icon

Júlovo - červencové slniečka 2009

adka12
15. aug 2009

Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵

lucim
14. apr 2010

a to slnko prave dorazilo sem. 🙂

traktor
14. apr 2010

lucim treba po krajoch prejst bielou kriedou...teda okolo dveri....tam skade mravce prichadzaju....mi to tak robime, a funguje to , kedze pod oknom mame zahradku tak mravce k nam radi chodia...a to slnko by ste mohli konecne poslat aj k nam...alebo nie? az v nedelu...

brinzulka
14. apr 2010

ku komu mozem prist na buchty?

inneska
14. apr 2010
inneska
14. apr 2010

takže nedela je našaaaaa 😵

nina41
14. apr 2010

Ahojte 😵
Oslavenčekom prajeme všetko naj naj najlepšie 😵 😵 😵
Unas stale pršii,už keby bolo teplo,,
Traky recept som si uložila a vyskušam 😵

laurajana
14. apr 2010

traky skladám klobúk si gazdinká 😀 lebo Tvoje parené buchty sú perfektné, konečne si ma naučila to kysnuté cesto za jedničku...

inka prajeme Vám všetkým aby Vám vyšlo počko a aby ste sa vytešili maminky s detičkami 😉

brin kľudne dobehni-matti už degustuje

traktor
14. apr 2010

sa tesiiiim , ze si spokojna...urob este pecene buchty alebo jablckovy, alebo iny kolac a nezabudni tam pridat ten palmarin alebo iny tuk, a uvidis, tiez perfektne...len aj kolac treba po upeceni vzdy potriet olejom tak ako buchty / kolac aj pred aj po upeceni potieram olejom 😉

traktor
14. apr 2010

kukala som spravy a pocasie tak ze nedela 2 stupnov huraaaaaaaaaa 😀 😀 😀

traktor
14. apr 2010

teda 20 😀 😝

inneska
14. apr 2010

neuveritelné, že víkend bude pekný..vždy je to naopak 😀 no proste to preto, že máme to stretko 😵

inneska
14. apr 2010

traky..2 stupne budú určito len ešte k tomu +18 😉

traktor
14. apr 2010

😀 .....to jedno kolko stupnov...ja sa tesiiiiim...

lucim
14. apr 2010

aj ja sa tesiiim, ze sa tesiteeeeeeeee 😀 😀 😀

traktor
14. apr 2010

baby este nebolo jedno a uz planujem druhe...ked uz bude paradne teplo, krasne...chcem ist ukazat matkovi zoo...kto bude mat chut, moze sa potom pridat....ja uz tak veeeeeelmi chcem teplooooooo 😵

traktor
14. apr 2010

luciiiiiiim..vsak aj my sa tesime, ze vy sa tesite , ze my sa tesime a my sa tesime, ze vy sa tesite ze aj vy budete mat stretko 😀 😀

traktor
14. apr 2010

http://www.mimiaukcie.sk/aukce.php?id=2008294 aha aj matko ma taku bundicku a je fakt uuuuuzasna, len za viac peniazkov ale stoji za to

nykyta
14. apr 2010

🙂 ahojte koceny tak dnes bolo celkom fajn na plavani sme sa nasmiali 😀 😀 bolo super aj co to pospal cez den tak sa dalo.po plavani sme sli na prechadzku-konecne na par hodin prestalo prsat 😎 potom sme ponatahovali vsetky kable-kupel-kasa a teraz uz konecne buvinka.tak idem kuken panelak a pak sprcha.ozaj sevzuz nazabudni na mna 😅 inac ja som nechcela tie pomocky na plavanie a mm zasa objednal.no slak ma netrafi 😕 😕 no nemoze chuda macko.prajem pekny buchtovy wecer 😝 😝 mnamky a traky tie mravce sa ale nacestovali,lebo aj u nas boli na navsteve 😀 😀 😀 paaa

traktor
14. apr 2010

nyky 😀 😀 😀 ...tak vies, maju tulave topanky...a chceli urobit radost vsetkym detom 😀 😉

nykyta
14. apr 2010

traky aj my sa chystame do zoo a asi do bojnic.ale to sa musi oteplit inac to neni ono 😎 😎

traktor
14. apr 2010

veru, musi byt teplo....raz ma deti prehovorili ked bolo chladnejsie a nikdy viac....

