icon

Júlovo - červencové slniečka 2009

adka12
15. aug 2009

Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵

zmurkaz
9. apr 2010

tak vitáááááj - aj moje spí na mne - inak ani nechce 😉

brinzulka
9. apr 2010

dnes zjedol:
kustik peciva+syr....2cm bananu, stvrt activie, a 6lyziciek ryza+maso+zelenina 😖

zmurkaz
9. apr 2010

no tak to ti zje viac ako moja .... my tak asi 2x do pusy odškrabkaného banánu, asi za lyžicu zemiak, mrkva mäso a večer asi 3 lyžičôčky kukuričnej kaše s mojim mliekom.... 😖

brinzulka
9. apr 2010

znur..ja ho krmim prstom, ak chcem aby zjedol

sevzuz
9. apr 2010

brin tak teraz tu?.)))
tak nastastie nase dieta spi v postielke aj ked dnesny den bol strsne umrncany a nemohol sa ulozit aj poobede vonku a tiez som musela davat nurofen asi ho tie zuby dost boleli, ale na nahancku v behaku mu zle nebolo to sa ide pocikat.
a tie videa su krasne, a ja len natocim a potom ho uz nestihnem pridat 😒

brinzulka
9. apr 2010

neber to v zlom-chvalabohu, ze nie je sam, co takto papa...inak nechapem...cely den cupka okolo nabytku...stale vstava, stvera sa-ze skade ma na to energiu...ked nic nepapa...asi ich kojime smotanou, bo co

brinzulka
9. apr 2010

zuzu a predstav si, ze mne tu starsie papuluje cely den ako on nebude a uz ho nebavi a do toho maly ...ejha..obcas na uzol..lubim ich...ale niekedy potrebujem aspon cikat sama 😀

zmurkaz
9. apr 2010

Brin - ty si taký môj záchytný bod ... kojíš, nechce ti moc papať... nosíte sa...... 🙂
Sev ... no na hovadiny je ho plná fúra .... pridáme sa 😉

sevzuz
9. apr 2010

ale je to krasne ze su tak dobre ziveny z mamiciek🙂
ked si to zoberiete, sice vas to obmedzuje, ale je to krasne, to my na flasi si dame hocico

zmurkaz
9. apr 2010

😀 😀 😀 😎

zmurkaz
9. apr 2010

no ak by som ju nekojila - tak to by už bol koniec - šak ani dudel nechce ... som ti hovorila Zuzi..... tak to už čo by som na ňu vytiahla?!?
Brin - no a prstom ... aj to sme skúšali ... niekedy zaberie , niekedy nie 😠

brinzulka
9. apr 2010

zmurka...andreja z cumla napne..tak zuzle moje prso..
inak sama zuzana tu 😀

brinzulka
9. apr 2010

a este TT 😀

lucim
9. apr 2010

jaaaj, mysme mali podobny jedalnicek dnes - 3 kusocky zemlicky namocenej v jogurte, 3 keksiky, 3 lyzicky karfiolu, voda, 1 kukuricna chrumka, dojedeny karfiol (125g), 1cm bananu. a mm .... a lozenie po vsetkom a kazdom a hojanie a kopanie vo vani .... ja uz mam podozrenie, ze mi z tych prs tecie red-bull. 🙂 😵 😀

brinzulka
9. apr 2010

😀 😀 😀

lucim
9. apr 2010

tu je dnes TT stretko? 😀

zmurkaz
9. apr 2010

Brin 😵 😵 😵
Lucim 😀 😀 😀 😀 😀

lucim
9. apr 2010

sorry zuzky, ze vam kazim cistotu mien 😝 😀 😀 😀

brinzulka
9. apr 2010

najhorsie je, ked sa vystvera k davidovi a jemu to vadi...tak mu "odlozi" ruky..a placu...ale reagujem, az ked je zle...lebo maly place..pozrie...nereagujem...klud....ak nie, tak je zle...uz reagujem

zmurkaz
9. apr 2010

... no Zuzi máš to ťažké ☹ ... mne Jurko prekvapivo pred 2 dňami chytal : nech mi sem nechodí 😀 😀 😀 , nech mi to nekazí ... nedávaj ju sem ... a podobné ... Tak sme si museli sadnúť a vysvetľovalááá som ... že aj u nich v škôlke sa inak správajú k malákom a inak k nim MUDRYM PREDŠKOLÁKOM..... a našťastie - zobral to 😉

brinzulka
9. apr 2010

obcas v poho...krasne sa smeju...ale niekedy ☹ neber mi lego...andrej dupla plnu pusu...

brinzulka
9. apr 2010

tak mu vydeli s cim sa ma hrat...teraz vecer neodhadol...zabalil sa s nim do navlecky, ze stan 😀

zmurkaz
9. apr 2010

😀 😀 😀 😀 😀 😀

brinzulka
9. apr 2010

a...obcas mi aj latkovku prinesie...alebo plienku, ked mame pohotovost, ze andrej nieco babral a treba ho vyumyvat a vyutierat

lucim
9. apr 2010

mate to doma perne, ale vesele. 😀 😀 😀
aj vam krpci napchaju do puy aj nemozne? uz som mu odtial vytahovala aj dekel s maxi lentiliek vajicok.

lucim
9. apr 2010

do pusy

zmurkaz
9. apr 2010

,,, no tak toto zatiaľ nemáme ... Jurkovi sme povedali,že keď chce mať malinké skladačky ...typu lego a šrobiky - tak v izbičke a zavrieť dvere .... ale sa mu ti nepáči --- lebo je tam sám ... len niekedy sa tam zatvorí ... a to viem, že je unavko

zmurkaz
9. apr 2010

...babuľky - idem spať - mám toho akosi dosť .... dobrú nocku 😵 😵 😵

brinzulka
9. apr 2010

kinder hracky mame, len ked andrej spi...vsetko male z dosahu...raz nam david cumlal korunu-takze sme na pozore...ale casopis velmi rad...duplo panakov, papuce,...

brinzulka
9. apr 2010

bru nocku

ejha...brinzik sa ide tulat prahou...dufam, ze sa namota a pojdeme raz spolu