Je tu niekto z Bardejova?
Tak skusam , ci sa niekto pripoji k diskusii. Ved hadam sem niekto chodi z Bardejova.
ja teraz este nechcem ked mala Barca horucku ale v stredu by nemal byt problem.To bude uz tyzden po ockvani.Len ma stve to pocasie lebo je vonku nadherne.Myslis ze ked je druhy den bez teploty tak s nou mozem von?
juj sak aj tak mam program na pondelok a utorok.Co tak v stredu?Chodis s malou von aj do obedu?
mne je to jedno, ci doobedu, alebo po.....kludne v stredu aj doobeda..David bude po nocnej, tak sa aspon vyspi a Stefi bude aj tak v skole...a v stredu poobede aj tak nemozem, lebo chodime plavat..minule sa Laura uz potapala.
ok, takze ked nebude prsat, tak sa uvidime v stredu doobeda..mi napis o ktorej a kde...
radus ja kludne pridem k poliklinike aj tak musim pozriet ci su uz schody spravene lebo musim ist na klby
BI - od Hami a kupujem vsetky, co sa daju jest do 7 mesiacov.....nam nastastie chutna vsetko..ale zacinala som s kuracim, potom s morcacim a teraz papame aj hovedzie a kralika....
ja som objednala kuarcie so seleninou od 4 mes.
kokso dnes mi prihoreli zemiaky.Sa zblaznim
ahojte jitul z torty nič nezostalo neboj kupime koláčik: Sarka mala 3 roky tak preto tá torta. A zaraň kedy tak ked sa vyspinkáte mi napíš sms a možme ist aj spolu po Sarku alebo prídete potom k nám dom. 😵
caute baby
hlasim sa po vikende. Joj u nas bolo tak krasne teplo a svietilo slniecko.
Dnes som uz v praci od pol siedmej 😖
bre ranko
Janja a to si kedy rano vstavala 😲 ty nebudes mat problem s prckom.Ja som sice vstavala do roboty o 4 rano ale nie pravidelne
no dnes sme vstavali o 3:35, kym sme sa vychystali tak hodina. A cesta od nas do KE trva 2 hodky autom. Ale som si este do pol osmej v praci pospala. Dobre ze tu mame velky gauc 😀 😀 🤐
presne tak.Ani my sme nevedeli a aspon bola sranda lebo som bola rarita v porodnici 😀
ja som chcela vediet,Petrovi to bolo jedno a mala to vyriesila.Stale sa schovala 😀
Ahojte...
tak ja som v tehu tiez skoro rano vstavala do prace a teraz sa musim rano premahat 🙂
Laura uz druhy den tak vystraja, ze sme z nej vsetci v koncoch..dokonca aj pes.. cez den vobec nespi a v noci sa budi aj 5 - 6 krat...
jani, tak to teda mame...."tyranizuje" 😀
Bi - je to dost mozne...masirujem dasienka kazdy den, ale stale tam nic nevidno..
radus ja uz som fotecky videla.Kraaaaaaaaasa
ja som sa prave vratila od zubarky 😝 😝 😝 nikde som nezohnala masko pre malu tak ma dnes karfiol
radus.....zlateeee 😉
ja som sa prave vratila z obedu. mala som palacinky s cokoladou a so slahackou. Och ale som sa najedla, az mi brusko taha k zemi 😀
Bi - to nikde nemaju maso???
ja som mala na obed ryzovy nakyp..tak velmi ho Stefi chcela, ze som jejho urobila a teraz ho musim dojedat....
no a Laura bude mat zemiacky s mlieckom....cely tyzden jedla masko so zemiakmi a mrkvov, tak dnes ma vegetariansky den...
inac, fotky mi fotil Bardejovcan.....este ich nemam vsetky, tak cakam, co este vymysli...

hej mam a Peter uz mal mat volno a starat sa o malu,no musi pokracovat na dalsom turnuse tak nebude spat a bude s malou.Je to des