Je tu niekto z Bardejova?
Tak skusam , ci sa niekto pripoji k diskusii. Ved hadam sem niekto chodi z Bardejova.
dnes ideme domov k nasim..... sa tesim. Len zasa poletuje sneh, och to bude cesta 😖
jasne ze sa to da zvladnut, ved aj nase mamky boli na nas same a to sme boli dve so sestrou. 😉
mne chcela zo zaciatku pomahat svokra, ale rychlo zistila, ze ja mam svoju domacnost pod palcom aj pri malom uzlicku 😀 mama sa o to ani nepokusala, lebo vie, ze ja som rada panou v svojom dome, a tak pomoc nenukala....fakt sa to da....my to mame skratka v sebe, zeny 😀
Ahojte....
niet nad pomoc... ja som v Ostrave sama (bez mamky, svokry a ineho pribuzenstva) a ani neviete ako velmi sa tesim ked pride mamka na navstevu... 😀
hodila som nove fotky do albumu, tak sa pozrite 😉
Jitka, my tu v lekarni mame iba pohankovy napoj. to je asi tak vsetko. a este sojove nahradky mlieka. a k tomu datumu narodenia. Ja som ho mala aj taky vypocitany podla poslednej menstruacie na 8.8. a tak sa aj narodila. a to som este dva a pol tyzdna lezala na rizikovom, lebo mi hrozil predcasny porod a ked som uz bola v termine, cize ten 37tt, tak nic. a narodila sa presne v den kedy mala.
radus uz som ti dnes chcela volat ci nejdeme von a malej vyletela teplota tak zas nic
dufam.Inak Peter pokracuje dalej hned za sebou druhy turnus.Mal 6 dennych a 7 nocnych a caka ho dalsich 15 nocnych zasebou.Ked ti porozpravam tak neuveris co sa tam deje.
uz teraz je hotovy lebo ma aj chripku.Si neviem predstavit ze potiahne este dalsich 16 sluzieb
tortu??? Gabi, co oslavujete, nezvysi nieco pre mna do pondelka 😀 😀
My sme dnes s polovickou taki leniviiii.....ale musime ist nakupit, ked sa mala zobudi 😖
bi...ved si lahni s malou, ked spi. Trochen odpocin. 🙄
Radus aku znacku presnidavky maskovej si kupovala malej?ja idem v pondelok kupit lebo skusim a neviem aka je dobra.Ktorra chuti Laurinke?
radus dik za tip.Do DM sa tak skoro nedostanem.Zajtra zubarka a v utorok musim do fakultky na alergologiu a aj k mzdovke lebo mi potvrdila zly papier na rodicovsky takze asi budem bez penazi

pomoct mi ma kto. a ten spanok.....radsej uz dospavam teraz 😀