icon

Júlovo - červencové slniečka 2009

adka12
15. aug 2009

Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵

lucim
18. máj 2010

nyky jak niekto, ja som ta to chcela naucit, ale ty si sa dalej nepytala , co mas robit. 😀 😒
gabi moooc gratulujem. 🙂
acer, projektuj projektuj, budu bubaciky. 😵

klara_klara
18. máj 2010

nyky 😉 😉 😉

klara_klara
18. máj 2010

acer co projektujes?

nykyta
18. máj 2010

ajoj gabi 🙂 gratulko a vitaj spat 🙂 🙂

traktor
18. máj 2010

nyky nevzdavaj sa..ja som sa tiez vecne pytala...baby ochotne vysvetlili...vsak lucim, in a lu 😀 ...nase IPby vedeli rozpravat 😀

acerka
18. máj 2010

o chvilu vas opustim, ide mi oblubeny serial... profesionali...pozaravate niekto?

acerka
18. máj 2010

klari - zahradky 😉

lucim
18. máj 2010

klari dik, som sa musela minuly tyzden smiat u neurologicky, lebo sa ma spytala, ci uz matko hovori babababa a mamamama ... som skoro odpovedala ze uz nie, ale vazne, hovoril, ale daaaavno, uz je pri inych slabikach. 🙂
nyky nie si na FB alebo skype? ze by som ta skusila znavigovat cez nieco, kde je online pokec?

nykyta
18. máj 2010

jooooj lu ale na toto som cakala 😀 😀 ved jasne ze si ma to ucila step ba step som vedela ze sa hned na mna vrhneeeees 😀 😀 😀 a co som sa mala pytat ved ked to nejde tak nejde 😀

nykyta
18. máj 2010

nie som nikde iba tuuuuuuu 😀 😀 a sak neboj raz sa to podari 😉 ked pojdeme v pn na stretko tak mi to ukazez 😀 😀 😀

traktor
18. máj 2010

nyky ale ideeeeeeeeeeee...skoda. ze tu nie su temy este zo zciatkov...to by si sa kukla ..jak som vedela len zapnut a vypnut pc 😀 😀 😀 a teraz uz viem viac aj to blbe äääääääääääää 😀

gabrielkabj
18. máj 2010

ĎAKUJEM baby jasne aj fotočky pridám, ale nie dnes chcela som vás len pozdraviť a konečne sa idem vyspať lebo tie posledné noci boli strašnééééééééé tak a zajtra som tu zas papik a dobrú nôcku všetkým 😀 😵 😉

lucim
18. máj 2010

nyky tazko 😝 😀 , nebudem tam trepat notebooka, toho som brala iba na tehulkovske stretko v senci. 🙂 tak pis do IP co si urobila a kde to zlihalo, tak ako ti pusa narastla, ako ti idu myslienky, nehladaj odborne vyrazy, vsetci sme tu amaterski uzivatelia. 🙂

klara_klara
18. máj 2010

babky tak ja idem spat...mm ma vola ...nechce ist sam... 😀 😀 😀

lucim
18. máj 2010

trakyäääääääääää 😀 😀 😀 😀 😀

gabrielkabj
18. máj 2010

a ešte som chcela aby ste mi poslali do IP na vás kontakt, ako vás nájdem na FB kto che teda... 😉

klara_klara
18. máj 2010

dobru noc 😉

nykyta
18. máj 2010

dobru nocku gabi a klara 😔 😔 😔 lu teda ty si 😕 😕 😕 ja si tam mozem doniest notebook 😀 😀ale ked sa ti nechce sak ja si poradim 😀 😀 😀 😀

traktor
18. máj 2010

lucimäääääääää...este potrebujem o ...vies ..ze kon..neviem ho najst 😀

traktor
18. máj 2010

dobru nocgabi aj klara aj klarin mm 😀 😀 😉

lucim
18. máj 2010

klarkovci prijemne tutumutu
traky tam kde si ho nasla minule 😀 😀 😀 😀 jklô ôôôôôô jklô jklô ôôôôô .... uz vies kde je?

traktor
18. máj 2010

ôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôôô jasne 😀 😀 😀

nykyta
18. máj 2010

baby nerobte si zo mna srandu ☹

acerka
18. máj 2010

je reklamaaaa 🙄 este to ani poriadne nezacalo 😠

traktor
18. máj 2010

jej adamko je zlaty 🙂

traktor
18. máj 2010

nyky..kt si s teba robi srandu?...

lucim
18. máj 2010

nyky my si nerobime srandu, my ti radime uplne vazne, s usmevom na tvari, len ty sa tomu branis. 😀 😀 😀 no kde mam tu IP? 🙂 ozaj, kolko mas rokov? na fotke vyzeras tak mladucko, 🙂 ja som stara korcula. 😝
acer - krasnucka fotka, 🙂 ale zmazu ti ju. nie je v sulade s pravidlami.
traky superôôôôôôôôô 😀 😀 😀

nykyta
18. máj 2010

acer aspon sa budes tesit viacej na profacov 😀 😀

zmurkaz
18. máj 2010

Ahojte dvievčence 😀 😀 😀 😀 ...dnes to bol riadny boj u nás 😝 ...ešte že obe detúchy už spia - a ja som skukla Ordináciu 😀 😀 😀 😀 a aj Paľbu - a idem vás pozdraviť a šup do postele 😉

acerka
18. máj 2010

lucim -musim na foto byt ja alebo ja a maly? 😕