icon

Júlovo - červencové slniečka 2009

adka12
15. aug 2009

Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵

zmurkaz
17. apr 2010

Inn - Eriček je zlatý 😵 😵 😵
Traky - dobré sandálky 😵 😵

Idem skrotiť leva a raka 😠 😠 😠 😠 😠 🙂 😉

traktor
17. apr 2010

tak toho sa aj ja obavam..aida nic moc...chcelo by to vecsi priestor pre drobcov...najlepsie z hrackami

lucim
17. apr 2010

v jubi ci kedy spravime dalsie, so samy sme dumali, ze nam staci tepo, deky hracky a trava 🙂

lucim
17. apr 2010

v juni, teplo
zmur 😀

zmurkaz
17. apr 2010

pozor pozor : hlásenie.....

rak uspaný 😀 😀 😀 😀 😵 😵 😵 😵
lev odoláva náporu rozzúrenej panny matky 😀 😀 😀 😀 ....ale šak on povolí 😉 ...ma dnes táááák vytáčal 😠 😠 😠

traktor
17. apr 2010

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

riusik
17. apr 2010

pani panny matky, nie?? 😀

riusik
17. apr 2010

ahojte, inak
som sem nabehla, ze uz budu nejake photos a nic ☹ sak my sme zvedaveeeee, ako ste sa mali.. inak, moj p samozrejme nikam dnes neletel, sak nemal ako, ale aj tak som nemohla prist, kedze sa odtrepal na nejaku ochutnavku vin 😠

zmurkaz
17. apr 2010

riuš ... 😠 .... škoda

a spracovávam ...len neviem, asi to dám do svojho albumu 😉

traktor
17. apr 2010

daj to kde chces....len uz daaaj 😀 😀 😀

inneska
17. apr 2010

budú vás trochen bolieť krky, ale neskoro som sa uvedomila 😅

https://www.youtube.com/watch?v=qKNEaJMw3cQ

a idem sa pokúsiť uspať...a potom nech sú tu fotečky 😵 😵 a kolko vás vôbec bolo???

zmurkaz
17. apr 2010

ok .... zmena plánu ... do postele ide aj matka 😀 😀 😀 😀 😨 🙄 😕 ...fotos dodám .... ospravedlnte ma prosím - som KO (dnes som dostala po 2 mesiacoch mrchy a akosi to na mňa dolahlo 😔 )

Na zajtra držím palec 😉
pa

samayka
17. apr 2010

ahojteeee

aj náš ráčik už uspaný... spala ako som hovorila. len čo som naštartovala auto, spravila posledné bla bla bla, zakývala trnave a chrnela až domov. pred domom sa ponaťahovala a už bola vyhajaná.. ale teraz pekne zalomila. a ja som zalomila vedla nej, ale hlad ma vytiahol z postele..

ani moje fotky nič moc... žabka to určite zachráni, ako vždy mala so sebou svoj megasuper stroj 🙂

a som rada že sme sa videli, aj s katicou a maxíkom. kočky, povoiem vám že on je na živo ešte krajší, taký cmučko chrumkavý. kati, budeš ho musieť dobre strážiť 🙂 naša eluš po ňom išla hneď od začiatku... kým neprišiel vedúci 🙂 matýsek.

zaba2707
17. apr 2010

ahojte koculky moje 🙂 tak uz sa to snazim natiahnut na FB ... nechala osm tam uplne vsetky,.. vobec nemam dnes sil to nejako triedit 🙂

zaba2707
17. apr 2010

dufam, ze sa to natiahne na prvy krat ... neznasam ked to priposlednych fotkach pada

zaba2707
17. apr 2010

aaaaaaaaaa nech sa vam paci bambulky

http://www.facebook.com/album.php?aid=13690&id=...

zaba2707
17. apr 2010

haloooooooo huuu huuuu tu nikoho????

lucim
17. apr 2010

zabi, verim, ze ty nas s fotkami zachranis. 🙂 😵 ja som tiez uplne grogy, matko uz nastastie spinka, dnes som skusila zase spaci vak ... mali sme tazku predoslu noc, od 3 po 15 minutach zakrical a potreboval sa otacat s asistenciou - dvihanim perinky ... nejak to teraz citim .... tak sa uz len necham uspat pri telke ...
dievcatka, prepacte, nevladzem sa zdvihnut, najst kabel, zmensit fotky a cakat, kym ich pomaly net natiahne. ... snad zajtra ...
ale k stretku - som rada, ze som bola s kockami, pokecali sme, ako sa dalo, ako mali uzasni nezbednici dovolili, su to nadherni sibali. 😵 😵 😵 kati, teba som na rozsiel od oatatnych videla prvy krat - suhlasim so samy, maxik je na zivo este rozkosnejsi ... a ako nadherne ti zaspal pri kojeni. 😵 😵 😵

samayka
17. apr 2010

Díky žabkýýýý !! na teba sa dá vždy spolahnúť 🙂 ani je náš kronikár a ty máš zodpovednú funkciu fotograf, dobre???

a idem hají... mám na dnes dosť

lucim
17. apr 2010

jeeeeej, uz su 😵 😵 😵

samayka
17. apr 2010

ano ano ano - to bolo úžasné ako zaspinkal.. to sa nám ešte nikdy nestalo.. teda keď bola bábo tak vždy.. ale neskôr.. nehrozila. a aj zuzanka od žmurky, aký zaspávací štýl... žmurky veeela síl ti posielame a neboj, o chvílu to prejde..

traktor
17. apr 2010

baby, takkonecne niektore poznam aj obrazkovo 😀 😉 , super....len ma teraz napadlo, a dost skoro 😅 ..preco sami trepeme do aidy, ked je tam tak malo miesta , ked pri stanici je mekac, a maju tam aj smykalku, ...a detsky kutik....

zaba2707
17. apr 2010

jasne nemam problem robit dokumentatora 😀 idem aj ja tiez som fakt KO dobru nocku vsetkym 🙂

zaba2707
17. apr 2010

traky stretnite sa v aide a dajte povinnu prechadzku na premiestnenie do MC

lucim
17. apr 2010

traky no, ak si kulkala fotky aj z predoslych stretiek, tak si nas dost mohla uz poznat aj z predtym 🙂
jo jo , zmurke vela sil do krizov a ruk zelame, uspavanie s nosenim je ina gymnastika, ale som rada, zevam aspon to funguje. 🙂
a sevzuz som si fakt pamatala s tej jednej navstevy mat. centra, zlati su s lukaskom 🙂
a my stara banda stretkova sme ostrielane uzasne maminy kocky. ze jo? 😝

mata1976
17. apr 2010

presne to som sa pytala na str. 14...uz ani neviem na ktorej, ze ako sa tam vojde tolko kocikov 🙂 😉 😵

lucim
17. apr 2010

inak, ked drahy videl nase fotky, tak sa ma pyta- ideme aj my kupit taky domcek? 😀 a este, ze s kym sa to tam matko hral? no jasne ze s elus. 😀

riusik
17. apr 2010

jeeeej, fotky 🙂 baby, tak mi je luto, ze som vas nevidela dnes 😢
vsetky deticky su uzasne a samozrejme 😵 a samozrejme, mamicky tiez!!

traktor
17. apr 2010

nooo...vsak dame si zmrku a prechadzkovym krokom zakotvime v mekaci...tam zazenieme hlad a deti sa pohraju...vybavene 😀

lucim
17. apr 2010

rius, skoda, ze si sa nepridala k zabke, by sme ocmukali aj teba. 😕 ale na buduce .do kedy ste este v BA? aby sme stihli este jedno stretko s tebou...