Je tu niekto z Bardejova?
Tak skusam , ci sa niekto pripoji k diskusii. Ved hadam sem niekto chodi z Bardejova.
čo take sa tam odohrava že to pozerate a nastačite sa divit nebodaj nevera? 😕
gabrielkabj ni mi sme pozerali cesku verziu a tam sa menila romka s bielou a romka mala doma oproti bielej luxusne a cisto
wow tak to sa často nestáva. Tak čo tešíte sa domou na Slovensko? Určite ano. A Stefi čo je s tvojim bratom Števom?
gabi - no stale je v BJ, pracuje ako riaditel regionalnej a rozvojovej agentury, byva stale na Bezrucovej a zatial stale slobodny 😀 😀
a inak ta tipovacka pohlavia podla tych babskych rad co nam dala sonoga vysla... teda vsade vychdzal chlapec a ozaj to aj chlapec bude 😵
pripajam sa ku gratulacii 😅 Ta čo sa neženi ved taky fešak to bol neviem teraz posudit nevidela som ho od roku 1995
Dobre ranko 🙂
gabi - no mozno si ho aj videla, ale nespoznala 😉 aj ked sa vellmi nezmenil.. do zenenia sa mu nechce a celkom s nim suhlasim..ved ma este cas..
Silvi - prezrad meno 😉
ahojte. raduska, ty co stale tak skoro pises? to si uz tak skoro nebodaj v robote.
Soni - no od 5:35 sedim v praci. a kedze sa mi uz pracovat velmi nechce, tak sa musim nejako zabavit do 14:00 😀 😀
Bianka - no uz som za polkou 🙂
no chcela by som aj skor...este som nebola na mzdovke. som sa dozvedela, ze pokial nemam odpracovanych 100 dni, tak si celu dovcu nemozem vybrat. nejak sa mi tam nechce - tych 20 schodov by ma asi zabilo. tak to vybeham ked pojdem domov 🙂
ja zasa sedim na nete a cakam kedy mi pidu peniaze na ucet lebo m usim vsetko poplatit a marodka nechodi a stale nechodi 🙄
no ja cakam tiez na vyplatu....mala by dorazit v stredu.Potrebujem este nakupit veci do porodky..inac u nas v cervencovkach uz mame prve mimco.tak sa pre istotu zasobujem, lebo to moze prist kazdu chvilu...
mnam ....to by som si dala, uz len najst niekoho kto ju uvari 😀 nechce sa ti, ked sedis doma? 😀 😀

ahoj.vobec som nepostrehla ze si tu.ja som tiez pozerala.Sice 2x ale stalo to zato