Júlovo - červencové slniečka 2009
Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵
fifo dnes dal poobedny spanok od 17,00 do 19,20 takze bude dlhsi vecer ako zvykne byt hihi 🙂
pradlo vyvesane traky, kocka uz inzerat stiahla, tak sustacky 1 takto, 2. jedine nafotit na modelovi, a este som neodolala riflikom na jesen.... 😉 http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=7633040 .... a na prelomenie smoly som si sebe malu radosticku objednaala http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=6759091 🙂
ahoj zabi a fifooooo 🙂 segedin? dame cez vikend? 😝
som to blbo formulovala ... jasne ze este nie segedin, ze my si tiez - rodicia - uvarime. 😉 🙂 🙂 🙂
moje dieta sa stravuje zdravo - ani len kusok buchy nechcelo ... ale zato mi vyjedlo prikm, po dlllhej dobe - asi 100 ml, yes! 😉 a paradicku a papricku. ... 😝
myslim ze nejake teplacky alebo kompletik letny tych bolo viacej uz aj opalovacky nejake nike supravu som mu k tym tensikam co jednu stratil objednavala ... ale babina nam k mdd kupila dalsie tak tie uz musime silno strazit 🙂 takmer kazdy den hodim ocko na mma 🙂
a idem sa pochvalit mam nove okuliarky 🙂 slepuuuuch som na citanie telku a pc tak ich mam zalozene a zvykam si 🙂
ahoj klari 🙂
zabi, tak to si sa tam pekne rozvasnila na tom mma , a nedaju sa tenisky dat na snurky ako rukavicky? 😀 za nami minule v obchodaku pani pobehla, ci to nie je nasa topanocka ... najnovsie najdrahsie sante boticky...
no to potesi lucik ... ja som sa uz potom smiala ze Fifoci zaobstaram kaliopky z rokov 80-tych a tymi mu tenisky a topanocky budem istit 😀
klari ja som nato nikdy nebola ... ale tu pri nasich mamickach maniackach ... proste ma strhli so sebou a uz je to pre mna akasi samozrejmost 🙂
skla nie su cele oramovane to som si pripadala jak nejaka pripecka ucitelka typicka 😀 jasne moja ze sexy 😅 to musia ini posudit
no jasne ja som tiez uz bola...kvoli autosedacke ale nakoniec som aj tak nevydrazila...kupili sme novu ...
klari my sme autosedacku zdedili po dvojickach nasich akurat im kupovali nove bo uz vyrastli z tychto co mali tak mame maxi cosi tmavomodru 🙂

dobry vecer 🙂
tu sa silno diskutuje a parenych buchtach na tie som este nedorastla 🙂 na tie si zatial netrufam ale dnes som dala segediiiin a je vynikajuci a to uz ked si ja sama seba pochvalim tak nieco na tom bude 😀