Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
Moj maly schudol, preto kazala budit aj v noci, avsak on je strasny spachtos, on sa velmi nebudi ani cez den na jedenie, tak uvidime ako nude priberat.
@veronikapodolska no skús dudel,ja som síce nechcela moc ju učiť naň,ale aspoň na chvíľku keď ho podudle a upokojí sa tak to pomôže,lebo stále na prsku nemôže byť,potom stále grcka...😉
u nás konečne plusove teploty po tých mrazoch tak sme dali prvú prechádzku v kočíku, inak doma spinka iba chvílku potom papa, grcká a nosí sa a v kočíku už spí 2 hodky už som ju dala na chodbu a stále spí, dúfam že jej to zostane aj do budúcna🙂
@veronikapodolska mozem sa opytat, kde si zohnala tu cievku na dokrmovanie? pobehali sme nejake lekarne a nemali, mlieko sa mi len spusta strasne pomaly, tak to nechcem pokazit flasou s umelym.
@ljenka neviem odkiaľ si my sme to zohnali v nemocničnej lekárni na Kramároch, ale tiež to muž zháňal vo viacerých lekárňach a nemajú to hocikde
@ljenka je to myslim CN01 a hlavne si k tomu pytaj aj predlzovacku, lebo ta cievka sama o sebe je velmi kratka. Odkial si? Ja pojdem zajtra okolo zdravotnickych potrieb, mozem sa ti spytat a kupit ti to a poslat postou. Som z BA.
A pokial nezozenies, pozri si nejaku laktacnu v tvojom okoli na mamila.sk a zavolaj jej a spytaj sa jej odkial to ma ona 🙂
@veronikapodolska z cadce, skusime este tie zdrav. potreby a ako sa to presne vola? cievka na dokrmovanie?
@sandri
@veronikapodolska dakujem dievcence za pomoc, uz som to nasla podla nazvu aj cez net
@sandri su inak aj metrove cievky cn01 🙂 a ppojde aj s kratkou treba si flasku s umelym zastrcit do podprdy medzi kozy alebo zavesit na snurke ba krk 🙂
Tak ked tu uz vypisujem, aj ja sa pochvalim 🙂, Matus sa nam narodil v sobotu 4300g a55cm, porod bol velmi dobry opak prveho a hlavne rychly, z domu sme sli o deviatej a pred polnocou bol maly na svete.
Baby, poraďte mi.
Boli sme včera v poradni, vsetko Ok, rastieme, priberame 🙂 len jeden problém mame. Dr. si všimla že malí ma vystúpený pupček a v jednom vajku ma viac tekutiny. Poslala nás na detskú chirurgiu. Ideme bud. týždeň. Bojím sa, že co nám tam povedia.
Dnes mi jedna dr. vravela že jej syn to mal tiež a im povedali, že do 4 rokov s tým nebudú nič robiť. Bojím sa aby z toho nemal problémy s črievkami.
Malí mi máva koliky a veľa plače.
Stretli ste sa s niečim takým u Vás?
@majaon no ved aj ja 🙂 moja je spachtos a mliečko pocuckava len krátko a spi zas zato vždy ako sa zobudí ide hned na prso potom 🙂
Ale baby poviem vam dnes som uz mŕtva ... Robila som knedlu a piekla kačku ... Umyla rad ... A v kuse len pri malej a davat pozor na Oliho lebo stale len a ňou chce chodit a bojim sa aby jej nieco nevyparatil nechtiac... Ale lubi ju ... Pusinky jej dáva 🙂 uz aj s parkom sa na raňajky s ňou chcel podeliť 😀
Baby kolko vypiju vase detičky . My mame 6 dni dnes prvy krat som jej dala z flase mlieko co som si včera odsala . Mala som tam 100ml a ona vypila skoro 90ml ...neni to vela ...??? Lebo mne sa zdá ze je .... Najprv síce vypila len 30 ml a zaspala ale ked som ju uložila o 5 minut sa prebrala a zasa pytala dokopy dala skoro 90 ml...
Babatko ma vypit 150ml mlieka na 1kg vahy, cize si to zrataj kolko krat pije a po kolko a uvidis
@zuzuk22 mala ma 3 tyzdne a vypije odomna neviem kolko a s flasky jej potom este ked dam tak cca 30 ku stiahne este.Okolo 60-90 by mali pit 3 tyzdnove ale kazde babo je ine.
Ja mam jediny problem s malou a to ze od 17-18 hod nechce spat az do niakej 22hod väcsinou az do polnoci.placliva vkuse hlada prso no hruza🙉
Ahojte kocky, hlasime sa. Maly sa mi tazsie prisava, skor dudluje. Chcem sa spytat, tie ktore pouzivate aj flasky, aka sa vam osvedcila? Ja som tozizto z flasky nikdy nekrmila, tak ziadne skusenosti nemam. Aku odpotucate? Dakujem🙂
@linike0130 flasky Mam su samosterilizacne (teda nemusia sa v hrnci ale do mikrovlnky)a su anikolikove na spodku maju odsavanie vzduchu ,mala som pri prvom a pri druhom tiez

@evittam aj mne sa stalo nieco take raz s olim 😃 som sa rano zobudila a ze coooo pre boha kolko hodin ...hned som vystrelila z postele ze ci dycha ....😃