Júlovo - červencové slniečka 2009
Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵
tak fontánky poznáme...raz bola taká, že za seba a tuším sa mu aj do hubenky ušlo 😅 a ked sme kakávali s rr, tak podložka a všetko naokolo spratané, pre všetky prípady 😀 😀
wyd...asi okolo pol 8 by som chcela vyraziť 🙂 a do očú kapeme 😉 a našťastie zatial sme ešte uterák ocikaný okakaný nemali(čo paťko mi robil pravidelne) 😅
žabka, tak je moc fajn, že ste domka...človek neuverí, kým nezažije na vlastnej koži, čo? je to strašné ☹ ale prežili ste, ste domka, hlavne aby to bolo oki...viac netreba, hlavne to zdravíčko a ostatné príde 😉
Wydata ja ťa tu registrujem len menejpíšem nemám tolko času pri troch deťoch. 😀 😀 Joj baby musím sa vám posťažovať lebo mi ide srdce puknúť.Damiánko je v štúrove na pretekoch a sám bez nás iba s klubom.A mi volal a plakal do telefonu,že mu je smutno za mnou.Joj som ho upokojila ale ked sme dovolali som plakala aj ja. ☹
vinka..ahoj 🙂 tak ste si s daminkom poplakali...juj, ja si to ani neviem, zatial ani nechcem, predstaviť, ked príde ten deň, ked budem prvý krát bez erika...to budem asi aj ja plakať 😅 a kedy sa ti má vrátiť?? 🙂
Joj aj mi máme problém s kakaním. 😒 Už druhý krát musela som použiť RR.Bojím sa aby si nezvykla na to. 😒
takze nemam riskovat asi, co... 😒
skoda scela som si zmenit out fit...
ked uz postavu mam jak . . .
tak aspon tie moje vypadavajuce vlasocniky som cela mat cool 😝
vin, no to chapem s tym casom, ja len ze som tu nova tak sa slusne pozdravim - neco jak jmenuji se Jirka -Vcirka a budu u vas bidlet 😀 😝
a v com preteka syncek?
a inn do ktoreho lidla sa vlastne chystas? toho pri petrzalskom braniku?
wyd inneska by to mala do petrzky trochu od ruky z dubnice. 😀
a ja si farbim vlasy. sak by som nemohla sedinkova chodit popri miminku, sak som "mlada" maminka 😝
vin, predstav si to ze ti ju podavaju ... vedela by si si na nieco take navyknut?
ja teda nie a uz vobec ne po druho raze... myslim ze ani pernamentne keby mi ju zavadzali tak sa nenavyknem...a to chapem na co to je a preco to je kdez to to mimi je chudatko ubolene prdikmi cele vyplasene urcite...
tak ako s tymi vlasmi, myslis ze mam ist do toho? 😝
dakujem bambule za povzbudenia ... podla mna farbenie vlasov v pohode nie? aspon ja myslim ze ano... ja sa chystam niekedy bud, tyzden lebo uz mam asi 2cm vyrastene 🙂
vinka - uplne to chapem ja by som revala uz keby som jeho pocula ze place ...
wyd...myslela som s vláskami tak, že niekto v tehu neodporúča, iný v tom nevidí problém...ale aj ja som si v tehu farbila a farbiť si budem aj teraz, počas kojo, len som ešte nenašla čas na to...teda najskôr musím farbu kúpiť 🙂
tak tak, do petržky by som mala kapánek drahý nákup 😀 😀
ja mam svokru kadernicku ...mmmm teda ona je "skorosvokra" ale je zlata ... to len ja som zatial nenasla cas pri drobcovi
vinka...my sme rúrkovali asi 3 týždne a nenavykol si 🙂 kaká a prdká odušu a to sme rr používali aj 3x denne každý deň 🙂
wyd cumla som ti do albumu, ze ci ti uvidim na uces a ty tam nie si , ale omeliruj sa, ked chces. 🙂 je to faaaama.
zabi filipko je podobne zlatko ako nas matej , len nas je tlstuckejsi. 🙂
😀 😀 😀 me he he heeee 😀 😀 😀
ale sa vam smeje sojky sak ja vas poznam len kratko a som rada ze si pamatam niektore nicky sak vas je tu jam maku 😝
de je alex, zasa meskaaaaa 😀 😀
v case krizy meskat do worku je hold odvaha 😝
ja si farbím sama, bo kaderníčka mi s 1 farbou nenafarbí a ešte si aj účtuje ...som zvedavá, kedy sa k tomu dostanem 😅
oki tak radsej paralen ... a v pondelok si asi pojdem dat vytrhnut prvy zub mudrosti ☹
idem na chvilu zdriemnut maly zaspal o 21,00ratam ze okolo pol 1 je hore tak aspon kusok pospim ... majte sa bambulky a dobru nocku vsetkym bez kolik a hlavne v zdravicku 🙂 papa
akurát som chcela písnuť, že včera dostali prémie, tak dnes sa tu na to vyprdli 😀

inak neviete mi poradit ako je to s farbenim ci melirovanim hlavy pocas kojenia? mam uz priserne vlascoke a niekto mi povedal ze pokial kojim nemala by som to... 😅
fama ci fakt??