Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@veronikanellka171 taketo male babatka maju tzv. "fyziologicku hnacku". Nas mas tiez bebu ha ma taku zltu prazenicku.
@nikolienkaa ona ma to na lavo skor take tmavohnede.. takze pokial neni zelene je to ok, dakujem
@veronikanellka171 no to naľavo je zle hovienko ... je tmavo zelene ale pokial viki ma len hnedé to sa jej upraví na ti žltú praženicu ...aj Niko mal deň take zvláštne a potom zas sa to napravilo na zlte
Ani my sme nemali navstevy a ja som aj rada bola, ze nemusim s malym do tej navstevnej miestnosti, kde su aj ini cudzi ludia a ktovie kolki by boli chori... Da sa to v pohode vydrzat aj bez navstevy.
Jaj dnes 3ti den po porode
A cecky uz mam jak kamen tvtde...uz sa mi dnes poriadne naliali konecne ...som rada ale mala mi len drichme namiesto toho aby mi s tym pomohla...chvilu papala a uz zasa zaspala na prsu...boli ju kupat v hypomangane ci ako sa to vola lebo ma take cervene fliacky z ich oblecenia trochu a po tom kupeli by deticky len spali 🙉🙈 ach jaj
@zubrienka1 a co znamena ta hnacka prosim?
@veronikanellka171 ze to nema byt huste, tvrda stolica. Skor makksie, kasovite, niekedy aj redsie. Ved piju len mliecko 😉
Baby pred pôrodom keď vám spisovali informácie pre matriku som sa pomylila v zamestnavatelovi.. Nahlasila som prevadzku nie zamestnávateľa.. Vadí to či to mam povedať?..
@lenkavalkova nadzherny je 😍
@mattkapdskús sa na to opýtať sestričiek. Čo Ti v nemocnici vlastne povedali, počkajú, kým sa Ti pôrod nerozbehne sám, alebo Ti ho vyvolajú?
@lenkavalkova
@majaon babi kraaasne deticky 😍
Baby, tak sa aj ja hlasim. Vcera 28.01. o 18:05 hod sa nam narodil syncek Christopher s mierami 4100gr a 54cm. Sme obidvaja v poriadku😘
Zienky, ktoré ste este neporodili, radi vas privítame vo februarovkach 2017 ;)
Blahoželám všetkým maminkám, nech im babatka krásne rastú a prajem rýchle zotavenie 🙂
@linike0130 Gratulujem! Riadna chlapi na 😍. Nech sa vam dari obom 🙂
@julinka88 juj to ma marzi :(
Dufam ze bude uz lepsie len. Ja zas som sa cudovala ze Sofi zas cely den prespala ale aj v noci celkom spinkala nastastie. . ale ja zas moc nie uz ked som mohla ze aj ona spinkala tak mam zasa s prsiami od vcera problemy....naliate horuce tvrde ako kamen 😢😢😢 bradavky ma uz bolia jak hovado....odsavam si kazde 3vhodiny....snazim sa to aj rozmasirovat....kremujem si bradavky no ale je to hrozne . sofi sa sice prisaje aj papa ale strasne malicko ....to je nic potrebujem ovela viac....a ked sa prisaje vidim hviezdicky od bolesti zuby zatinam....😢😢😬😬😯
Ach jaj nech sa to uz rozhybe a ustali konecne....nejakych 50 ml odsajem vzdy z jedneho a 50 z druheho a chodim si to sestricke do chladnicky zanasat. ...
A dnes Sofi nastrihavali trosku uzdicku pod jazykom mala ju trochu viacej zrastenu a zle sa jej aj z flase pilo . zvladla to jak hrdinka 🙂 zltacku mame v norme modlim sa aby zajtra nevystupila a mali by sme ist zajtra uz domov. Rano nas vazili a z 3800 mame 3590g 🙂
@linike0130 gratulujem maminkaaa nech ste zdravucky🤗
Ahojte baby. Ak by mala niektorá záujem o fotky novorodenca max do 14 dní z okolia Topoľčian potrebujem modela/ku 🙂. Fotky sú zadarmo. Rozširujem portfolio. Fotenie v doobedných hodinách cez týždeň v Nemčiciach. Viac info v správe. Pošlem aj stránku kde si môžete pozrieť moje doterajšie fotky.
Ahojte.. Volám sa Vladko mám 3370g a 49cm a na svet za mamickou som prišiel dnes o 12.37..

@veronikanellka171 pokial nemá tmavo zelene rak to nerieš ,vtedy by to znamenalo ze nesedí UM
Toto som našla na nete takto ľahko rozoznať