Júl 2008 II. Pridajte sa
Druha cast je otvorena 🙂
aj ja by som si dala ešte xixi 🙂 no tie lanové semienka noo to neviem ani ja 🙂 tak idem už mi začal seriál panelák tak pekný week paaaa
ahojte ja som dnes bola u doktorky bo som mala vcera kontrakcie aj dnes ale omnoho slabsie ako boli vcera.vraj je vsetko ok,stale som na 1cm otvorena a mam prist v utorok na poradnu a ak by sa kontrakcie vratili mam behnut na pohotovost. baby chyta ma panika pomoc
Ahojte tehulky🙂)
My sme dnes s Miuskou boli na prijimackach na VS, uuuf... Mozem Vam teda povedat, ze to bolo o zivot... Uz som si myslela, ze pri tom strese porodim 😅
miminka, na paniku sa vykasli, ta ti nepomoze, skor naopak... Takze klud, my na MK Ti drzime palce 🙂
ahojte a dakujem za povzbudenie.
najhorsie na tom je ze viem do coho idem a ani sama neviem coho sa bojim viac ci toho porodu ci o maleho.ale asi toho aby bolo vsetko v poriadku s malym bo pri prvom porode nam Sebko skoro zomrel a teraz ked je to takto skoro tak neviem.
alexandra, ahoj 🙂 Si sa dlho neukazala... ZAbudla som tu na MK povedat, ze rodit budem na Antolskej, takze zmena... Alexandra, ty sa ako mas, je vsetko v poriadku? Tiez uz to mas za par... 😅
ja som s malym maturovala.
ja som mala zdravotne problemy koli ktorym som nemohla dokoncit chemicku skolu ktoru som studovala a tak som prestupila na potravinarsku a tak to vyslo ze som mala o tri roky mladsich spoluziakaov.
v nedelu ma prepustili z porodnice a v pondelok som isla pisat maturitny sloh.a aj na matury som sa ucila asi tak ze som sedela v tureckom sede na sebe vankus a na vankusi lezal maly a ja som ho kojila a zaroven som sa ucila.a na ukor tohoto som stratila mliecko kojila som maleho 4mesiace a zrazu z nicoho nic som prestala mat mliecko.
tak som zvedava ako to bude teraz
a ako si vlastne dopadla uz vies?
ja viem ze by som na to nemala mysliet ale v tomto mam taku blbu povahu.
opustam vas idem si lahnut bo sa necitim velmi dobre a idem presviecat drobca aby tam este nejaky cas ostal 😀
ria v pohode, brusko dole, + 8kg, mala mala minuly tyzden podla usg 3kg, krcok 2cm a otvorena na prst, takze mozeme ist kazdy den, ale aj za 2 tyzdne.. uvidime 🙂
my este len pojdeme do sprchy.dnes nam bolo nahodou fajn,co je az neuveritelne... 🙂
Ahojte,hádam len nevyspávate? 🙂
Dnes to bude v tejto horúčave pre mnňa zaujímavé 😖
AHojky babulenky. Tak bolesti chrbta trošku ustúpili, aspoň už môžem sedieť a všetci sa zase chystajú kúpať a mňa chcú nechať doma. To je úplne že paráda ☹ Hnusoby jedny. Tak oni sa budú valať v Galandii a ja sa budem pariť doma. Ale zase zaplatiť vstupné a nekúpať sa a pozerať sa na nich ako sa čvachtajú tiež nieje bohviečo. 😠
asi si vsetky uzivate volne chvilky a pekne pocasie...no tak nic...ideme aj my na nakupy a potom cosi ugrilovat...tak zatial papa 😎
baby ja mam pocit ze ten nas maly sa akosi malo hybe...je akysi kludny ci co...

ahojte tak uz mam vsetko kupene. akurat som dala postielku do albumu.🙂