Júlovo - červencové slniečka 2009
Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵
no uz to mal cervene asi po dvoch mesiacoch ale to malo skoro kazde dieta ale teraz zasa....vtedy aj hnisalo teraz zatial len cervene
no lusi tak to potom neviem bo mackovi to ani nehnisalo a ani to nemal cervene 😕 sakra tak rada by som ti pomohla,ale neviem ako 😕
uvidim ako to bude pokracovat az teraz som to uvidela ked sme obliekali pyzamko...bude sledovat a uvidim ked sa nezlepsi skocime k dokimu
uz mam hotovo 🙂 ...ahoj lusi 😵 😵 ahoj ozi 😵 😵 ...chladnicku aj my mame druhu 😠 ..tiez sme mali whirpool..a uz mame aj druhy sporaka 3 pracku 😅 ..a take necakane vydavky...to cloveka vzdy potesi 😖
@lusia_99 co si sa zblaznila ja sa ani neviem urazit 😉
@ozi ale tak trochu si 😀 to s tou chladnickou poznam 🙄 🙄 nam sa pokazila den po zaruke 🙄 na porazenie a este k tomu ju ani nevedeli opravit 🙄 takychto odbornikov mame 🙄 a tak si ju opravujeme sami s mm 😀 😀 ale to je len taky detail 😀 😀 zamrza v nej voda a tak ju musime celu rozobrat odmrazit s fenom a potom poskladat a fici dalej 😀 😀 no to su teraz komplikovane chladnicky plne elektroniky a nik sa tomu nerozumie 🙄 🙄
v prvom rade chcem poblahozelat evicke, vsetko naj naj naj k prvemu rocku, aby tie dalsie boli nadherne, este krajsdie ako tento, aby zdravicko sluzilo a mala si len radost zo svojej najuzasnejsej maminky a z celeho sveta. 🙂
aj ostatnym vymesacnikom gratulko 🙂
my sme boli cely den von, popritom som len odbehla uvarit rychly obed, drahy lestil obe auta, tak my s matkom sme sa spolu zavavali. travnik nam uz rasiiiiiiiiiiiii. a ja som unavena ako pes. 🙂 matko zaspal len pred chvilou.
prifrcala som konecne, neeee? a kvoli evicke som nabrala sily a otvorila notebook .. a aj kvoli vam. ...
ale nie na dlho ... za to moje vylestene auticko sme s matkom tatovi nieco slubili ... ze matko nebude rusit a ze .... 😵 😵 😵

teda co mi hrabe u miska len 10 😕