Júlovo - červencové slniečka 2009
Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵
ja sa tým nafukovacím veciam vyhýbam, resp. sa k nim akosi nedostávam, tak z nich nevarím..
ale broskyne som jedla vo velkom 🙂 a nič...a hrozno dozrieva, tak sa na neho teším...to si nemyslím, že by malo nejako ublížiť 🙂
no skoro som sa zabudla pochvalit, dnes sme boli na vahe a uz mame 4070g a za posledne 2 tyzdne sme pribrali 470g 😀
mia, v podstate polievka z dneska fajna kuracia je aj u nas a asi urobim rybku - pangasa a zemiakovu kasu, to je tiez rychle 😉 a klasika, kyslu smotanu a piskoty mam, tak aj viem, aky dezert bude 😎
Moni...já jím i syrovou zeleninku jen cibuli si spařím než ji dám do salátu nebo do vaření
jajo...s tým varením je to ako u mňa, tiež stále rozmýšlam, čo variť..hlavné rýchle a jednoduché 🙂
riuš...ved ono to neutečie 🙂 deti ti už spinkajú?? 🙂
ivka...môže byť aj teplom, ale papať musíš..aby bolo mliečko 🙂
monikabe: komplet nie, strukoviny este nie, ani tie k - kel, kapusta a tak a ovocie nie exotiku, ale broskyne, nektarinky ano, tie milujem... a cibulu len sparenu... raz som sa pozabudla a kedze sa mi nechcelo varit, objednala som si pizzu a na nej kukurica, prisla som na to az vecer, ked alexandru nezvycajne krutilo 😒 no blba, blba...
riusik - ja viem, ved sa nutim jest aspon po troske
no skoro som zabudla, strukoviny a kapustu nejem, aby nemal problemy s bruskom
a chcem sa opytat, moj maly mi zacal odmietat prsnik, on sa prisaje a hned pusti a nechce jednoducho cuckat ako predtym...tak si mlieko odstrekujem a musim mu ho davat s flase, ked chcem, aby papal ako ma
inn: ano, obe 😵 od deviatej, mladsie som ulozila ja, starsie P 😎 a ericko ako dnes?
moni...čo sú také ´rizikové´ potraviny, treba postupne pridávať a uvidíš, či to bude na bábo pôsobiť 🙂 babule už asi majú odskúšané, že detičkom to nič nerobí 🙂
jajo...tak dobrú a pokojnú 😉
ivka...celkom pekne priberáte 😉 len tak dalej.. 🙂
riuš...klasika, celý deň hore, okrem 2 hodiniek čo sme si spolu pospali poobede 🙂 ale inak dobre...jáj a ešte v lehátečku si zdriemol asi 20 min. čo som stihla začať variť 🙂 a celý deň bol ukecaný...stále si džavotal a škeril sa 🙂
ivka...a z flašky ti pije pekne?? 😕
ivka...vôbec ti nechytá?? treba ho nechať tak, ked bude hladný, tak si chytí...a možno ked mu už dlhšie dávaš z flašky, tak si na ňu zvykol, kedže mu to z prska tečie ťažšie..ako dlho mu takto dávaš??
riuš...dnes mi vraví suseda..že šak som ho ešte vôbec nepočula plakať 😀 😀 maximálne mrnkne, ak do 5 min. neprídem za nim, tak ho to prestane baviť a kuká potichu dalej 🙂
i já se rozloučím jdu se věnovat synáčkovi tak zatím papapa a sladké sníčky všem 😉
ved to, ked ma flasu, tak papa ako o zivot a prsnik jednoducho nechce cuckat
no je to mozne, ze si zvykol na flasu, lebo dostava z nej cajik a ked bolo treba tak som ho v noci prikrmovala, ked som na zaciatku mala este menej mlieka
tak ja zacnem pomaly pridavat zeleninu, ale jasne ze nie strukoviny a som rada ze mozem......zajtra si urobim salat z uhorky a paradajky, mozem?
ivka: jasne, si zvykol, z flase to ide lahsie... ale dietatko dokaze chytit znova, len treba skusat... bolo by to pre teba pohodlnejsie ako odstriekavat... ale zasa, takto mas prehlad kolko vypije, sak? 😵
ok,no tak budem skusat prikladat, len ked mne to tak trha srdce, ked vidim ako je hladnucky a placka ☹
a vy jete aj paradajky? Mam totiz plnu chladnicku paradajok priamo zo zahrady, take krasne bio......pozeraju na mna a ja im zatial odolavam 😉

Riusko no navařila jsem protože jdu zítra na kontrolu na gynekologii a má být krásně tak se zdržíme venku 😉