Je tu niekto z Bardejova?
Tak skusam , ci sa niekto pripoji k diskusii. Ved hadam sem niekto chodi z Bardejova.
tak uz som tu 🙂 cely den som sedela u kamosky na zahrade a az teraz som sa vratila domov..Bianca - hod mi cislo do IP a nabuduce ta vezmeme s nami, nech sa nemusis doma nudit sama...tak sa budeme nudit tri 😀
Hlasim stale 2v1 😀 😀 takze nic nove...a pre istotu dodavam, ze zajtra tu budem tiez asi az poobede..
co podnajom? stale nic? a aky byt hladate a do akej ceny, keby som nahodou nieco videla...
radus prave som ti chcela napisat ze vymenime cisla lebo som nervozna
tak nakoniec zostavame v starom byte.Dohodli sme sa nakoniec tak ze im pojde 4000 a inkaso 2700 kc tak necelych 7000 budeme platit mesacne
tak to su pekne narocni 😝 ...no skoda, ze to nebolo skor..lebo kolega od Davida prenajimal 3+1 za 7000.. ale keby som nahodou nieco vedela, tak ti dam urcite vediet..
no par mesiacov to budete musiet vysdrzat a ked sa drobec narodi, tak sa prestahujete.....
hej ale asi uz na slovensko pojdeme.Peter bude chodit na tyzdnovky a ja budem doma revat
hej ale uz budem mat prcka a starosti plnu hlavu a bude to ine len asi budem tazko znasat tych 14 dni bez Petra
no mozno sa to nejako spravi a nakoniec to dopadne dobre....budem drzat prsty..
tak najpv my zdochol mobil.Potom som nestihla elektricku k dr, tak som musela cakat na dalsiu 20 min tak ze pojdem inou ale ta sa posr.a ja nestihla ani pripoj tak som bezala na dalsiu asi tak kilomerter a k dr. som doletela s vyplazenym jazykom a kedze mobil mrtvi ja skoro tiez lebo som mala zraz s kamoskou a nemohla som jej zavolat.Mala som pre nu peniaze za najomne.Tak som utekala do roboty aby som jej zavolala s pevnej ale nebrala to tak som vzala cislo a utekala k dalsej dr.na kontrolu.Nakoniec som jej zavolala s butky a to ona uz bola tam kde sme mali ist tak nez my vysvetlila kde to je a ako sa tam dostanem tak som prevolala plno penazi.Nez my siel autobus tak som sa nacakala ako blbec.Potom som dorazila na miesto kde ma mali cakat a nikto nikde,Cakala som tam 45 minut ako debil a nakoniec som sadla na elektricku a sla domov.Cestou som si zmyslela ze pojdem s mobilom do opravy ale nevedela som ako dat manzelovy echo ze mobil umrel tak som pani v obchode s telefonami uprosila aby my pozicala jeden iba na zavolanie.Na moje prekvapenie manzel dvihol a dohodli sme sa ze kupim mobil ktr.on dlho chcel a ze ja si zoberiem jeho docasne a on bude mat novy aby vedel ze som ok.Tak super nie?Kupila som novy mobil,postazovala sa mamke co sa my prihodilo a sla domov.Pridem domov,zistila som ze zo mna zas daco vypadlo.Poplacem si a poviem si ze to vyriesim zajtra s dr. napisem jednu SMS,manzel my zavolal a mobil jebl...tak zasa obliect a spat do obchodu.Na stastie mobil vzali v pohode a vraj do zjtra objednaju novy a mne dali nahradni.Normalne som s obchodu isla s revom

solwi neviem.nevolala som tam.V piatok mam poradnu