icon

Júlovo - červencové slniečka 2009

adka12
15. aug 2009

Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵

nykyta
10. máj 2010

no macko sa uz budi tak priebezne koncim,ale neodchadzam 🙂 🙂 🙂 pojdeme sa hrat medzitym uvarim obed a potom o tretej ideme na sono obliciek ojojooooj to zas bude slz 😢 😢 😢 😢 zatim babule pekny dnik 😎 😎 😎

klara_klara
10. máj 2010

Dobry den prajem 😉 zasa som tu chvilku nebola boli sme na vikend u znamych v Poprade a uz sme konecne domka. Bola tam zima brrr...to u nas je aspon o 5 stupnov teplejsie 😉 Babky chcem sa spytat aka hracka sa vam osvedcuje v tomto veku. My sme videli take odrazadlo. Vyzera to super len neviem ci by tam maly dlhsie vydrzal. Na navsteve sme skusili aj hojdacku taku tu obycko a pacilo sa mu tam tak uz mozeme chodit aj na ihrisko 😉 Ozaj a kolko spinkaju vase deti? Nas len 2.5 h za den a niekedy len 1.5h zda sa mi to velmi malo. Zato zvedavy je stale 😀 😀 😀

battole
10. máj 2010

ahojte, posielam fotky, co som slubila....Lotinka na traktore 😀

https://www.modrykonik.sk/fotoblog/battole/ /sarlotka-lotinka-ii/

battole
10. máj 2010

alebo tu:

brusinka.pusinka
10. máj 2010

Ahojky Bat malá je krásňoučká 😉
Klara klára ahojky no naše malá má za nejlepší hračku pet láhev ovladač víčka od skleniček a zásuvky s oblečením a hrnce v lince 😀 😀 😀 😀 to jí baví nejvíc u hraček dlouho nevydrží 😉

klara_klara
10. máj 2010

brusinka ved ani nas, vydrzi pri hrackach 5 minut a stale nieco vymysla, som s nim cele dni sama a uz fakt neviem co vymysliet 😉

klara_klara
10. máj 2010

keby aspon viac spinkal 😀 😀 😀

brusinka.pusinka
10. máj 2010

Klára k já jsem s malou také sama a vymíšlím pořád hry, třeba bubnování nebo zkoušíme motoriku dám burisony a ona sbírá a samozřejme papká nebo pouštím dětské písničky a pak blbnem, spinkáme zatím dost ale má živé dítko tak chodíme do Mateřských center a na dlouhé procházky 😉 i v dešti 😉

lucia32
10. máj 2010

haloo...dnes som behala po úradoch...ale už som tuuuu...celý week som ani nepáchla na net...v sobotu uvítanie v kulturaku, potom míla pre mamu, potom sme sa prechádzkovali, cestou sme vyzdvihli ocka a šli kúpiť hojdalku a navštevkovať...domov sme došli neskoro 😝 , cca o pol 10, Naty zaspala o 10...prespala celú noc, ale večer sa dlhšie hádzala...nuž vela zážitkov...ale ráno pelucha skoro suchá...
V nedelu sme šli do lesa na opekačku, Natynke namontovali pri chatke hojdačku a máme aj video, neskôr dodáme....okolo poludnia sme zdrhli domov bo sa mračilo a včas lebo sa potom zlialo...potom sme len tak vegetili a deti okupovali net...večer sa opäť trošku prehadzovala a v noci raz pipi mliečko a ráno sme mali prekvapko....tolko načúrala, že plienka nestíhala a malý sme mláčku pod sebou a pančušky s bodnkom komplet prečúrané 😝 , tak sme prezkiekali, sprchovali...pooobede máme poradnu 🙂
Idem vás dočítať...
Oslávenčekom všetko naj a nám maminečkám tiež 😵

klara_klara
10. máj 2010

aj my chodime na prechadzky a tiez aj v dazdi...kazdy den sme vonku...to uz musi byt hrozne pocasie ked nejdeme... 😉

lucia32
10. máj 2010

Nejak menej papká a viac mliečkuje, tak to pripisujem zúbkom...dúfam, že čoskoro vylezú 🙂
Nyky, brusi...ahojte 🙂

brusinka.pusinka
10. máj 2010

ahojky luci 😉
klárka já jen psla co děláme my abych ji zaujala a jěště jsem zapoměla čtení knížeček to miluje 😉

battole
10. máj 2010

my sme vcera oslavovali 10 mesiacikov a este aj den matiek bol, tak sme si to uzili 😉
a boli sme poblahozelat aj babkam, tak nedela bola o zabavu postarana.
a v sobotu sme boli v meste v ke...ten pochod matiek, ci rodin, ci ako sa to cele volalo, ale my sme boli nie s nimi....nas ocko hral na sobasoch, tak sme sa boli popozerat na nevesty, obzreli sme pochod mamiciek a vecer sme boli na skvelu gulas párty v Háji....no naozaj tam bolo ako v háji - raji 🙂)) a Lotinka pekne spinkala v kociku pri nas vonku 🙂)

lucim
10. máj 2010

ahojteeeee, oslavencom vsetko naj, zvlast tibkovi a petkovi 🙂 😵 😵 😵
tolko krasnych zazitkov, veci , foteciek, naaadhera,
karamelka perfektne jazdi. 🙂
aj lottinka, traktoristka profesionalka. 😀
materske centra? zeby som aj ja do nejakeho nakukla? obe mam 15km daleko a nikoho nepoznam, ale mozno zajdem ...

a viete co? zacala sa tu - 5km - cvicit zumba, dnes to ideme vyskusat, uz sa zacinam tesiiiiiiiiiiiiit.

