Je tu niekto z Bardejova?
Tak skusam , ci sa niekto pripoji k diskusii. Ved hadam sem niekto chodi z Bardejova.
tiez ti slnko pali do tvare? ja uz som stiahla zaluzie, nech aspon vidim na monitor 😀 😀
tak to ja som v 5...ale bud rada, ze mas aspon vytah..ja slapem po schodoch 😠
ja by som si ho asi aj umyla...len aby som sa viezla..Susedia musia mat zo mna poriadnu srandu.vsak funim jak slonica. zacnem tak v druhom po tichy a kym sa doplazim domov, tak to snad pocuje cely barak 😀 😀
neeee. necham v kocikarni, a tam mimco hodim do autosedacky a vynesiem si ho hore...
no ved mam co robit 😀 😀 a ked bude najhorsie, tak sa prestahujem do pivnice 😀
no je...priatel sa vyhraza, ze hned ako sa vratim z porodky vytiahne orbitrek spod postele a vraj budem slapat jak diva 😀 vtipalek 😀 😀
no...som si ho poctivo vydupala pred rokom a od vtedy sa na neho prasilo, tak sme ho schovali..no chvilku sa pouzival ako vesiak, ale potom sme zistili, ze namame miesto na postielku tak musel pod postel..
tak to bolo podobne aj s mojim stac.byciklom az ho manzel za mojej neprtomnosti nalozil a odviezol na Slovensko
no vidim, ze sme na tom stejne...moj by bol uz tiez davno prec, ale nejak som ho ukecala..

manzel byval va 3 km odo mna 😀 😀 😀