Júl 2008 II. Pridajte sa
Druha cast je otvorena 🙂
ahojte babulky. tak vcera som dostala od stankatt sms-ku, ze to uz ma aj ona za sebou.
"Dnes o 12.05 sa nam narodila naadherna cerenka Monika Hornakova. Ma 3000g a 48 cm. Je krasna ruzovucka a vonavucka. Stastni rodicia Stanka a Stano."
No super tak už ste všetky komplet šťastné maminy, prajem vám šťastné dni plné radosti užívajte si naplno malých drobcov, prajem krásny deň. 🙂
A Stankatt gratulujem k malej slečne, vlastne všetkým vám gratulujem že ste to zvládli.
jéééééééééj ešte si tu ty a ja som myslela že to máš za sebou a s tebou čo nové lekári sa ako vyjadrujú?
monti asi sme uz vsetky, ani zabkatt tu uz nie je tak je asi v porodnici po porode
Cafte baby, konecne som sa sem dostala, lebo sa mi pokazil pocitac, ako na potvoru. My uz sme na svete, narodili sme sa 27.7.08 o 16.15. a mali 3410 g a 50 cm. sme zdravucky, vsetko zatial v pohode, zvykame si.
Porod nic moc, nejak ma to skolilo, ale uz sa zviecham. Musim pocitat, co sa vsetko medzitym udialo 😉
inac vtedy vecer tie krce, ano to uz boli kontrakcie, xixi, no a porod 18 hodin a este sa aj zastavoval, cize ho museli posurit oxitocynom, co im zrovna nejak moc nevyslo. 🙂
uz maaaam 🙂 hmmm, ideme papat, pridem neskor. nejak to male stale kriciii "mamaaaa daj didiiiiik" 😝
ahojte, moje dve bambulky práve spinkaju, tak som sem na chvílu nakukla a pojdem si ku nim tiež lahnut... My sme sa narodili 21.7. - 3300g,50cm... Už dávno som neprispievala ale konečne som sa dostala k PC. My stále po papaní grckáme ale doktor povedal, že pokial priberáme, tak je to OK a pribrali sme za dva týždne 0,5kg - začala dávat Nutriton na zahustenie mliečka a trošku sa to upravuje...Inak je zlatučká, pekne spinká - len raz za den je hore tak 2-3 hodinky ale inak spinká... Kupkáme každý den, v noci prebalujeme a rada sa nosí v babyvaku 🙂 Staršia Karolinka ju stále hladká, boskáva ale inak si ju nevšíma a zvykla si, že ja nosím na rukách Kristínku a ona sa pekne hrajká... Večer tu ešte mrknem 😉 Tak pa a nech drobčekovia posluchaju 🙂
simka, vcera som citala, ze zabkatt ma syna patrika...tusim v julovych babetkach.
Ahojky babulky, tak konečne som sa dostala k PC, lebo u svokrovcov PC nemáme a teraz som u mamy, trochu mi vypomáha po cisárskom a malý spinká tak rýchlo píšem, lebo sa dnes akosik budíme stále a nespíme. Tak a už sme zase hore. Takže Paťko sa narodil 8.8.08 po 12 hodinovom trápení nakoniec cisárskym rezom. Zatial sme zdravý, ale od polnoci vždy vystrájame 😝 Ked malého uspím napíšem do júlových bábätiek 😀
ahojte chodi tu niekto este? zabka aj nasa vystrajala ale do polnoci a potom spala. ale uz je dobre. tak ako sa dari julovym babatkam. dufam ze vsetci pekne rastu a su zdravi.🙂

baby aj vy sa musite stale malym venovat ked su hore? ci vydrzia aj sami?