Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@majaon no do konca sestonedelia by si nemala... A ked kojis... No vyskusaj 🙂 ale podla mna mozes 🙂
@majaon ja som po cisárskom ale chcela by som cvičiť šák ja som totálne fit 😁
@nikolienkaa ano prirodzene bola pri mne mamina.. Tie kontrakcie boli strasne... Ale zvladla som ti aj ked som im tam uz vravela ze ja zomieram :D ze zomrem :D
@verunqha23 super tak konecne ❤❤❤ gratulujem mala je nadhernaaa❤❤❤ vela zdravicka a mliecka obom 😍
@veronikanellka171
@nikolienkaa❤❤❤😍😍😍❤❤❤
Nadhernyyy ste krasne fotky ❤❤❤
@verunqha23 gratulujeeeem maminkaaa hlavne ze mas po, na horor zabudnes.hlavne ze je malinka zdravucka 😍drzkajte sa
Nestiham zareagovat na vsetky spraviy tak pisem hromadne.Maminkam cakatelkam prajem nech uz to rychlo pride a maju to za sebou.A hlavne nech vsetko dopadne dobre a co najrychlejsie porody 😊
Maminky kraaasne deticky na foteckach.Podla toho clovek vidi ako ten cas leti.Behali sme bruskate a teraz mame tie nase male batôzky pri sebe😍
@verunqha23 gratulujem srdečne 😊🌼🌷🌻 nech ste zdravé 😉
@majaon ja som citala ze cvicit mozes ak uz takmer nekrvacas ale ak si zarobis svalovicu tak ta kyselina mliecna zo svalov ti zmeni chut mlieka a dieta moze zacat odmietat prso...cize asi iba jemne cvicit ak chces...ja sa tiez chystam, Alfie mal.vcera 3 tyzdne ale skolila ma.infekcia a mam antibiotika tak pockam.a uvidim.buduci tyzden. Mam.knihu o cviceni po porode tak pojdem.najprv podla nej....
Ak zacnes potom napis ako napredujes
@nikolienkaa tak ty už môžeš začať,ja asi až po sestonedeli 😉
Malinky je aký chutný okatý 😍
@verunqha23 ako to je s Levickou porodnicou? Su na 600 nedeli zakázané návštevy? Ja som po termíne tak asi v utorok budem nastupovat do nemocnice.
@charlotte4488 ahoj ano akurat od dneska su zakazane :/ ale mam stastie ze moja mamina robila tuto v nemocnici na detskom :D ... Takze moze zamnou prist ...
@majaon zevraj po cisárskom az o 6mesiacov 😱😱😱
Baby aku stolicu maju vasi drobci? Mala ma druhy den bebu a uz 3x sa tak posrala ale doslova posrala a aj teraz po jedeni hned a ma napadlo ze ci to je normalne.. je to take redsie hnede ale ci je to hnacka sa tazko porovnava.. no predtym mala uplne inu stolicu taku hustu
@veronikanellka171 my sme na bebe HA a kaka tAke praženice žlté 😊

Baby,môžem cvičiť na brucho keď kojim? Lebo teda riadne ho mám ešte,ale čo by som chcela ani dva týždne po pôrode 😁
A pozrite ako sa podobajú - dole je Šimi a hore Miška ❤😘😍