Je tu niekto z Bardejova?
Tak skusam , ci sa niekto pripoji k diskusii. Ved hadam sem niekto chodi z Bardejova.
ahojte...no aj my sme vonku...ale vecer tu furt nakuknem, ked ninka spinka...
@janulabj jeeej aky krasny bambulko,,,cim ho to krmis??? 😵
vcera sme boli na grilovacke...na krizoch, neviem ci poznate...taka malebna dedinka, kde som travila prazdniny ako dieta...cca 25km od bj...super bolo...budeme chodit veeelmi casto....babka s dedkom sa hraju s ninusou a mamka s tatikom oddychuju...paci sa mi to.... 😀 😅
Ahojte, my sme si tiez uzivali, kym na nas nedolahla choroba, ktora konecne potvrdila, ze Lorianka je alergicka na pel, teda ma sennu nadchu. Takze z anvstevy u alergologa sme si priniesli peknu hrbu liekov, ktore nas maju dat dokopy, pretoze momentalne sa to dost vystupnovalo☹(( Ale verim, ze uz po stanoveni diagnozy sa zbavime zbytocnych chorob, ktore nas prenasledovali od zimy a lieky udrzia alergiu na uzde. ☹
my je tu smutno.Alegia ma dostala na kolena pfuuuuuj.Aktualne zhaname brusku na parkety
juj...nevdacna robota, brusit parkety...ja by som radsej hodila na to plavajucu podlahu...znamy brusil a potom lutoval...vela roboty s tym...a efekt sa mu nakoniec aj tak nepacil... 😒
maci my mame v obyvke krasnu drevenu podlahu no predchadzajuca majitelka sa o byt vobec nestarala tak je nutne ju aspon trochen prebrusit a prelakovat.Stoji to za to
tak dnes sa slo brusit...teda skusit ci to pojde.Uz mam taku zlost ze tu podlahu pojdem sama vytrhat a osadim plavajucu len nech sa uz nieco deje
nasa mala ma z neznam.dovodov teploty.Mozno zubky.K dr mi je uz trapne chodit
uz vieme preco.Vcera vyliezol minimalne jeden ocny
decka idete 24.vecer na namestie?
Jani na Vinbargu organizovali Seleziani akciu a bolo vela atrakcii pre deticky.Sme boli pozvani tak sme skokli na chvilku.
ani my...a ja som vyssie ako ty... 🙂 ale ninka mala horucku v nedelu, tak aj tak by sme nikam nesli...inak by som sa k vam prihovorila... 😉

aj my stale vonku.Dnes teda po narocnom odpoludni.Je u nas zabava pod hol.nebom a bol aj program pre deti takze nasa od 16 hodin do teraz tancovala.Potom hodim video na FB.