Júlovo - červencové slniečka 2009
Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵
lucim to som nevedela ze je sladkovodny 😉
ved to lu keby vsetko co napisali by sme nemali jest tak sa asi vsetci pasieme 😀 😀 ci aj trava skodi 😀 tak mu ho skusim spravit v nedelu 😝 uvidim ako dopadnem ci ma neposle kadelahsie 😀 😀 😀
a ja chceeeeeeeeeem vediet co citala 😀 😀 😀 😀 ...bo nezaspim od zvedavosti 😀 ...rybku davame aj my , raz do tyzdna...a nic necitam..co , kde , kolko obsahuje....davam a hotovo...vsak nieco musime jest..
nykyta tak to je pravda...vsade sa pise vselico a clovek uz ani sam nevie co je pravda co teda jest a co nejest aj tie debilne diety su samy chaos 😝
klarka ja som mudra, ked som si precitala tie clanky o tej rybe, hehe 🙂 😀
nyky ja na zajtra vymyslim matkovi nejaku polievku so zltkom.
ven..ta kde si?..to mi nemozes urobit, ze odides a nepovies co si citala..bo som schopna prejst vsetky temy zaradom...veeeeeeeeeeeeeeeeeeen 😀
a co napr. tavroh ten sa tiez neodporuca
lu tak potom napis receptos 😀 😀 ja som na ten zltok ani moc nepomyslala,ale asi ho zacnem davat 😝 😝 hoho na diety kaslem z vysoka 😀 😀 treba jest vsetko,ale nie sa prezierat 😀 ved ja by som bez cokosky umrela 😝 😝 😝
trakus ty jeden zvedavec 😀 😀 😀 aj ja som zvedava co sa dejeee 😕 😕 😕 ven to nam nemozes urobit 😎 😎 😎 😎 😎
klara ten az po roku 😝 ale ja nikam neponahlam aj tak ho macik nemoze 🙄
ja urobim klasikos polifku...ze zeleninka, cestovinka a na konci primiesam zltok ,povarim, odstavim , pridam trosku masla a hotovo...chuti, nie je co riesit...alebo robim tak ze len vodu povarim, pridam zltok, zahustim krupicou a pridam uhriankany chlebik, na malicke kusky
ja som baaaaars zvedavy clovek...a tvrdohlavy...ja som fakt schopna , ked nieco chcem aj pol dna hladat 😀
traky 😀 😀 😀
traky a ty kam chces ist? 🙄 🙄 to nemozes urobit a co myyy 😀 😀 😀 😀
tak teraz ven co?...mam ta ist hladat na fb...ci ako?..... 😀
baby mne sa dnes chce tak spat, asi pojdem bo ma ja zima chyta...to bude asi tymi prichadzajucimi kramamy...vzdy mi je takto zima predtym brrrrr 😝 😝 😝 😝
aj ja tak robim jak traky, uvarim zeleninku, kvapku oleja, ku koncu ked je zeleninka makka, bachnem zltok, rozmiesam, chvilu povarim a je to.. a robila som jej aj brokolicu so zltkom: uvarila brokolicu potom vodu zliala, tresla zltok, pomiesala a bolo.. 😉
rybu som daval klasikus rybie file na masle urobene, nastastie nemalo kosticky, tak bolo fajne so zemiacikmi a ci sa moze lebo nie, neriesim.. to by som jej nemohla fakt nic davat 😀
ako napr. kamoska dneska riesila vodu, ci davat lucku, ci prevarenu ci nie, alebo obycajnu vodu... volakedy ziadna lucka neexistovala a sme tu 😉
ja viem robit aj viac veci naraz aj byt tu aj hladat 😀 😀 😝
tak nejak som chcela urobit tu polievku, ako pise traky. 🙂
no tak odloz svoju tvrdohlavost a usmej sa 😀 😀 😀 co ak to nenajdes-budes nevyspana 😀 😀 😀
traky, ty sikovnicka jedna 😉
tu soooooooooooooooooom, jsem vás napla jak gumu u spoďááááárůůůůůůůůůů 😀 😀
ale tiez som zvedava na to zaujimave forum...dajte potom vediet co to bolo 😉
dobru a pokojnu noc 😉
vodu davam z vodovodu...prevarim a je to....
veeeeeeeeeeeen...uz som rozmyslala, kde zacat hladat 😀 😀
presne, ja tiez, obyc. voda z vodovodu, prevarena a chuti lepsie ako Lucka 😉 /jako voda/ 😀
rao 😀
trakus o tom nepochybujem 😎 😎 😎 😎 dakujem za receptos babule 😝 😝 dobru klara 😔 ja uz mam druhy den za sebou 😅
čtu toto...už čtou i segry, i reily 😀
https://www.modrykonik.cz/diskuse/tema/vidia-de...
ale jako mezi náma holky, jsem si díky tomuhle foru vzpomněla na zážitek s filípkem, když mu byli asi 3 roky....
jednou vykládal, že mu u postele seděl ošklivej pán a koukal na něj....
pak zas jednou brečel a nechtěl do pokoje, že tam stojí pán....
no a před 2 lety tragicky zemřel náš kamarád, který s náma trávil prakticky celý léto a po té fífa několikrát někoho viděl...
my jsme si mysleli, že si vymejšlí nebo že má příliš bujnou fantazii, ale kdo ví...?

ven ani nehovor, ake forum si to citala, bo tam vsetky zalezu 😀
robila som to druhe v poradi, to v jogurte a struhanke. 😉