icon

Júlovo - červencové slniečka 2009

adka12
15. aug 2009

Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵

lucia32
5. jan 2010

ja ju samú nedávam do postielky, bo plač istý, ale ju okupkám, napapá sa, ptom ešte chvíľu akože pozeráme telku a do pol 8 už väčšinou spí...skôr už o 7

lucia32
5. jan 2010

Aj ked som s nou robila hokus-pokus samospanie v postielke, ale len cez deň a ked sa to nerobí stále, je to na 2. veci 😝

majkas
5. jan 2010

u nas uz ani kociar nezabera, v kociari zaspi len vonku aj to asi tak po 20 min az pol hodke odkedy vyrazime von

lucia32
5. jan 2010

Zas som tu sama?

majkas
5. jan 2010

u nas donedavna fungovali to ze som ju dala do postielky, dala som jej ruku a ona zaspala, ale asi tyzdne uz nefunguje nic len prsnik ☹

majkas
5. jan 2010

nie si len strasne rychlo pises 🙂

lucia32
5. jan 2010

majka...možno že má len mojkacie obdobie...ako to vravia? vydržať 😀

josifek
5. jan 2010

né jsem tu jen se Karamelka probudila 😀 😀 😀 😀 , my spinkáme sami v postýlce už poznám kdy je čas jít hají položím a ona čapne medvídka kol krku a hned zavírá očka 😀 😀 😀 😀 spíme od pul 8 dvakrát se nakojí ve spánku a stává v 8.15 ráno 😀 😀 😀 😀

lucia32
5. jan 2010

hehe, profi deformácia, to písanie na pc 😀
Mia tak to závidím, moja zaspala len párkrát takto 😝 , moja najradšej objíma maminu okolo krku, hlavne ked treba ísť spať, klieštik malý 😵

lucia32
5. jan 2010

Som zahrabaná v papieroch, tak sa rozptylujem koníkom 🙂

josifek
5. jan 2010

Luci ona né musí mít svuj prostor mazlinkujeme se celý den takže spinkání má svoje ona si to tak nastavila sama, ale je to přesně jak u syna 😉

majkas
5. jan 2010

josi no niekedy ti tak trosku zavidim to tvoje ukazkove dieta, ale fakt iba trosku, trosilinku lebo Tami by som nevymenila za nic na svete 🙂

josifek
5. jan 2010

Majky ona není ukázková jen je spokojená 😉 😉 😉 a každá máme to svoje babulinko nejraději ať je jaké je 😵 😵 😵 😵 😵 To víš že umí také pofňukat ale není to tak zlé jak píši holky a hlavně to je asi tak dvakrát do týdne ale stačí ponosit a popusinkovat a za chvilku je veselá 😉

lucia32
5. jan 2010

Majka jasné....
Mia, ja sa tej svojej ani nedivím, však ma nemá polku dňa doma, tak sa klieštikuje 😀 a mazlinkujeme sa ráno a večer a hodku cez obed ...ale zajtra je voľnoooooooo 😉

josifek
5. jan 2010

Luci to je jasné chybíš ji 😉

majkas
5. jan 2010

tak my sa mazlikujeme stale lebo sak kto by to nevystiskal a nevypusinkoval take babuliatko ked ho ma ale asi jej to nestaci 🙂
neviem skusim ju ukladat skor ci sa to nezlepsi. teraz ju davam spat ca po 2 hodkach, ked uz si sucha ocka

lucia32
5. jan 2010

Padla, ja ísť domov...pá berušky

majkas
5. jan 2010

papa luci

josifek
5. jan 2010

Papapa luci užij si Volno 😀

zaba2707
5. jan 2010

halooooooo tak uz sme domka, boli sme v tom Tescu, mame 2 ks bodyniek a kupila som aj tie prikrmy. Aj ked do buducna chcem malemu varit uvidime ci to bude aj realne mozne. Kupili sme 8 poharikov a uz sa tesim ked mu ich budeme moct dat. Tento vikend zaciname s mrkvou 🙂 najvyssi cas aby som si konecne nastudovala co to o prikrmoch vy vsetky isto uz vsetko viete .... ale ja sa polepsiiiim 😝

josifek
5. jan 2010

supr kup Žabka šikula 😵 😵 😵

jennna
5. jan 2010

ahojky babuľky....

ako po sviatkoch???

jennna
5. jan 2010

gabi ja sa držím návodu na etikete....podľa toho od koľko mesiacov...sme začínali v 4mes... 😀 😀 😀

zaba2707
5. jan 2010

ahojte babule

zaba2707
5. jan 2010

jennik ani sa nepytaj urco som pribrala jak prasa a to som sa pred vianocami tesila ze som na svojej predtehu vahe 🤐

josifek
5. jan 2010

Jenka trefnééééé 😀 😀 😀 😀 etiketa supr návod 😀 😀 😀 😀
po svátcích supr jen mi je nějak smutno je nás tu nějak málo 😒 ☹

zaba2707
5. jan 2010

my zacneme tento vikend mali sme uz vcera zacat ale ja s krpcom som u nasich a mm je v Ba a chcel byt pritomny pri prvom prikrme tak na neho cakame

jennna
5. jan 2010

no to vianočné zhodííš hned...ja mám k predtehu váhe daleko a po sviatkoch tiež nešípim...pozajtra to budú tri dni, čo už "diéééétujem"... 😀 😀 😀 dnes som začala...že len obed a raňajky večera len niečo ľahké...tak som zvedavko ako mi to vydrží... 😀

josifek
5. jan 2010

Jenka já mám také daleko do před těhu váhu jěště 10 kg mi tady všude vysíííííí 😀 😀 😀 😀 😀 ale také máme lehčí jídla snad to pujde dolů 😝

zaba2707
5. jan 2010

tak to drzim palceky kurna aj s vahou keby to slo dolu tak lahko ako hore cooooo