze ked sa Ozzy narodil tiez sme.spavali v obyvke lebo som mala na navsteve sestru s neterkou a tie spavali v nasej spalni...no a posledne asi 3 dni mi v noci spi v kuse aj 4-5hodin!!!
A dalsia skvela sprava je ze asi 3 dni po odlozeni klobucikov a normalneho kojenia sa vcera vecer tak prisal ako vysavac a bez jedov placu pil viac nez 15 minut!!!! Bradavky sa odvtedy stale spamatavaju ale stoji mi to za to!!!
Bolo by to.idealne kebyze nemusim brat antibiotika ale bez nich by som zas nemohla jest ani pit kvoli opuchnutemu licu a hrdlu...
Iba tak narychlo citam vase prispevky lebo ma.caka zehlenie, ale drzim.vam vsetkym.palce a ako ste aj pisali, skusajte co zaberie, ja sa citim ako prvomatka, moji dvaja su uplne odlisne babatka a napriek tomu ze veci mam zautomatizovane a nestresujem kvoli prezliekaniu kupaniu a odgrgavaniu atd ale zase aj tak akoby zacinam od nuly v rezii tohto nadherneho maleho chlapa🙂
@kwr jej to ma tesi super ze sa to u vas zlepsilo u nas sa to zhorsuje.doktorka mi kazala na drzaka cez den budit ale to moc nechcem ked tak pekne spinka 😔🤔najlepsie sa jej spi u nas v posteli ale ja ju prehadzukem do postielky.chcem aby sa naucila spinkat vo svojom ako Simonko ale ci to nevzdam neviem🙈chytam v noci mikrospanky povas kojenia preto zaspime vzdy obe ale bojim sa snou spinkat v posteli.je taka malinka 😍
Baby a v noci Vam bábätka spinkajú? Lebo my robíme rodeo od 12-4tej vždy a nepomáha nič☹
@fronili ja tiez mojho nebudim.ani cez den ani v noci...nas nechce spavat v postielke tiez...riesime to tak ze spava v kociku...vanicku mozeme vzdy vykliknut a preniest ak by bolo treba, napriklad ked muz berie starsieho na vychadzku tak vanicka ide na jedalensky stol a oni si nastoknu na konatrukciu sportovu cast.
Ozzy tiez nechcel spavat v postielkr tak spaval v kociku...a ked podrastol take 2 mesiace uz to nebol problem a od 9 mes.spava vo svojej izbe.
A to poznam ze prelozis a zobudi sa...ja som myslela ze sa to nikdy nezmeni a preplakala som s nim noci a zrazu sa to zlepsilo...drzim palce a vydrz, mikrospanky mam aj ja ked kojim v noci ale ked sa zobudim maly putuje do kocika....nezufaj, urcite sa malinkej polepsi ked trosku povyrastie...
@veronikanellka171
Wau nádherne fotky, aj ja chcem take🙂
@linike0130
@mattkapd
@sally80 ahojte,ste este cakatelky ako ja?krcok mam vraj uuuplne vzadu,babatku sa nechce..v pondelok mam prvu poradnu v nemocnici,tam mi povedia,co dalej...rozhodla som sa vsak cez vikend stimulovat,nech sa porod rozbehne bez chemie,tak uvidime,ci to vyjde...🙂
Ahojte, u mňa stále to isté. Bruško spadnuté nemám a ani náznak nejakého pôrodu. Ach, jaj.
Tak uz to mam aj ja konecne za sebou neviem preco mi nejde pridat fotka na konika... Vzdy ma vyhodi zo stranky... Ked chcete pozrite si potom na fb v januarovkach... Dna 27.1.2017 o 12:35 sa narodila Emmka s mierami presne 3 kila a 46 cm 🙂... Rano o 8 mi dali vyvolavacku o 9 prisli kontrakcie ako tak silne... A potom uz to bol horor :D
@verunqha23 gratulujem ❤️ Tak teda prirodzene so to dala ? Ale na hlavu su v tich Leviciach
@verunqha23 gratulujem k princeznej a skoré zotavenie prajem 😊🌻🌷🌼

@mattkapd Každý chce pre seba a malé len to najlepšie a čím viac možností, tak tým ťažší výber, teda aspoň ja mám vždy problém s rozhodovaním sa.