icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

majaon
27. jan 2017

Baby,môžem cvičiť na brucho keď kojim? Lebo teda riadne ho mám ešte,ale čo by som chcela ani dva týždne po pôrode 😁
A pozrite ako sa podobajú - dole je Šimi a hore Miška ❤😘😍

sally80
27. jan 2017

@sally80
@mattkapd Ako si dopadla?

mamuskazuzuska
27. jan 2017

@majaon no do konca sestonedelia by si nemala... A ked kojis... No vyskusaj 🙂 ale podla mna mozes 🙂

verunqha23
27. jan 2017

Taaaaak ide to <3 moja laaaska moje vsetko joj 🙂

nikolienkaa
27. jan 2017

@majaon ja som po cisárskom ale chcela by som cvičiť šák ja som totálne fit 😁

verunqha23
27. jan 2017

@nikolienkaa ano prirodzene bola pri mne mamina.. Tie kontrakcie boli strasne... Ale zvladla som ti aj ked som im tam uz vravela ze ja zomieram :D ze zomrem :D

mattkapd
27. jan 2017

@sally80 tak som dopadla že si má tu nechali ležať.. No ja viem ze dnes neporodim tak som zvedava.. Myslíš že domov má už nepustia tak ja neviem nooo

vuvi
27. jan 2017

@mattkapd aspon budes pod kontrolou... Mne je zle od zaludka,ani neviem,ci som nieco zjedla...brucho mi tvrdne riadne,v takych intervaloch...neni to bolestive,ale neprijemne...😔

nikolienkaa
27. jan 2017

O tyzden ideme na oslavu ,dneska sme mali skúšku 😁😁😁

veronikanellka171
27. jan 2017
zuzuk22
27. jan 2017

@majaon jeej nadherny su 😘 a ako dvojicky 😍😍❤

zuzuk22
27. jan 2017

@verunqha23 super tak konecne ❤❤❤ gratulujem mala je nadhernaaa❤❤❤ vela zdravicka a mliecka obom 😍

zuzuk22
27. jan 2017

@veronikanellka171
@nikolienkaa❤❤❤😍😍😍❤❤❤
Nadhernyyy ste krasne fotky ❤❤❤

zuzuk22
27. jan 2017

Moja Sofi 😘😘😘
Ale dnes som sklamana...od dnes su tu zrusene navstevy koli chripkovej epidemii 😢😢😢 a dnes nas mal prist pozriet tato 😢 tak uz az doma ... Nejako to musime vydrzat uz .

sally80
27. jan 2017

@mattkapd Aspoň sa nebudeš doma stresovať, či je to v poriadku a normálne. Myslím, že Ťa budú viesť k tomu, aby si čoskoro porodila 🙂

fronili
27. jan 2017

@verunqha23 gratulujeeeem maminkaaa hlavne ze mas po, na horor zabudnes.hlavne ze je malinka zdravucka 😍drzkajte sa

mattkapd
27. jan 2017

@sally80 tak ak sa este nemá nic diať tak by som bola praveze radšej doma.. Čo tu na izbe sa nič nedá.. Ani nemyslim že porodim teraz.. Ale aspoň vidim sestričky su tu zlaté a mám tu aj znamu ale ta už má pri sebe krpca tak ju nechodim otravovat

mattkapd
27. jan 2017

@vuvi stále môžeš kedykoľvek zbehnut do nemocnice keď si si neni istá.. Ja tiez som vždy radšej keď niečo neviem nech má ubezpeci lekár že tak to ma byt

fronili
27. jan 2017

Nestiham zareagovat na vsetky spraviy tak pisem hromadne.Maminkam cakatelkam prajem nech uz to rychlo pride a maju to za sebou.A hlavne nech vsetko dopadne dobre a co najrychlejsie porody 😊
Maminky kraaasne deticky na foteckach.Podla toho clovek vidi ako ten cas leti.Behali sme bruskate a teraz mame tie nase male batôzky pri sebe😍

majaon
27. jan 2017

@verunqha23 gratulujem srdečne 😊🌼🌷🌻 nech ste zdravé 😉

kwr
27. jan 2017

@majaon ja som citala ze cvicit mozes ak uz takmer nekrvacas ale ak si zarobis svalovicu tak ta kyselina mliecna zo svalov ti zmeni chut mlieka a dieta moze zacat odmietat prso...cize asi iba jemne cvicit ak chces...ja sa tiez chystam, Alfie mal.vcera 3 tyzdne ale skolila ma.infekcia a mam antibiotika tak pockam.a uvidim.buduci tyzden. Mam.knihu o cviceni po porode tak pojdem.najprv podla nej....
Ak zacnes potom napis ako napredujes

majaon
27. jan 2017

@nikolienkaa tak ty už môžeš začať,ja asi až po sestonedeli 😉
Malinky je aký chutný okatý 😍

charlotte4488
27. jan 2017

@verunqha23 ako to je s Levickou porodnicou? Su na 600 nedeli zakázané návštevy? Ja som po termíne tak asi v utorok budem nastupovat do nemocnice.

majaon
27. jan 2017

@kwr no asi ešte chvíľu počkám,kojenie je prednejšie 😊
A prajem ti skoré uzdravenie 😉

verunqha23
27. jan 2017

@charlotte4488 ahoj ano akurat od dneska su zakazane :/ ale mam stastie ze moja mamina robila tuto v nemocnici na detskom :D ... Takze moze zamnou prist ...

majaon
27. jan 2017

@zuzuk22 tá je krásnučka 😍😍 a určite to vydržíš bez chlapcov,ubehne to,aj my sme tak boli bez návštev.

verunqha23
27. jan 2017

Joj ako mi chyba to brusisko co som mala :D

nikolienkaa
27. jan 2017

@majaon zevraj po cisárskom az o 6mesiacov 😱😱😱

veronikanellka171
28. jan 2017

Baby aku stolicu maju vasi drobci? Mala ma druhy den bebu a uz 3x sa tak posrala ale doslova posrala a aj teraz po jedeni hned a ma napadlo ze ci to je normalne.. je to take redsie hnede ale ci je to hnacka sa tazko porovnava.. no predtym mala uplne inu stolicu taku hustu

nikolienkaa
28. jan 2017

@veronikanellka171 my sme na bebe HA a kaka tAke praženice žlté 😊