Júlovky 2014
Ahojte baby neviem ci je tu taka skupina vytvorena ak ano tak sa ospravedlnujem nevedela som to najist......Vytvorila som ju aby sme sa mohli podelit s infomaciami....Ja som 16tt+2....Ako sa citite ?
Zatial dobre v pondelok idem k doktorovi tak dufam ze je vsetko ok a cakam dievcatko a ty gabrielka ako sa citis
ahojte babenky, mozem sa pridat k vam do juloviek? 🙂
A bude to asi chlapcek, ale este sa to preveri ;)
Termin mam 2.7.
ahojte babule...tak my sme boli na druhom ultrazvuku...male ma okolo314 gramov...a asi 24 cm....ale skoda...nevideli sme co to bude...lebo drzalo nozicky spolu....asi bude hambliveeee 🙂 Pekny dnik vam zelam...
Ahojte..termin mam 30.7 .a cakame chlapca..na dalsi tyzden idem na 4D tak som zvedava ci sa potvrdi...na poslednej poradni som bola 20+4 a mali sme 365g a 24cm🙂))
Ahojte, rada by som sa pridala do tejto skupiny a podelila sa o tehulkovské pocity a skúsenosti. Termín mám 29.7.2014. Budeme mať chlapčeka. Som na rizikovom od prvého dňa,odkedy som to zistila,lebo mám za sebou dva potraty na začiatku tehotenstva. 90% dňa preležím a mala som už asi všetky komplikácie aké sa u tehuliek môžu vyskytnúť.Takto som si to určite nepredstavovala, ale povedala som si, že vydržím. Veľmi sme po dieťatku túžili a bez neho je život prázdny. No ten čas ide strašne pomaly a už strácam nervy občas. Nudím sa, v posteli sa toho veľa robiť nedá. Iba sa stále sledujem a potom panikárim 🙂 Ak by ste chceli pokecať, budem rada.
Ahojte chdem sa spýtat aj Vam tvrdne brucho a berete magnezium a ktomu mate v noci krce v nohach ci som sama ????
Ahojte baby, nemate zaujem o taketo balicky. V ramci NR prinesiem osobne
Fialove Balik 4Eur/ks: flaska Avent 125ml, vzorka zubnej pasty meridol, intimka a vlozka, ponozky, vitaminove kvapky, mineralka,cistic Durgol
Ruzovy: TUPPERWARE pohar s vrchom - drzi dost pevne, cize aj na vodu, cappy dzus 1l, Ikea ramik, detska mineralka, energeticky napoj, drziak na dudlik, dudlik NUK, plienka a obrusky pampers
4Eur/ks
ahojte🙂ja sa ties pridavam 🙂termin mame podla ms 14.7 a podla sona 21.7 :DDD cakame dievčatko a uz sa velmi tesime🙂
Ahojte dievčatá, tak aj ja sa pridávam takto oficiálne aj keď Vás už dlhšie sledujem. Ja čakám svoje druhé dieťatko - chlapčeka. Má sa narodiť 26. júla. Včera som bola na UTZ a som trocha smutná, lebo doktor všetko kontroloval, malý si spokojne cuckal palček 🙂 ale doktorovi sa nezdalo malého podnebie... zatiaľ sa mi nevyjadril určito, povedal, že malý je zle otočený a že na budúcej kontrole to pozrie ešte raz. Myslíte si že by si rázštep podnebia všimol už skôr keby ho malý mal? ultrazvuk mi robí na každej kontrole... naozaj som z toho mimo ☹ ukázal mi aj pusinku, že ta je pekná celá aj noštek, len to podnebie...neviem, veľmi sa bojím... ☹ a asi sa do ďalšej kontroly zbláznim... Inak už som na PN doma lebo sa mi skrátil kŕčok na 2,5 cm a tvrdne mi bruško :-/
Tehuľky z Nitry a okolia, 16.mája 2014 premietanie nádherného filmu Podoby pôrodu a Rozhovory o zázraku s dvoma členkami OZ Ženské kruhy a úžasnými dulami Zuzkou Bajkaiovou a Gabikou Janovičovou http://www.zenskekruhy.sk/akcie/pozyvame-vas/it...
ahojte zienky... rada sa aj ja pridam... termin mam 15.7.2014 porod bude v bb 🙂 uz sa nam to krati 🙂

Ahojte baby , ja čakam druhé a termín 19.7 ;)