icon

Júlovo - červencové slniečka 2009

adka12
15. aug 2009

Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵

lucia32
28. júl 2010

@brusinka.pusinka to bude riadna trampistka 😀

zaba2707
28. júl 2010

jeeeeej tak to je supis ze budete aj dovolenkovat spolu 🙂

brusinka.pusinka
28. júl 2010

@lucia32 se máte supr že budete 2 koníkovky 😀 jj malá je pořád tahá z botníku asi se jí moc líbíííííí 😵 😵 😵

traktor
28. júl 2010

@lucia32 no lu... 😕 😀 ...ja pridem obycko..zmoknuta..jak slepica..ale pridem... 😀 😀 😀

traktor
28. júl 2010

@zaba2707 zabka veru..dobre si mu dala..co si ma co stazovat.tutmak jeden..
@brusinka.pusinka karamelka 😀 😀 😉
@lucia32 a dovcu si uzite..a nezabudni fotaaaaaaaak.....pipinke som to uz pripomenula 😀

lucia32
28. júl 2010

@traktor ale ale nevymyšlaj, ved ty máš krásne vlásky, nie ako to moje vrabčie hniezdo 😀

zaba2707
28. júl 2010

no dnes to tu tusim nejak zamrzlo

huhuhuuuuuuu kde ste vsetci 🙂

nemethevu
28. júl 2010

caute baby! som tu nova, odporucala mi kamoska tuto stranku🙂)mam julove babo z 2009 a uz vacsie dieta z roku 2005.

ozi
28. júl 2010

ahojky babule 😉

všetko naj Aďkovi, Nelke a Simonke, nech majú nádherný a dlhý život 😵 😵 😵

@nemethevu , no kde si sa doteraz túlala? Rozprávaj a preháňaj 😉 , ako detičky, kedy sa narodili, výška, váha, odkiaľ si... 🙂

a baby máme zlato z ME, Charfreitag-kladivo!!!!!! 😵 😵 😵

a malá kričí, idéééééém

😖

majkas
28. júl 2010

kuk, je tu niekto? dnes je to tu ozaj nejake mrtve

aj my gratulujeme dnesnym oslavencom a zelame vela zdravicka 🙂

a este skromne aj mojej sestre ktora dneska oslavuje sladkych 17 😎

@nemethevu vitaj 😉 a ako pise ozi, daj vediet nieco viac o sebe 😉 🙂

ozi
28. júl 2010

už som s5

tu je dnes nejako mřtvo 😠 😒 😠

majkas
28. júl 2010

@ozi ahoj

ozi
28. júl 2010

@majkas 😉 , práve ma mm vyhodil od PC 😠 , tak sa lúčim ☹

dobrú 😔

lucim
28. júl 2010

ja - my zavarame uhorky ... tak nestiham ... ahojteeee 🙂

majkas
28. júl 2010

luci ahoj, tak nech sa podaria, nerozvaria a viecka dobre prilnu 😉

a asi aj ja sa lucim, idem si trosku citat Madam Evu, som si po dlhom case kupila iny casak jak mamickovske 🙂

papa a dobru nocku

vendulacky
28. júl 2010

Ahoj zlatíčka, hlásím se opět po delší době. máme se fajn, emča je už chodící, teda spíš běhá než chodí, strašně jí to baví a běhá celým tělem i duší🙂
Jinak ted mám hodně běhání a zařizování, jestli to vše klapne, tak se rozepíšou vo co jako šlo.
Od pracáku nepřišla ještě ani ká, to se mám!!🙂 Na poslední schůzce jsem se dozvěděla, že mi stopnou prachy na 3 tejdny za nenavštívenej 2týdenní kurz + týden, rest z minula, jak jsem už psala, jak jsem se na pracáku zahlásila o 1 den dýl než jsem měla...takže to máme sumasumárum 4 týdny, což je celý měsíc, tudíž asi utřu hubu a půjdu se pást na trávu🙂 Jsou to ssssssv........

Jináč hlavně přeju našim julovkám zítra v košicích krásný počasí, hodný dětičky a hlavně pohodu a fajn pokec. Budu na vás myslet (i když myslím na vás stále). Strašně mi to mrzí, ale co uděláš...
Posílám pusu 😲

A tady malá ukázka vypuštěného krakena🙂

https://www.youtube.com/watch?v=Xzseih6P7Qo
lucim
28. júl 2010

ahoj veeeeeeeeeeeeeeen 🙂 🙂 🙂

vendulacky
28. júl 2010

ahoj luuuuu, že přeju výborné, křupavé, hodně kyselé okurčičky, mnam!! Jsi šikulka ;)

lucim
28. júl 2010

emca cupita paraaaaadne 🙂 🙂 🙂 🙂
a su to svine, ked ti nedopraju peniazky 😖 😠 😠

lucim
28. júl 2010

majka ven, dakujeme, dufam, ze take aj budu, tie uhorky ... sme sa spytali suseda , ci vie zohnat a hned aj doviezol vecer o 6, tak sme sa na ne vrhli, este par varok na sterilizaciu a do polnoci snad budu. nase su nas, to nie su ako tie kupenske. 🙂

vendulacky
28. júl 2010

já bych mohla okučičky pořád 🙂 bych se měla taky pochlapit a zkusit nějaké zavařit, podle chytré knížky to snad musím zvládnout🙂
jinak já si těd dopřávám klídek, o víkendu jsme vystěhovali emču z ložnice do svého pokoje. teda byla to trochu akce kulový blesk...emči pokoj do mé trucovny, mojí trucovnu do ložnice, ložnici do šatny, šatnu do emči pokoje 🙂))))
A bílila jsem a malovala na růžova... a stěhovala a uklízela, fuj, byla to dřina..každej den do 1 do noci

lucim
28. júl 2010

ven no ty sa teda nezdas ... a to stihas popri malom certikovi? hod nejake fotecky ... a ako sa emci vo svojej izbicke paci?

