Júlovo - červencové slniečka 2009
Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵
traky ty nemas co hovorit za 5 euruskov rifle a este kopa k tomu 🙂 😀
zabi peeeekne, moc nebolo s kym bojovat, aspon je najnizsia cena 🙂
blani, snad to bude tvoje, nikto ti tu aukciu nesleduje, tak mozno si jedina. 🙂
som uspavala nezmara a podarilo sa mi do neho striekackou dostat asi 60ml mineralky, mlieko nechcel.
zabi, mame sa trochu lepsie, ale este nie vyborne.
lucim 😀 . tak asi ostatok mal v tom case vypadok elektriny abo co...to bola len nahoda...
aj tie reklamy co tu okolo a na fb strasia su hnusoby, dnes som si objednala na seba trika na jar z bonprixu, preto ten link oblecka pre slecny. . 😒 🙂 . minam dane dopredu. 😝
lucim ja som tak raz skusila a dalo sa tak to tak robym stale....vsak ta jedna veta mi usetri prasule 😀 ...ono aj tak si myslim, ze kazdy s tym pocita a ma daku rezervu , ze spusti a do kolko
ja som vzala tu bundu...tu vecsiu..aj ked som prekvapena, ze cislo 86 a 92 a taky malinky rozdiel v merani...a matkovi uz nic nekupujem, aj keby sa bohaty stryko ozval, uz ma fakt vsetko
Lucim, molkám Matýska na dálku, chuďatko jeden. Ať je mu lepší 😔
Traky, znáš to, líná huba, holé neštěstí. Já se tímto heslem řídím statečně.
Aspi, to jsem si ještě včera taky říkala... 😎 a už jsem v tom
juuuj traky moja tak ty si supernakupovacka 😀 tak ked sa tu zasa na nieco odhodlam budem s tebou konzultovat 🙂
Dúfam, že nepreskočí... ja potom nemám DNA... 😀
Ale objednala som včera kopu vecí z Neckermannu, teta volala, že ponúka zlavu 20%, tak nekúp. Aspoň začínam zbierať darčeky na Vianoce... 😀 😀 😀
ahojte...
a tu zasa nákupná horúčka, pozerám že pochytila už aj najodolnejšie z najodolnejších! blaníí držím paleeec 🙂))
u nás už sa hodinu hajáá.. bez prestávky!!! ja viem že som to v tomto momente zakríkla a o chvílku bude uááááá.. ale musela som sa pochváliť.. po 2 týždňoch čo sa budila po 20-30 minutách.. niekedy aj 12-14 krát za noc je to mimoriadny úspech... svitá na lepšie časy...
aj soplíky už nám odchádzajú - žuby vychádzajú - to asi preto.. ale bude zlatučká, lebo miško má také hlodáčiky trošku väčšie, tak ak bude mať žubále po ňom tka to bude taká myšička krásna... joj cmučko môj...
inak pá-pá dávame už asi stále. nejak jej unikla tá podstata.. asi sa jej páči to kývanie 😀 😀 a tlieskame tiež dokola... šišula bláznivá.
lucim - ten link, na tie šatočky... kráááása. keby si mala terezku, tak by bola taká ako tá babulka na tej fotke. okatá, tmavovlasá a kráááásna 🙂)) keď si to s V rozmyslíte a vrhnete sa na výrobu terezky, daj vedieť. my by sme chceli kubka... tak môžeme popárovať aj ich 😀 😀
kuknite za aku cenu sa da vydrazit 😀 😀 http://www.mimiaukcie.sk/aukce.php?id=1890452
samy hehe aby sme nemuseli mat viac svatov a svatiek a oni viac svokrovcov? zaujimavy napad ... a vies, ze ked som sa pozerala na to dievcatko v satickach, tiez ma nieco podobne napadlo? 🙂
a tesim sa s vami , ze sa spanok po trosicke vylepsuje, uz to treba. a pa. paaaa je kde na videu? ha?
aspar rypnem cervicka? na mmb nie su take drahe veci ako u neckernmanna 😀
blani hurrraaaaaa, prva aukcia , dnes druha podlahlaaaaaaaa 😀
traky, by sa mi nechcelo za 1 cent balit a slapat na postu. ale kuknem, ci nemaju nieco pre nas? 😀
a je to domaaaaaaaaa 🙂 děkuji za podporu, ale byl to boj. Sám se sebou 😀
Samy, heš soplíky heš 😠 Taky je ocinko zubáčik? 🙂 Kubíček má pusinku krásně vykrajovanou po taťkovi a jeho zaječí řezáčky už jsou konečně taky venku. A sýkorka je šikulka. Spaní je na dobré cestě 😉 Jo a krásné jméno pro bratříčka jste vybrali 😵
Traky 🙂
Bambulky, loučím se, jdu hají, ať jsem fit pro ten můj poklad. dobrou noc cmuk 😵
lucim - tak pá-pá sa bude filmovať asi až cez víkend... teraz mi nemá kto asistovať... iba ak beky a to by bolo teda viedeo, to ti poviem 😀 😀
a kubíka si dúfam raz splníme... veď aj eluška bola do februára 2009 kubko 😀 😀
aj ja sa asi odplazím na kutě... som k.o. a o chvílku začne nočná šichta. ja viem že lepšie časy sa blížia, ale určite prídu pomaly...
a zajtra musím byť fit... dojde skorosvokra hrať sa so sýkorkou na pol hodinu - tak musím byť v strehu aby jej neublížila... čo vyvádzala cez víkend vám napíšem nabudúce... keĎ budem vládať... teraz by mi to len dvihlo tlak.
tak bruuuuu a nech sme všetci fit a zdravučkíííí
samyyyyyyyyyy, tak to chod hajat aj ty, nech to zajtra ustrazis, snad skorosvokra nebude mat tajne v kabelke oskvarky pre elusku, alebo jej nebude hadam lakovat nechty. paaaa, cmuk.
dalšie sa nechali chytiť do nástrah MMA 😎 ale super, ked sa dá takto lacnejšie nakúpiť...super vecičky 😎
a k tým bundičkám ... zatial máme jednu(zelenú maskáčovú) a dalej kupovať nebudem(pokial mi niečo nefgne do nosa)potom ak bude treba dokúpim...lebo zatial som k tým gatušám nenašla nič, čo by ma oslovilo 🙄

aspi, neboj...tu na teba vsetko rychlo preskoci....ja ked som tu prisla, bola som rada, ze som zapla a potom vypla pocitac 😀 😀 😀 a moje IP keby vedeli rozpravat.... 😀 ako mi baby radili kazdy krok...a este aj teraz kolko radia...