Je tu niekto z Bardejova?
Tak skusam , ci sa niekto pripoji k diskusii. Ved hadam sem niekto chodi z Bardejova.
Ahojte...
Bi - uz som doma 😵 co takto naplanovat nejaku prechadzku??
co je tu nove???
ja som dnes doprala konecne a este musim prat malej co sa mi zasa nakopilo.Je to des.Asi ju idem obliect a pojdeme von lebo to je teraz s nou na infarkt.Sak ti porozpravam
ani nemas co zavidiet 😀 😀 😀
Laura akurat spi, tak je trosku kludu, ale inac tiez sa z nej stava poriadna aktivistka...
tak mala je zasa osypana.Ja uz sa s toho asi raz...si pripadam ako v zacarovanom kruhu
ona ma staled aco ale uz ma to fakt stve iba koli tomu ze ju to musi drazdit.Uz ani nemam odvahu ist k dr.
Bi - kludne si k dr. zajdi... ved tam je od toho, aby poradila ci pomohla 😉
Janja - blahozelam k dievcatku 😵
bianca, vidim, ze si sa opat nahodila do hokejoveho oblecenia. a komu to vlastne fandis?
janja ja tu kukam a tu ticho tak nechem sama tapetovat
soni ja zasadne slovakom a ked nahodou hrajeme s cechmi tak kricim do vankusa bo by som dostala po hube 😀
aj ja sa tu chodim raz za cas pozriet, lenze aktivnejsia som na inej stranke, fore, sieti ci ako to mam nazvat. bianca, uz vies na ktorej 😉
hoj
soni hej aj ja som tam uz viac ako tu.Celkom sranda 😀 ja som zaciatocnik
janja nemas facebook?
len dufam, ze budem mat na to cas. Ked je takto pekne vonku, tak sa mi nechce sediet pri pc. A ked pride mala, tak potom uz asi vobec 😒
no, ja som to tu chcela napisat uz davno, ze viac casu travim tam, ale sa mi to zdalo cudne, ze na nejakom fore budem pisat a propagovat ine. tak som trochu obisla ten nazov a ty si ho sem fukla 🙂
soni ja som tam len chvilku ale podla mna je ovela lepsie ze tam nemusim upravovat foto,daju sa dat videa a vidim kto je on line.

Radka uz sa mi vrat