vendulacky
28. júl 2010

když pokojíček, tak sakum prdum..ve čtvrtek jsem se rozhodla a v pátek realizovala, zejtra pofotím🙂 emča spokojená jak želva, spinká furt stejně, já spokojená jak želva, když jdu spát, tak si můžu zas rozsvítit🙂)) (a ne po tmě narážet do rohu postele, stačí že nemám čočky..)
vždycky když se emma vzbudí, tak výská jéééé jééééé jéééé, stále jí ten pokoj baví🙂

vendulacky
28. júl 2010

jinak v pátek v noci jsem bílila a v sobotu od rána malovala...u emči fungoval x, já byla jak prase🙂) barva všude🙂 je fakt že v neděli jsem byla úplně v komatu, nebyla jsem schopná ráno vstát...a v pondělí do práce a na expedici....ale aspon se nenudím 🙂

lucim
28. júl 2010

to je vyborne, fakt super, ze sa z toho tesi .... u nas nehrozi, pokojicek sme este nepristavili. 😉

lucim
28. júl 2010

a preco ste presuvali tie izby? mam v tom hokej.

vendulacky
28. júl 2010

emča porřebovala větší pokoj a připadal v úvahu můj... a do jejího nechtěla, bych se tam nevešla jak byl malej🙂 Tak šup do ložnice a ložnici do šatny a na moje skříně stačila ta malá emči skulinka. Xaverova skříň zůstala v šatně, nynější ložnici, stějně ta skříň k té ložnici patří...no ale už jsme každej ve svém a jsme spokojený všichni🙂 A tebe ta přestavba taky čeká🙂 Potom budeš vyprávět jak to proběhlo u vás🙂

lucim
28. júl 2010

tak to ste dobre vymysleli .... my zatial nemame izbu navyse, ale vsak casom budu bubaky ,. navlecieme sa do monteriek a nieco vymurujeme. 😉

vendulacky
28. júl 2010

to věřím, vy jste takový stavitelé a kutilové ;)

tak já jdu do hajan, už se vidím v posteli 🙂

a brinzulka tot aky krásně vykoumákovala, šikulka!!

tak papa a brou

traktor
29. júl 2010

Dobre ranko 🙂 , dnes je štvrtok 29.7., narodeninky -1 rôcik oslavuje..

@brinzulka Andrej

Andrejko sa narodil o deň skôr ako doma čakali a mal 4220 gramov a 52 cm
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/brinzulka/al...
K tvojim narodeninam krasnym, prajeme ti vela zdravicka, nech zivot tvoj je naplneny stastim a mas ruzové licka. 😵 😵 😵 a mamina nech prida par slov 😉
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Meniny majú:
SR:Marta, Olaf, Serafín, Serafa, Serafína
ČR:Marta, Beatricie, Olaf, Robin, Robina, Serafín

@samayka -Na meniny na tvoj noštek posielame Ti sladký božtek.Aby sa ti dobre žilo,po com túžiš,vyplnilo. Nech sa Ti splní každý sník,nech pri Tebe stoji anjelik. 😵 😵 😵
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

A este mame jedneho oslavenca - BIANKA od @lucia32 dnes oslavuje krasnych 10 rokov - Pošepkal nam malý škriatok, že máš dneska pekný sviatok, že dnes sláviš veľký deň, ktorý patrý tebe len. Prajeme ti teda zdravia, šťastia hromadu, a vždycky dobrú náladu. 😵 😵 😵
**************************************************************************************************************************

VTIP 😀 :Rodičia majú dve deti - dvojičky. Jedno riadneho pesimistu a druhé veľkého optimistu. Na narodeniny chcú rodičia deti vyskúšať. Pesimistovi vykúpia obchod z hračkami a optimistovi dovezú do izby fúru konského hnoja. Z izby pesimistu sa ozýva plač.
- Toľko darčekov, všetci mi budú závidieť, hračky sa budú kaziť a bateriek koľko ide do nich.
Z izby optimistu sa ozýva smiech. Keď prídu do izby, optimista sa prehŕňa v hnojí a vraví:
- Toľko hnoja, tu musí byť niekde koník
//////////////////////////////////////////////////////////////////////
Hlásenie na letisku v Košiciach:
Žiadame všetkých Romov, odlietajucich linkou Košice- Londýn, aby sa dostavili do informačnej kancelárie, kde im bude odovzdaná prezidentom udelená medaila "Za oslobodenie Slovenska".
/////////////////////////////////////////////////////////////////////
Na brehu rieky chytí cigáň zlatú rybku.Zlatá rybka mu povie:"Ak ma pustíš splním ti tri želania".Cigáň začne:"Chcem byť biely, užitočný pre ženy a chcem byť v balíku.Rybka povie:"Čoro moro nôžka nech je z teba vložka. :D