icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

lenkavalkova
4. feb 2017

@jargre Aj mne sa vratilo krvacanie, ked som sa viac namahala, nosila maleho vo vajicku a na rukach vela, tak sa to vratilo. Ale myslim, ze to je normalne do konca sestonedelia.

bona7
4. feb 2017

Ja som po cisarskom mesiaca stale krvacam i ked nie silno, ale stale je to na intimku.

mattkapd
4. feb 2017

@ljenka aj ja som mala veľmi malo mliecka a od vcera mám toľko že musím aj odsavat.. V nemocnici som skoro vôbec nemala tak sme boli na umelom.. Keď som prisla domov kúpila som si homeopatika na mliecko a hroznovy cukor..neviem ci to pomohlo no mliecko až strieka

lenka2022
4. feb 2017

Tak uz aj posledna januarovka porodila😍 sice vo february ale nevadi. Ahojte volam sa Melissa a na svet som prisla dnes o 13:50h s mierami 3530g a 49cm😍💟🍼

zuzuk22
4. feb 2017

@jargre ja som 9dni po a tiez som uz asi 2 3 dni mala uz len take slabé hnede ale dnes zasa červená krv . Ale nie vela tak normálne . Myslim ze to je este normálne. Sak telo sa este čistí stale

zuzuk22
4. feb 2017

@lenka2022 gratulujeme 🙂

zuzuk22
4. feb 2017

Tak my dnes mame prvú prechádzku za nami 🙂 boli sme na hodinku vonku 🙂 konečne nemrzne 🙂 Sofi ani nepìpla spinkala cely cas 🙂 uz sme doma 45 minut a stale este spinka 🙂 dudlik zatial nechceme . Uvidíme ci sa to zmení este ale zatial ju z neho až napìna niekedy ked jej ho vyskusam dat ... Tak to nesilim nejako 🙂 obcas raz za den možno si ho vezme na par minut ale potom ho vypluje zasa a uz nechce 🙂

ljenka
4. feb 2017

@mattkapd ja beriem benedikt a senovku ale mlieka mam malicko, uz prikrmujeme , lebo som nemala srdce sa pozerat na toho hladoska. Ani pri dcere som nemala a to som mala vtedy homeopatika a tie sa mi zdali slabe a vineu som pila.

nikolienkaa
4. feb 2017

@jargre ja presne rak isto a ked som uz nekrvacala tak sme mali uz aj sex ale teraz opäť som na vložkách a nie na intimkach

fronili
4. feb 2017

@lenka2022 gratulujeeem maminka vela vela zdravicka.kraane meno ma malinka😊🍀

zlatben
4. feb 2017

@lalia87 nam ho pediatricka predpisala na recept.

zuzuk22
5. feb 2017

💕 moja Sofi 🙂 ❤

malvo
5. feb 2017

Baby ako obliekate do kocika? Mam fusak, teplu kombinezu (vrch ako bumda, vnutorna vlozka flees), zamatovy oceral a ciapka, pod to bavlnena ciapka, dupacky a body. Bude to stacit?

mamuskazuzuska
5. feb 2017

@malvo momentalne je u nas tak 3-4 stupne ked ideme von, davam len to co ma doma (pyzamko alebo body s dupackami) v tom do zimneho overalu hrubeho (taky ako zimna bunda asi hruby), pletena ciapocka a do kocika do fusaka zimneho a nanoznik (kryt). Je teplucky

majaon
5. feb 2017

@zuzuk22 Ahojky,aj si malú otužovala pri okne pred prvou vychádzkou? Lebo my sme ešte vonku neboli 😊

majaon
5. feb 2017

Baby tie čo kojite,prosím vás aj vaši drobci tak grckaju? Moja si aj odgrgne,ale aj tak potom dosť vygrcne,viem,že to je reflux a asi s tým nič nenarobím,akurát čo má vyššie pod hlavičkou,inak ju stále prezliekam 🙄

mamuskazuzuska
5. feb 2017

@majaon my sme to mali pri starsom, neboj, casom to prejde 🙂

majaon
5. feb 2017

@mamuskazuzuska hej aj Šimonko to tak mal,len sa mi zdá že Miška viac a je to na nervy 😡 furt dokola periem len jej vecičky....čo už,musíme to vydržať 😉

mamuskazuzuska
5. feb 2017

@majaon jj, chvalabohu nas mladsi to nema, dufam ze to nezakriknem, par krat uz vygrckol ale teda prezliekala som tak 2x kvoli vygrcnutiu, myslilm ze to bolo len z prezratia... to sa s tymi tyckami u starsieho neda porovnat 🙂

veronikapodolska
5. feb 2017

@majaon aj moja to má, odgrgne, aj počas kojenia ju dám aj po a ešte aj pol hodku po kojení vygrckáva aj ked je položená vyššie na vankúši :( je to na prášky lebo ked konečne zaspí tak ju ta grcka zobudi :( musíme to vydržať, najstaršia to tiež mala ale tak ta grckala aj prudom :(

lalia87
5. feb 2017

Moje chutniatko ktoremu je vseeetko velkeee ❤ dnes sme otuzovali pri okne 1x,este mozno raz,potom na balkon aa potom sup ho von. Nechce sa mi verit,ze zajtra bude.mat cervicek 3tyzdne,takto pred dvomi som sa hlasila na prijme 🙂 je to moje slniecko len keby nas tie prdiky netrapili,strasne sa pri tom puci a mrnka 😔

mattkapd
5. feb 2017

@majaon môj krpcek si zase neodgrgne vôbec a dllllho má potom stikutku... Vraj to môže byť skrytý reflux.. No zajtra máme poradňu tak sa na to doktorky opytam.. Tak mi ho je ľúto keď tak dlho stikuta

zuzuk22
5. feb 2017

@majaon nie vobec. Ani oliho som tiez nie 🙂 som ju riadne zababusila a uz bolo vonku plus 1 stupen 🙂 a aj dnes sme uz boli na hodinku a pol a ochvilu ideme nachvilku este raz 🙂 teda tomas s nou ide aj so susedom 🙂 ony maju 4mesacnu elisku tak chlapi idu kocikovat dcerky 😍

zuzuk22
5. feb 2017

@majaon tiez obcas grckame moc sa jej nechce grgat ale neni to nic hrozne 🙂

julinka88
5. feb 2017

@lenkavalkova nooo aj ja sa cudujem inak by som to mala na tyzden
Proste som sa zaprisahala ze budem kojit a bodka tak flasa furt v ruke😀

zuzuk22
5. feb 2017

Baby aj vase dedicky maju taku suchu pokozku? Hlavne na nozickach len. Viem ze sa este telicko cisti. Sa jej ako keby supa ta vrchna kozicka dolu .

zuzuk22
5. feb 2017

@lalia87 nadherna je 💕 veru ide to ako voda 🙂 aj nam je vela veci velkych a pancusky az podbazuchou chuda ma 😃 hlavne ze jej je telo 🙂

sandri
5. feb 2017

@zuzuk22 ano, natierala som mu tie suche miesta detskym olejom.

verunqha23
5. feb 2017

Moja laska najmensia :3 vsetko jej je velke :D ... Asi jedine oblecenie co jej je dobre :D ...

mattkapd
5. feb 2017

@zuzuk22 áno môj to má tiež.. Doktorka olej zakázala.. Do kúpeľa sa môže pridavat ale nesmie sa nim natierat lebo olej vraj vysusuje.. Nám predpisala do kúpeľa taký olej Linola a po kupani mám natret kremikom ale fakt olejcek mi zakazali už v nemocnici na tu suchu kozicku a pediatricka tiez