Júlovo - červencové slniečka 2009
Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵
@vendulacky tak odvolavam sanitku..posielam tam vrtulnik 😀 @ucim aj Misko mi zo zaciatku spaval po pol hodinke a teraz takto.... @traki aj ja sa tesim na prazdniny a to mam len 2 😝 😀
traky, možná bys měla přejít na colu 😉
jinak, dneska jsem našla super stránku (možná jdu s křížkem po funuse a vy už to znáte), ale jestli se vám líbí vuvuzely, tak klikněte sem http://www.vuvuzela-time.co.uk/ , zadejte do vyhledávače stránku (třeba koníka) a bude vám ke koňování troubit vuvuzela 😀 😀 zpestření 😀 😀
a co ja tu este vlastne robim??? sak ja uz spim.... 😀 dobruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
dneska jsem šůrovala jak besná, takovej bugr tu byl...zabralo mi to páteční odpoledne a dneska skoro celej den 🙄 ...vysavač a hadr vezmu do ruky nejdřív za 14 dnů 😝
matko sa zobudil, ale zase spi .....
vuvuzelu naozaj nemusim, ani len na to nekliknem 😝
lusi tak dobru dobru 😉 😉 😉
@vendulacky ven ja colu nemusim, ani ine malinovky..ja len vodu..ja som hovorila , ze som divna 😀 😀 😀
@lusia_99 si si ista, ze uz dobruuuuuu?...urcite si este tu 😀 😀
a uz nic ine mi nechyba, len dalsie trubenie..vsak tu pol dna hukot..nie dost ze deti..jedno si piska , druhe spieva, ..este aj hracky zo zvukom tu vecne pocut...ven..tak dakujem..necham inym
ven, mne je luto tych futbalistov, sa budu musiet naucit posunkovu rec, ked prave hluchnu.
...inak vsimate?..furt vikend bieda..ticho, nikde nikto a dnes..kukaj tu..baby sebe naleju a uz to tu zije 😀
@lucim ale prt, to je alibizmus 😝
Ne fakt, nedokážu si to představit, asi je to hukot, i když jsem koukala na reportáž jak se holčička dostala jako doprovod k nastupujícím fotbalistům a říkala, že jí překvapilo, že to vůbec není slyšet jako v televizi....
doprdele venku je ohňostroj, jsem zvědavá, kdy ty rány vzbudí emuš 😠
nevím co blbnou, fotbal je až zejtra, ještě nepostoupili 😀 😀 ...(stejně pojedou domů 😀 )
ta to co je? ja makam a vy tu pijete? a este k tomu tvrde? sak to nemozem to je z psenice, ci nie? 😝 😀
majki, ahojky, četla jsem o té celiakii....je to ale svinstvo ☹
...švestičky můžeš? 😅
hovorim mm ze na konovi sa pije a on na mna co sa smejes, co si opita? 😀 a to som si dala len hlt vody co som mala ku zehleniu 😀
zvláštní je, že když se lísám po špičkách do postele, tak je vzhůru hned, ale venklu rány jak za války a nic...jdu jí radši zkontrolovat... 😕

lucim 😀 😀 jasně, nejsem žádná dámička 😀 i za korunu z flašky beru 😀