Júlovo - červencové slniečka 2009
Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵
i wish you a merry christmas, i wish you a merry christmas, i wish you a merry christmas and happy new year 😀 😀
včera mm už snoril, čo erikovi pod stromček 😀 vubral mu hummera (dieťa v ňom sedí) 🙂
i ked sa popredu moc neteším, beriem to s rezervou...aj na minulé vianoce som sa tešila, a boli tie najsmutnejšie 😔
ja sa na vianoce teším, ako malá, lebo už budeme taká poriadne-kompletná rodinka. 2 rodičia, 2 detičky, 2 psi 😀 ale nás je 😀 .
včera sme boli v Rakúsku na nákupoch, tak sa teším z novych veičiek pre decká. Aj jedno velké lego sme už Simonovi kupili pod stromček. čo sa tyka Maxa, nemám ani šajnu, že čo. veľa má po Simonkovi.
baby, počula som, že bude stretko. 19.9, len neviem o ktorej. je aj nejaky zoznam, kto všetko ide ?
inn, to co za paradne peluchy ma erik?? 😕 take cecane 🙂
luuu, u vas na vianoce to bude teda ruchu jak v NY 🙂 tolko ludi pohromade 🙂
okolo 15h je to stretko 🙂
ide dosť báb...ale ja nie ☹ ...zrovna bude mm s autom v MT 😠
REI...aj my máme tesco, mm kúpil 3 a sú nám veľké 😀 ...sme sa napapali a už ručkujeme...poobede chceme ísť na prechádzku...
my uz mame len asi 20 kusov 2, takze ideme na 3, sme kupili v akcii sleep and play tak uvidime, ale nejak extra vacsie sa mi nezdaju byt, skoro take iste ako 2
my sme dostali 2 balenia HAPPY BELLA a tiež 3jky 😀
škrečok mi tu trenuje výskok z akvárka 😀
Maxim mal v 2 mesiacoch- 6398 g. chutí mu 😉
tiež už máme 3ky. Slovenské Pampersky sú do 9 kg a Rakúske do 7kg.

uz bude septembeeeer, kurnik jak to leti, ochvilu vianoce 🙂 tesite sa??ja hej 🙂