Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@zuzuk22 keby do hodiny 120ml a viac tak je to vela, ale inak aj na um pisu davkovanie 100ml(90ml voda) -6x za den. Moja zje z oboch prsnikov plus 60 ml. Kazde 2h vynimocne 3-4h. Dr povedal ze je to ok a normalne a ja jej proste nestacim. Epizodu s laktacnou mam za sebou a este teraz mam z toho pachut, rovnako ako s dulou a ich cenami za rady. Btw. Laktacnej nazor a aj niektorych modernych nosiacich mamin - ziadna flasa, ziadne um. Prsniky musia stacit.... Ma vytacaju. To mam asi dieta nechat plakat od hladu alebo ho mat nonstop na prsiach.
Ahojte,uz to mam aj ja za sebou,31.1. sa nam narodila krasna dcerka Terezka,3000 g a 48 cm...❤
Moja teraz ked mala 2600g tak doki povedala,ze ma vypit tak 60ml. Na krabici od beby je napisane 90ml tyzdnove a dvojtyzdn.babatka,ale tak jedno babo moze mat 4kg a dalsie 3 🙂 ja dam vzdy prso a potom este mala vypije okolo tych 30ml.
Ostala nam este niaka tehulka medzi nami ci uz mame vsetky nase batôžteky💖
Tak dnes mas konečne pustili domov.. Maminky čo všetko musim vybaviť?...mam v tom akýsi chaos
@mattkapd rodny list uz mas?
@malvo ahoj my sme na tom rovnako malá ma dva týždne a prkladám ju každe tri hodiny k obom prsníkom po 2X a ešte aj tak potrebuje dokrmiť tak 50-60 ml Nutrilonu aj s malým tak bolo... rozpravala som sa ss dvomi laktačnými poradkiňami jedna povedala že prsníky musia stačiť ked nie tak častejšie prikladať a druhá že na prikrmovaní nieje nič zlé ked dieťatko dostane najprv prsník tak všetko potrebné má od maminky a umele je len taká bodka 🙂) take by som nestresovala 😎
Baby odkedy sme sa stali mamičkami tak to tu nejako upadá🙂 nemáme ani cas popísať. Inak stihli všetky porodiť v januari? 🙂
Ahojte,ja som nepridavala ziadne prispevky,len citala. A som uz asi posledna co este neporodila 😢. Termin som mala 26.1 uz 8 den prenasam 😢. Dnes rano mi dali tabletku na vyvolanie ale stale sa nic nedeje😢
Ahojte maminy my sa kojime zatial uspesne denne vypijem 4,5 litra vody a zatial mam mlieka dost malej staci vzdy z jedneho prsa a vydrzi 2 hodky nepapat akurat zaspavanie je katastrofa ona sa rada pestuje a niekedy sme aj do 1 hore
A pozdravujemeee😀
@julinka88 to ako dokazes tolko vody vypit 😲
Jaj baby, hlasime sa aj my, Alfie mal vo stvrtok mesiac, a nejak nam sialene rastie, na poradni mal 5090gr a 57cm, v porovnani predchadzajuci stvrtok mal 4350gr a 54.5cm....zatial nam nevynadali za to, kedze nerastie len hmotnost, ale aj dlzka....najblizsia poradna a ockovanie bude 23.2. tak uvidim...
Myslim na vas a dufam ze sa vam vsetkym dobre dari s prckami, pripadne ak vas to este len caka, nech mate hladky a rychly porod...
Ahojte maminky,prosim vas ten vigantol je na predpis? Lebo sestricka mi ho napisala na taky papierik len,tak teraz neviem ci to sama si mozem kupit. Nas od vcera trapia prdky,takze staaale hore
Ahojte baby. Chcem sa spytat tie co rodili cisarskym kolko krvacate. Ja som 3 tyzdne po cisarskom a po 2 tyzdnoch to krvacanie ustupovalo, uz pomaly iba take hnede slabe do zlta, uz to bolo tak na imtimku, ale od vcera mam pocit ze krvacam viac, Opat syta krv, sice staci 1vlozka za den ale myslela som ze uz to je na ustupe..

Akej znacky su prosim tie flasky, mozes dat aj foto, dakujem