matko je uspany na 2.krat, v postielke som myslewla ze spi , lebo zmlkol a on ee, on dociahol na prebalovak a vsetko z neho si stiahol do postielky a lumpacil s tym. 😀
tak von, hojda, a z nej sa dal zrazu bez protestov ulozit do kocila a do minuty zaspal. 🙂 vobec nevadia auta co chodia okolo, ani ze tato rezal plot. 😉

battole
10. máj 2010

klara k: u nas je to podobne so spanim, ale v tomto som velmi prisna. Musi spinkat aspon 3 hodiny. Mam presne stanovene, kedy ju davam spat a celkom si na to zvykla. No nespi vo vnutri. To mi nezaspi. Musi byt v kociku a bud je na balkone, alebo ideme vonku. Potom vydrzi aj pekne cez den, bez nejakych vymyslaní.
A co sa tyka hraciek, tak u nas su vsetky porozhadzovane po zemi. Ked jej niektora pride do cesty pri jej lozeni, tak sa asi s nou pol minutky zahra a potom ide dalej. Najzaujimavejsie su skrinky, sufliky, dvere, radio,....proste vsetko co je v byte a nie je hracka 😀 😀 . Takze ani sa nesnazim nic nove vymyslat. Ona si najde sama co ju zaujima. A ked uz nevladze, tak potom sa jej musim venovat ale na 200 %. Vtedy musim poriadne zapojit fantaziu. Staviame vezicky, skladame pohariky do seba, pozerame obrazky......

lucia32
10. máj 2010

Fotečky, videjka skuknuté...paráda...
Lucim ahoj....Maťko šikulko šplfací, schodíkový 🙂
Karamelka...super na odrážadle...a sa pochválim, že to odvčera robíme aj my...Natynke som po dlhšom čase vybrala odrážadlo, bo bolo odložené, kedže sa z neho skoro vykotila a ona sa krásne odrážala dopredu i dozadu...no máme tolko nových vecí, že ani sa nestíham chváliť 😀 Ani sme to netočili, čo som bola prekvapko...a to tam má ešte vždy obruč okolo...

battole
10. máj 2010

lucim: co je zumba?

lucia32
10. máj 2010

Batt...ahoj...to spinkanie 3 hodiny myslíš cez deň dokopy? Alebo na raz? Lebo to našej by som musela pustiť kus rajského plynu 😀 , u nás typická hodinečka a frčíme dalej 🙂

lucim
10. máj 2010

klarka, u nas su tiez viac v oblube hracky - domace potreby, tie ostatne tak nahodne, ale rozhadzat ich vie po dome dokonale, ze sa tu neda hnut, idem to prave zbierat.
dnes nam prisli 2 teplacky, nejak nam bolo malo na prezliekanie a aj mikinka k tomu a 2 bodynka - mmb.
ale kocky, inspirovali ste ma, nejake to odrazadlo by sme mohli poriesit, auticko je pre nasich drobcov stabilnejsie, skusali sme nedavno v obchode motorku, (no nezlozim si z regalu a nebudem s matkom jazdit pomedzi regaly? 😀 ) ale este celkom nedociahol oboma nozickami na zem.

battole
10. máj 2010

lucia: no 3 za cely den.....doteraz sme to robili tak, ze som ju davala trikrat spat. rano okolo osmej, potom stale o dvanastej a potom presne o stvrtej. A niekedy potiahla hodinku niekedy viac, ale vzdy to dalo tie 3, 3 a pol hodinky. Ale teraz uz posledny tyzden prechadzame na dvojfazovy spanok, ale s tym, ze tie tri hodiny dodrzime. No napriklad v sobotu mi doobedu - isla o desiatej spat - spala 2hodiny a 45 minut v kuse. Tak potom po obede to naozaj bolo schrupnutie na 15 minut.

battole
10. máj 2010

lucim: mas fotocky oblecenia?
baby: odrazdlo?....ja som este nerozmyslala....my este nechodime, tak neviem, ci by to vedela. to asi az ked zacne chodit sama, ze?

battole
10. máj 2010

idem sa trosku poucit, kym Sarlotka spi a som sama doma....sice bordel, ale ten neujde 😀

lucia32
10. máj 2010

My máme takéto...ochrana sa dá odmontovať aj pedáliky....máme ho už dlhšie, sú aj obyčko pre staršie detičky...

brusinka.pusinka
10. máj 2010

Luci krásná je Natulka 😵
Lucinko ahojky 😉 a děkujeme 😵

lucim
10. máj 2010

lu jeeeej, aka je v tom naty spokojna. 🙂
batt, nemam foto, som kukla, ta kocka co som to od nej kupovala uz tie fotky z netu stiahla --- mame bledomodro- hnede a v opacnej kombinacii teplacky zo C&A a k tomu mikinku s mackom pooh v takych istych farbach.

battole
10. máj 2010

lucia: a natalka uz chodi sama?

lucia32
10. máj 2010

Brusi...dakujeme...vraj čistá maminka 😀
No nič idem ja dom...niečo spapať a potom poradna...poobede nakuknem...zatial pá....

nykyta
10. máj 2010

tak na chvilku som sa vratila 🙂 🙂 macko ma tu natahuje za sveter 😀 😀 😀 musime sa ist hrat 😀 tak uz by som nemala byt rysava 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 pomaly tam dam aj fotky a videjka,ale to az asi wecer pri mackovi sa neda nic robit s pc 😀 😀 😀 ajoj inn 🙂

lucia32
10. máj 2010

Bat...nie nechodí...ale v chodáku už behá ako malý uragán, tak nožičky používať vie 😀