icon

Júlovo - červencové slniečka 2009

adka12
15. aug 2009

Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵

inneska
1. sep 2009

mia ahoj 😉

lucim
1. sep 2009

kukiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikuk

inneska
1. sep 2009

lu...sevas 😉

lucim
1. sep 2009

nejak sa ten panelak pomaly rozbieha...

alexarisko
1. sep 2009

hlasim

josifek
1. sep 2009

Já kukám naši ordinaci 😉

josifek
1. sep 2009

a čusík všem příchozím 😉

inneska
1. sep 2009

lu..jak pomaly??? 😕

alex 😉

josi...mňa ordinácia nejako neoslovila 😅

lucim
1. sep 2009

alex nejake sme skore. 😉
ahoj mia 🙂
ahoj inn 😵

josifek
1. sep 2009

Inesko my ji máme trochu jinou než vy 😉 a ani nic jiného tu není 😉

inneska
1. sep 2009

je po paneláku, idem umyť riady, kým sa mi chce 😀 inak ostanú na zajtra a zajtra nebude kedy, tak zas ostanú na večer a takto dokola 😀

alexarisko
1. sep 2009

Lulu sefe, sak robim dobry dojem kvoli dalsim odmenam, neska sme boli s baby zuzinkou v sade janka krala, bolo super a ked sa slecna uraci prist do prace da aj fotky

lucim
1. sep 2009

inn neviem , nejak vlazne, nic dramaticke sa tam zatial nedeje ... nove postavy sa spravaju cudne ... snad sa to rozbehne dobrym smerom. 🙂

reilyy
1. sep 2009

za jaky cas ma zaucinkovat ta biogaja??

josifek
1. sep 2009

tak už nastoupila noční směna 😉 Já jdu okoupat vodu a jdu hají, všem Vám přeji sladké sníčky a pokojnou nocinku 😵

reilyy
1. sep 2009

bru josi
ja uz tiez idem

reilyy
1. sep 2009

len mi niekto odpovedzte 😝

lucim
1. sep 2009

myideme zajtra na poradnu, ale cez normalnu ord.dobu, bo dnes sme mali, ale sviatok je. som zvedava, kolko vazime, obavam sa, ze tu budeme najtucnuckejsi .

alex no super a ako bolooooo?????

lucim
1. sep 2009

rei probiotika ukazu plny efekt do 2 tyzdnov ....dominantne osidlenie pozit. mikroflorou

alexarisko
1. sep 2009

Lulu fajne velmo fajne, pocko super, prechadzka krasna, aj sme kojili obidve vedla seba na lavicke, pekne sinchronne na lavom prse 😀

reilyy
1. sep 2009

thax boss 😎
bru vsetkym

lucim
1. sep 2009

bru rei 😵

alexarisko
1. sep 2009

bru noc rei rei

wydata
1. sep 2009

ahojte nocna smena 😉
najprv cem:
josi,inn,rius dakujeme ku gratulacii, mame za sebo dalsi uspesny hyperaktivny dnik - zadne spanicko dlhsie ako 30 min se nekonalo 😅 😅
rei drzim paste nech mate kludne a pravidelne sr.nicko 😝
rius osmicka mi otravuje zivot sviezo i na dalej ale v noci ked som zaspavala tak uz som to po celom dni nevydrzala a zacvakla som chrup- zarazila som ju do proti leziaceho spodneho dasna...auuu...ale uz sa mi to nejako ulezalo a boli to menej...kuk som na to do zrkadla a mensia dasnova podliatina sa tam na mna zarehotala 😅
leniccka - gratulujeme ku kakanici, mi sme tiez nes bojovali, mala ma potom za odmenu ocikala cestou k umyvadlu 😝
traky ten modry uskaty overalik je krasnucky!!!
brin, lehatko je chutne - kacicky 😉
josi - chuva k pohledani 😀 😝
luc,alex cawky do nocnej, kolegynka 😝 dik za to svetlo vcera 😀

alexarisko
1. sep 2009

wyd aj ja sa pridavam ku gratulacii Natinke 🙂

wydata
1. sep 2009

😀 😀 😀 dnesok v kocke:
doobedie rozbite - namiesto klasikus rezimneho zabuvania vramci natrasanice v kociku pocas prechadzky mamine strihanie extra vypadavajucich vlasocnikov
obed vystrajanie - prdikovanie-cvicenie do zblbnutia...
poobeddie - polhodinova spanica pocas kocikovania sa pri tlmenom rozhovore maminy s tehu kamaratkov a jej manzelom...placlive prebudenie sa pocas mamininho napchavania sa zmrzkou pod domom...
vecer - masaker ako nasledok divokeho dna...kojenie,plakanie,cvicenie plakanie,kojenie,plakanie,kupanie,plakanie,kojenie,grcanie,plakanie,kojenie a ???
VYTUZENY SPINKACI REZIM 😝 😀
OD 2o:5o do.....?
drzte palce 🙂
aleeeeeeeeeeex 😎
kujeeeeeeeeeeeeeeeeemeeeeeeeeeee 😀 😀 😀

zaba2707
1. sep 2009

reily - mne nasa dokina povedala ze sa ma podavat min. 14 dni ja ju budem davat pokial sa neminie 🙂

inneska
1. sep 2009

brú mia, rei 🙂

jajona
1. sep 2009

ahojte,

len som sa chcela spýtať, ako dávate kvapky sab simplex? Či je potrebné sa o tom poradiť s lekárkou?

inneska
1. sep 2009

zabka...nám probio zaúčinkovalo po 10 dňoch 🙂

wyd...a dokedy zvykne naty pospať? takto v noci 🙂

lu..maťko je taký macko papkáčik, som aj ja zvedavko kolko máte 😉