icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

bona7
2. feb 2017

Akej znacky su prosim tie flasky, mozes dat aj foto, dakujem

malvo
2. feb 2017

@zuzuk22 keby do hodiny 120ml a viac tak je to vela, ale inak aj na um pisu davkovanie 100ml(90ml voda) -6x za den. Moja zje z oboch prsnikov plus 60 ml. Kazde 2h vynimocne 3-4h. Dr povedal ze je to ok a normalne a ja jej proste nestacim. Epizodu s laktacnou mam za sebou a este teraz mam z toho pachut, rovnako ako s dulou a ich cenami za rady. Btw. Laktacnej nazor a aj niektorych modernych nosiacich mamin - ziadna flasa, ziadne um. Prsniky musia stacit.... Ma vytacaju. To mam asi dieta nechat plakat od hladu alebo ho mat nonstop na prsiach.

vuvi
2. feb 2017

Ahojte,uz to mam aj ja za sebou,31.1. sa nam narodila krasna dcerka Terezka,3000 g a 48 cm...❤

fronili
2. feb 2017

@vuvi gratulujem maminkaaa vela vela zdravicka obom prajem😊🍀

lalia87
2. feb 2017

Moja teraz ked mala 2600g tak doki povedala,ze ma vypit tak 60ml. Na krabici od beby je napisane 90ml tyzdnove a dvojtyzdn.babatka,ale tak jedno babo moze mat 4kg a dalsie 3 🙂 ja dam vzdy prso a potom este mala vypije okolo tych 30ml.

fronili
2. feb 2017

Ostala nam este niaka tehulka medzi nami ci uz mame vsetky nase batôžteky💖

mattkapd
2. feb 2017

Tak dnes mas konečne pustili domov.. Maminky čo všetko musim vybaviť?...mam v tom akýsi chaos

mamuskazuzuska
2. feb 2017

@mattkapd rodny list uz mas?

fronili
2. feb 2017

@mattkapd zamna to vybavoval manzel ale ak mas uz rodny list tak socialka zdravotka a na urad prace staci ist az po tych 28 dnoch.dufam ze som na nic nezabudla😊

zuzuk22
2. feb 2017

@vuvi jeeej gratulujeme🙂 vela zdravicka 🙂

zuzuk22
2. feb 2017

@fronili a na socialke vlastne co treba ? Ci mi nahodou este daco nechyba vybavit lebo som v tom ze na teraz mame vsetko ak neratam jednorazovy prispevok po mesiaci

picur22
2. feb 2017

Najkrajší pohľad aký môžem vidieť ...MILUJEM NAJVIAC 💏💕💏💕💏

eliz188
3. feb 2017

@malvo ahoj my sme na tom rovnako malá ma dva týždne a prkladám ju každe tri hodiny k obom prsníkom po 2X a ešte aj tak potrebuje dokrmiť tak 50-60 ml Nutrilonu aj s malým tak bolo... rozpravala som sa ss dvomi laktačnými poradkiňami jedna povedala že prsníky musia stačiť ked nie tak častejšie prikladať a druhá že na prikrmovaní nieje nič zlé ked dieťatko dostane najprv prsník tak všetko potrebné má od maminky a umele je len taká bodka 🙂) take by som nestresovala 😎

barca29
3. feb 2017

Baby odkedy sme sa stali mamičkami tak to tu nejako upadá🙂 nemáme ani cas popísať. Inak stihli všetky porodiť v januari? 🙂

zuzuk22
3. feb 2017

@picur22 krasny su 🙂
@barca29 no aj ja som si vsimla uz sem malo vsetky chodime . uz neni cas teraz 😃

zuzuk22
3. feb 2017

Uz mame 8 dni 🙂💕

picur22
3. feb 2017

@barca29 to by aj mňa zaujímalo či už sú všetky po 😊

lenka2022
3. feb 2017

Ahojte,ja som nepridavala ziadne prispevky,len citala. A som uz asi posledna co este neporodila 😢. Termin som mala 26.1 uz 8 den prenasam 😢. Dnes rano mi dali tabletku na vyvolanie ale stale sa nic nedeje😢

julinka88
3. feb 2017

Ahojte maminy my sa kojime zatial uspesne denne vypijem 4,5 litra vody a zatial mam mlieka dost malej staci vzdy z jedneho prsa a vydrzi 2 hodky nepapat akurat zaspavanie je katastrofa ona sa rada pestuje a niekedy sme aj do 1 hore
A pozdravujemeee😀

julinka88
3. feb 2017

@kwr boze my tiez tak isto uplne😀

lenkavalkova
3. feb 2017

@julinka88 to ako dokazes tolko vody vypit 😲

nikolienkaa
3. feb 2017

Ahojte baby ako sa maaate? Môj maly býva strašne urieknuty teda mava zoči ,som z toho na nervy ...
Aaa zajtra ideme na oslavu a nedeľu mame krst 😊😘

barca29
3. feb 2017

Aj my mame problém zaspať...
@lenka2022 tak držím palce nech uz mas čoskoro bábätko pri sebe , daj potom vediet 🙂

fronili
3. feb 2017

@zuzuk22 zda sa mi ze na socialku len z rodnym listom ale neviem isto.

Babi krasne deturence vsetky by som ich vystiskala🤗
@lenka2022 drzim moc moc palceky nech uz to mas rychlo za sebou a nech mas toez uz drobceka pri sebe🍀😊

kwr
3. feb 2017

Jaj baby, hlasime sa aj my, Alfie mal vo stvrtok mesiac, a nejak nam sialene rastie, na poradni mal 5090gr a 57cm, v porovnani predchadzajuci stvrtok mal 4350gr a 54.5cm....zatial nam nevynadali za to, kedze nerastie len hmotnost, ale aj dlzka....najblizsia poradna a ockovanie bude 23.2. tak uvidim...
Myslim na vas a dufam ze sa vam vsetkym dobre dari s prckami, pripadne ak vas to este len caka, nech mate hladky a rychly porod...

lenka2022
4. feb 2017

@fronili
@barca29 dakujem baby 🙂

marienka1703
4. feb 2017

A my uz maaaame 12 dniii. Sme poslusnuckiii. Pekne papkaaaame akurat v noci sa nam nechce spinkat

lalia87
4. feb 2017

Ahojte maminky,prosim vas ten vigantol je na predpis? Lebo sestricka mi ho napisala na taky papierik len,tak teraz neviem ci to sama si mozem kupit. Nas od vcera trapia prdky,takze staaale hore

jargre
4. feb 2017

Ahojte baby. Chcem sa spytat tie co rodili cisarskym kolko krvacate. Ja som 3 tyzdne po cisarskom a po 2 tyzdnoch to krvacanie ustupovalo, uz pomaly iba take hnede slabe do zlta, uz to bolo tak na imtimku, ale od vcera mam pocit ze krvacam viac, Opat syta krv, sice staci 1vlozka za den ale myslela som ze uz to je na ustupe..

lalia87
4. feb 2017

@jargre ja som dva tyzdne po,v nemocke som mozno 3-4dni,potom uz len take hnede,stacila intimka a odvcera zase krvacam