Je tu niekto z Bardejova?
Tak skusam , ci sa niekto pripoji k diskusii. Ved hadam sem niekto chodi z Bardejova.
radus 153 😵
inak prave sme sa vratili s celodenneho vyletu.Balit musime dalej.To bude boj
Bi - radsej balit, ako potom lutovat.....my sme boli vcera 1x na plavanie v bazene...mala sa ukricala, ale ku koncu ju to zacalo bavit...tak sme kupili pernamentku na 10 lekcii 🙂
radus tak to je super.My sme dnes konecne kupili nausnice.Samo ze sme presli asi milin zlatinictiev a jedine co sa pacili mne sa nepacili Petrovi a tie co sa pacili obom mali modry kamienok a my sme chceli biely
ahoj, ja som tuuuuuu
co nove? u nas asi nic, iba to ze dnes mi bolo zasa zle 😖 Och to je strasne.
ahoj bi. nevolnosti uz prestali, len ten jeden den bol akysi divny. 😖 Dnes som bola na poradni a sestricka skoro odpadla ked mi merala tlak. mala som 70/50 Sa ma pytala ci zijem. 🙂 No a dokina ma zasa vystrasila, ze to nie je dobre.
Gabi, gratulujeeeeeeeeeem, to je super. 😉 Doteraz som tu bola sama co som nemala deti ani nebola tehu a teraz sme dve tehu. 🙂
gabrielkabj jej.Gratulujem
janja vela pi a davaj na seba bacha.Nizky tlak(i vysoky) nie je sranda.Nech sa o Dodo stara
Ahojky...
Gaqbi - gratulujem 😵 😵
sa musime pochvalit 😉 som nasla prvy zubok 😀 😀
dobre ranko, ja som v praci a pijem kavu, musiiiiiim 😒 . A stale teraz beham na wc, lebo viac pijem. 😀
radus, nooo pekne, uz mate zubok, o chvilu bude druhy, treti. nie je mala nervozna, ked jej rastu?
Ahojte všetky babenky ano už je to von. Ha ha Tak dík za gratulky. Soni mala mi trocha kašle , ale teplpta žiadna čo je dobré proti kašľu poraď niečo naj naj. Dík 😀
bianka tak pomenime daj tvoju malu a ja ti dám brušenko ale sa mi zda že už citim pohyby a ty ako Janja ako sa maš vieš čo čakate ja by som chcela vediet
no gabi, ja kopance citim od 17 tt a teraz su uz dost silne. V utorok ideme na utz, tak sa tam hadam dozvieme co to bude. 🙂
janja ked som čakala Sarku tiež som pociťovala pohyby až neskor, ale pri 2 momku to citit skor. A Bi mala je zlata zdá sa že je po tebe že?
gabi s kazdeho uhla pohladu je iny.Ked mi ju v porodke doniesli tak si pamatam ze som hovorila ze je uplne ako svokra a aj bola.potom zasa cely manzel a teraz zasa moja mama.Pozerali sme totiiz fotky s detstva a podoba bola neskutocna
cau bi, co ty tu tak skoro? Ja ti ani neviem urcit u malych deti na koho sa podobaju. Mne su skoro vsetky rovnake. 😅
janja Peter ma denne tak mi nikto neblokuje pocitac.Mame ho v spalni ked spal po nocnych.

Bi - napis aspon cislo fotky....sa mi to tam nechcelo hladat 😀 😀