Júlovo - červencové slniečka 2009
Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵
baby a cviklu mozem dat aj co mame doma zavarenu?? alebo davate cerstvu??
a ryzu som tiez este nedavala, furt len zemiaky a vacsinou aj ostatnu zeleninu miesam zemiakmi.. 😀
Každá veríme tomu čo chceme. 😀 😀 A ako sa držíte?Joj ten môj školák teraz bol chorý a o týžden ide na preteky zas.Bude mať čo teraz dobiehať. 😝 Aj cez prázdniny povynne bude chodiť plávať. 😖 Vezmem Vivinu sa vyčlaptať a malú nechám babine. 😉
Raona tak niesom sama.Lenže ja mám už dve deti doma a na ryžu som úplne zabudla. 😀 😀 😀 Pritom viem,že je to ako mrkva.Neškodná potravina. 😀 😀
jeeeej, som si spomenula, uz som matkovi varila - cestovinky do prikrmu a cerstve jablcko som mu skusala udusit ... ale nad presnidavkou a cerstvym kompotom vyhralo jablcko cerstve v kuse. 😝 a este mu varim lucku 😀 😀 😀 u
ryzu uz mal v prikrme a v kasi. 😝
vin a daminkovi to ako ide? preteka? vyhrava?
lucim dík no chcela som si objednať zaclonu do obyvaku, ale nemaju taku veľkost ako ja potrebujem do kelu ta nič z toho ale su tam asi 3-4 pekné veci na oblečko ale tu v Bj otvorili teraz take menšie nakupne centrum a je tam aj takko a kik a gate tak tam sa dá tiež ok nakúpiť. Jasné cvikla sa už smie a petržlén našej nerobil žiaden problém tak je to ok aja vždy kupujem čerstvú cviklu a povarim ju asi tak hodinku dost dlho sa varí ale je mnam mnam
gabi ano, petrzlen aj karelab to uz mame za sebou a v pohode, len s tou cviklou som si nebola ista..
rao, v kontexte najnovsich vyskumov je dobre zacat s lepkom skor, kym je dieta chranene materskym mliekom. tusim pisali medzi 5tym a 7mym mesiacom. sme tu po tom pred casom so zmurkou patrali a nasli odporucania gastroenterologov. dala som, je to v pohode. nevajecne.
este nieco som vam poslala do mailov, co som mala ulozene. 🙂
gabi. zname svi lidi. 😀
Lucim no niekedy vyhrá inokedy nie. 😉 Ale ved nemôže nosiť stále medaile.No kde by sme to vešali. 😀 😀 No teraz na posledy bol v Brne a odtial nepriniesol nič. 😒 Teraz má pred sebou Humenné tak som zvedavá.Po chorobe neviem či sa mu oplatí tam vôbec ísť. 😒
ahojte ahoj lucimka ... juuuj dakujem ze si na nas hrda ... ja som tam fakt sla nie ze s malou ale skor so ziadnou dusickou mame to za sebou tak je super
mmmm takze by bolo treba zacat uz aj s cestovinkami??? a ake ste drobcom robili?
vin, hlavne ze sa zucastni, ze je v pohybe a ze ho to bavi. 🙂 ja som nemala ziadnu medajlu za plavco, teda ak neratam medziskolske sutaze v trojboji. 🙂
jarka ze si to ty tak to preulozim - ja nepouzivam microsoft odffice, nechcelo sa mi ho platit, ked openoffice je z netu zadara. 😉
si predstavte, nasa slecinka uz dve hodky spi na tatkovi xi xi a on sa boji ju ist odniest do postielky, ze sa zobudi 😀 😀 😀 neviem ci chce s nou vydrzat do prveho kojenia na gauci...alebo co.. no ale zazrak, ze ona uz vobec spi.. inokedy zaspava v taktomto case alebo neskor 😀 😀 somm fakt zvedava, kedy sa prebudi..
lucim ano buva od nejakej 20,40 zjedol misku kase a potom ho drahy nejako zazracne rychlo uspal uplne bez vymyslancov 🙂
no ano, dve hodky ju drzal na sebe mala je od neho cela spotena 😀 😀 ani prikryvku nepotrebovala, ale uz som ho vyslobodila, preniesla som juu uspesne do postielky, snad sa nezobudi na to, ze uz neciti tatina 😀 😀

vin nemas zac. ja budem este lenivko, kym tomu matysek moc neda, a budem flastickovat az do jari asi. 🙂 budem sa nadalej spoliehat, ze vyzivari to robia najlepsie ako vedia pre moje dieta a mne setria cas. 😝 😀