Je tu niekto z Bardejova?
Tak skusam , ci sa niekto pripoji k diskusii. Ved hadam sem niekto chodi z Bardejova.
Dobre ranko 😉
Silwi - kde si????? uz rodis ?? 😉 😉
Bi - pozeram, ze mas novu fotku...co kociarik?
ahojte 🙂 tu som pekne pokope, uzavreta jak konzerva, dnes som bola na poradni a ujo doktor povedal, ze kym to na mna pride, tak ze aj zabudnem, ze som mala ist rodit... takze asi az na vianoce 😝
no ale som sa dnes dozvedela, ze po takych 6-7 dnoch po termine sa porod vyvolava... aspon takato mala utecha 😎
pijem uz aj malinikovy caj, umyvanie okien som imitovala umyvanim kuchynskej linky, aj po schodoch zacinam chodit... co mam este robit? pikantne, sex?
no sex je ta najprijemnejsia volba... radsej nech behat po schodoch, drhnut okna a jest pikatne 😝
silvi, u mna pomohlo, ze som 20-kiloveho spiaceho Mirka preniesla z obyvacky do izby a do dvanastich hodin sa to spustilo tou zatkou a dalsich 12 hodin som rozmyslala, ci to uz su porodne bolesti alebo iba take bolenie krizov. no a potom som mala 2 hodky na porod.
soni tak idem pomahat s vypratavanim pivnice 😝 alebo aspon popresuvam nabytok 😝
ahojte. tak, dnes som absolvovala prve rodicko ako rodic (teda vlastne, doteraz som ziadne rodicko este neabsolvovala). a skoncilo tak, ze som o 526,- Skk "chudobnejsia" a zvolili ma za tiredneho dovernika, kedze ma vsetci poznaju z lekarne. a az tak velmi mi asi doveruju 😀
no, diky. som stastna-prestastna. som si tam sedela potichucky a zrazu sa jedna ozvala (mimochodom babka, nie rodic), ze pozna iba mna (z lekarne), tak by nebola proti, keby som bola ja dovernik. a potom uz iba vsetci pritakali.

jaj ale na prd stale