Je tu niekto z Bardejova?
Tak skusam , ci sa niekto pripoji k diskusii. Ved hadam sem niekto chodi z Bardejova.
radus tu ale dnes je konecne prvy den Peter doma tak sme cely den prelezali v posteli a prejedli az vecer sme zasli na nakupy a zasa sme o krok blizsie k vybavicke
ideme ale zajtra este planuje dat Peter auto do servisu(bo vraj nechce riskovat ze nepofachci az bude treba)
inak dnes sme boli konecne kupit postielku.Heureka 😀 len matrac nevieme aku
no, silvi, boli sme v piatok vonku. trochu sme popili (trochu viac), ale ty kokso. ved to same deti chodia von. Morca uz nie je to co byvala niekedy. a teraz vo velkom fici Dolina, ale kedze je tam dost vela ludi a deti z Vinbargu, tak ja ju velmi nemusim (este ma nejaky pacienti stretnu ozratu 😀 )
no tak to potom musis chodit na odlahlejsie miesta, aby ta pacosi nevideli v nezelanom stave 😀
ja ani neviem ako je vonku, lebo som stale v lekarni ☹ . Sice tu mam zapnuty ventilator (budem musiet navrhnut vedeniu klimu 😀 ), ale vonku vyzera byt hnusne 😝
soni nemate nahodou v lekarni Essentiale forte?Zaujimalo by ma kolko to stoji na slovensku lebo to brachovi dr.neche napisat lebo vraj je to velmi drahe
mame.
100-tbl stoji 444,60 a doplatok pacienta je 129,6 a 50-tbl stoji 247,7 a doplatok je 90,20.
a obvodny to nemoze pisat, musitam byt odporucanie od internistu, geriatra alebo gastroenterologa
takze tak. je to dost drahe.
prisli zo stvrtka na piatok o jednej v noci. kedze rano Mirko este spal (u nasich) a ja som isla do lekarne, tak som ho videla az ked som prisla z lekarne. stal pri notebooku a na striedacku hral a pozeral telku. asi musel dobehnut to co zameskal. ale ani si ma nevsimol.
kde ste kto???? ☹ ☹ ☹
ja som mala od stvrtka navstevu z Bj, tak som nejak nemala cas na konika.bola tu mamka a brat - pozriet sa na malu..
radus, ja som tu. teda raz za cas sem kuknem. boze, stresy. este tyzden a Mirko nastupuje do skoly. zacinam mat taky pocit, ako ked ja som chodila do skoly a koncili sa prazdniny.
radus ja som cakala kedy sa pzves.Som myslela ze mas mimo net a nechcela som otravovat Hufi
Soni - neboj, urcite to spolu zvladnete...nie je to az take hrozne 😉 😉 drzim Mirkovi palce, nech sa mu v skole paci a dari..
Bi - net uz mam v poriadku, len som trochu nemala cas. Hufi je na chalupe a dovolenkuje....co ty, kedy sa vratis do Ostravy, nech skusime naplanovat dalsie stretko. 😀
vcera som tu nasla novu temu - Bardfejov a blizke okolie, tak som holke napisala, nech pride k nam...asi nas prehliadla
bianca, dnes som bola s Mirko v Riskovi kupit Mirkovi na telesnu biele tricko a teplakovu supravu, tzv. cvicebny ubor 😀
Nam dali na zozname, ze to mame kupit (okrem inych veci)
ahojte
radus vraciame sa po Jarmoku v nedelu a 5.9. o 8:30 mam poradnu
soni kosko to su este predpisove ubori 😨 ?
silvi, vsetko naj k meninam
bianca, tak nam len napisali, ze mame kupit biele tricko a teplakovu supravu na telesnu. ale zeby museli mat aj cervene trenky, ci co to nosili chalaniska, tak to nie.

kde ste???? ☹ ☹