Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
Ja som po cisarskom mesiaca stale krvacam i ked nie silno, ale stale je to na intimku.
Tak my dnes mame prvú prechádzku za nami 🙂 boli sme na hodinku vonku 🙂 konečne nemrzne 🙂 Sofi ani nepìpla spinkala cely cas 🙂 uz sme doma 45 minut a stale este spinka 🙂 dudlik zatial nechceme . Uvidíme ci sa to zmení este ale zatial ju z neho až napìna niekedy ked jej ho vyskusam dat ... Tak to nesilim nejako 🙂 obcas raz za den možno si ho vezme na par minut ale potom ho vypluje zasa a uz nechce 🙂
@jargre ja presne rak isto a ked som uz nekrvacala tak sme mali uz aj sex ale teraz opäť som na vložkách a nie na intimkach
Baby ako obliekate do kocika? Mam fusak, teplu kombinezu (vrch ako bumda, vnutorna vlozka flees), zamatovy oceral a ciapka, pod to bavlnena ciapka, dupacky a body. Bude to stacit?
@malvo momentalne je u nas tak 3-4 stupne ked ideme von, davam len to co ma doma (pyzamko alebo body s dupackami) v tom do zimneho overalu hrubeho (taky ako zimna bunda asi hruby), pletena ciapocka a do kocika do fusaka zimneho a nanoznik (kryt). Je teplucky
Baby tie čo kojite,prosím vás aj vaši drobci tak grckaju? Moja si aj odgrgne,ale aj tak potom dosť vygrcne,viem,že to je reflux a asi s tým nič nenarobím,akurát čo má vyššie pod hlavičkou,inak ju stále prezliekam 🙄
@majaon my sme to mali pri starsom, neboj, casom to prejde 🙂
@mamuskazuzuska hej aj Šimonko to tak mal,len sa mi zdá že Miška viac a je to na nervy 😡 furt dokola periem len jej vecičky....čo už,musíme to vydržať 😉
@majaon jj, chvalabohu nas mladsi to nema, dufam ze to nezakriknem, par krat uz vygrckol ale teda prezliekala som tak 2x kvoli vygrcnutiu, myslilm ze to bolo len z prezratia... to sa s tymi tyckami u starsieho neda porovnat 🙂
@majaon aj moja to má, odgrgne, aj počas kojenia ju dám aj po a ešte aj pol hodku po kojení vygrckáva aj ked je položená vyššie na vankúši :( je to na prášky lebo ked konečne zaspí tak ju ta grcka zobudi :( musíme to vydržať, najstaršia to tiež mala ale tak ta grckala aj prudom :(
Moje chutniatko ktoremu je vseeetko velkeee ❤ dnes sme otuzovali pri okne 1x,este mozno raz,potom na balkon aa potom sup ho von. Nechce sa mi verit,ze zajtra bude.mat cervicek 3tyzdne,takto pred dvomi som sa hlasila na prijme 🙂 je to moje slniecko len keby nas tie prdiky netrapili,strasne sa pri tom puci a mrnka 😔
@lenkavalkova nooo aj ja sa cudujem inak by som to mala na tyzden
Proste som sa zaprisahala ze budem kojit a bodka tak flasa furt v ruke😀
Baby aj vase dedicky maju taku suchu pokozku? Hlavne na nozickach len. Viem ze sa este telicko cisti. Sa jej ako keby supa ta vrchna kozicka dolu .
@zuzuk22 áno môj to má tiež.. Doktorka olej zakázala.. Do kúpeľa sa môže pridavat ale nesmie sa nim natierat lebo olej vraj vysusuje.. Nám predpisala do kúpeľa taký olej Linola a po kupani mám natret kremikom ale fakt olejcek mi zakazali už v nemocnici na tu suchu kozicku a pediatricka tiez

@jargre Aj mne sa vratilo krvacanie, ked som sa viac namahala, nosila maleho vo vajicku a na rukach vela, tak sa to vratilo. Ale myslim, ze to je normalne do konca sestonedelia.