Je tu niekto z Bardejova?
Tak skusam , ci sa niekto pripoji k diskusii. Ved hadam sem niekto chodi z Bardejova.
no mozno si mamka musi zvyknut na to, ze bude mimco a ze uz mas svoju vlastnu rodinu..to prejde..
jej si zlata.Prave sme sa pohadali po telefone.Peter uz ma dost roboty a mne cvaka asi s toho ze som furt sama
to bude aj tym tehotenstvom...tiez sme sa hadali a celkom pravidelne..jeden cas to vyzeralo tak, ze som chcela balit tasky..bola som strasne naladova a najhorsie bolo, ze som celu vinu hadzala na Davida... a co nejdes niekde von?? nemas tu nejake kamosky??
kamosky mam ale uz mi skoncila vychadzka a je tam tak horuco ze sa mi ani nechce dychat
tak si skus zmenit vychadzky...tehulkam vraj davaju aj od 8 - 20:00..skus sa dohodnut s Jardom
ja na to kaslem.PN mam pisanu na slovensko tak aj tak by ma tu nehladali a tam mi kontrola nepride
sak hej.Len vsetky kamosky chodia do roboty a ja mam pocit ze otravujem(poznam to podla seba aka prijemna som bola po 12-tkach) a jedna co je doma tak ta ma mesacneho spunta
no tiez neviem, co budem robit, ked budem sama doma a ostatni v praci..asi sa unudim k smrti. koli tomu este pracujem
sak ja by som teiz robila ale co uz.Len do tej mojej hnudnej roboty sa nechcem nikdy vratit a ani sa nevratim
a co budes robit??? uz nie v zdravotnictve? alebo iba chces zmenit oddelenie?
jej to je len preklep.Uz som dnes upisana.Musim si dat aspon na chvilu oddych 😀 😀 😀
pracujes?ja som si bola dat natacky,lebo dnes idem medzi ludi tak nech sa ma hned nelakaju 😀 😀 😀

az tak????no nemas to jednoduche.