nykyta
14. apr 2010

😀 😀 😀 to teda maju topanky.ale ja viem aj preco prisli matko im rozhadzal cukriky po chodbe 😀 samozrejme to bolo rano a bol s tatinom.ten si nic nevsimol a kym som ich objavila ja tak ich tam uz bolo ajajaj 🙄 🙄 samozrejme ja mudra zobrala biolit a zacala som stiekat no a potom ten smrad potom no des a hruza 🙄 🙄 😒 skoro som si otravila macka.v takom zapale som to robila,ze som aj zabudla ze je chuda za mnou a ma sleduje.tak rychlo ho obliect a davaj otvarat okna 😝 nikdy viac radsej ich povysavam 😀 😀 😀 😀

zmurkaz
14. apr 2010

Ahojky .... tá bundička je supééér ... kto bude mať?

nykyta
14. apr 2010

traky prosim ta mohla by si mi dat receptik na pecene buchticky 😀 😀 parene uz mam 😝 😝 dikes

inneska
14. apr 2010

baby, som zúfalá z toho, že je erik bez dudla...spal ani nie hodku, začal mrnkať zo spania a proste hladal niečo do pusy, dudel vyplul, prsník som mu nechcela dať, nech si nezvyká, aby na mne nevisel v kuse...tak sa zobudil..nomálne by ho dudel upokojil a spal dalej...a takto? my tu behá a vymýšla...je aj celkovo problém ho uspať ... ach jaj...

zmurkaz
14. apr 2010

inneska - presne viem, o čom hovoríš ... to moja by nespala vôbec ... nebyť psíčka ☹

vendulacky
14. apr 2010

Ahoj zlatíčka moje 🙂 Zdravím všechny maminy a naše malá cukrátka 😵
Po dlouhé době se hlásím, že jsme v oukeji...teda skoro... emča ode dneška teplotuje 39°C, zažíváme nemoc jako takovou poprvé...soplíky, kášel už byl, ale bez teplot...chudinka bublinka moje, byla taková apatická...moje dcera, chápete? Takový torpédo!!! Jak ráno otevře očka, tak frčí🙂) Není chvíli v klidu a furt někde lumpačí...a dneska...ležela mi na hrudi, obejmula mě okolo krku a prostě jen tak ležela...pak jsem jí dala do lehátka, houpala a ona prostě jen tak nehybně ležela a koukala, chudinka moje malinkatá.... 😔 😔 Jindy by přelezla, podlezla, přeskočila, seskočila....hlavně neležet 😀 Ani nevím co jí je, v podstatě nemá rýmu, kašel, nic..ještě zítra odnesem moč, dneska se jí nepodařilo odebrat, tak budem sbírat zítra hned ráno.
No a na příšerný noci, se máme fakt super🙂)
Nejdříve lezly zoubky (už jsou všechny venku, celkem 8 ks, a to 3 ks vylezly během 3 dní!!) a ted asi už ta načatá nemoc a nebo roste a nebo já nevím, ale nevyspala jsem se ani nepamatuju. Hodně heká (říkám jí že je moje héékna), poplakává, budí se na jídlo...ale přes den je fakt spokojená a zlatá. Tak nevím, asi zkouší co vydržím🙂)
A já se mám taky dobře-chronicky unavená, líná, bez chuti, bez elánu a chtíče )i toho sexuálního 😀 😀)
Přičítám to STÁLE jarní únavě a čekám na boží smilování nebo nakopnutí do zadku🙂 Vždyt mě se nechce už ani do hospody na pivo 😅 a to je fakt konečná 😀 😀
No, tak jsem se tu vyndala a měla bych jít žehlit...aspoň pár kousků....čím to je že se mi zas nechce 😀 😀

inneska
14. apr 2010

zmury...pre mňa je to nezvyk, lebo sme fungovali na dudlíku, a zo dňa na deň ho začal odmietať..a nechcem si ho tak naučiť, aby si spravil dudel zo mňa 😒

zmurkaz
14. apr 2010

Inn ... a my sme sa dostali do štádia, kedy nespala aj 5,5 hodiny a to bola ešte malilinká.... tak čo už ... teraz jej stačí pricucnúť sa a už spí - ani sa nepreberie 🙂 ...inak keď sa prebrala tak bola taká mrnčavááá a plakavááá 😢

zmurkaz
14. apr 2010

vendy ... malú Emičku fúúúúúúúkame ☹ 😨 😨 😨 😨 😨 -fúúúú ...som musela odbehnúť za malou... 😉