icon

Júlovo - červencové slniečka 2009

adka12
15. aug 2009

Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵

inneska
2. sep 2009

mia...videla som fotečku hrdého brášku 😉

josifek
2. sep 2009

Inesko také pujdem do hajan oběd na zítra nachystaný a zítra mám hromadu žehlení , donesla mi teta plno krásných věcí od sestřenky od manžela.Tak tam máme i podzimní a i věci jěště na teď než Karamelka vyroste a asi 80 plen obyčejných tak je vyvařím a ty se vždy hodí 😉 .Jinak jsem se dokyna ptala na to blinkání i ve zvýšené poloze a on řekl že na to je jen jeden lék, přes den mimiska krmit dřív než se sám ozve,a zvýšenou polohu nechat 😉

inneska
2. sep 2009

mia...ja si myslím, že erikovi dávam aj skôr ako si vypýta a stále je na vyššom, tak neviem čím to je...ale stále dúfam, že to samo vymizne postupne 🙂

dobrú nocku prajem 😉

lucim
2. sep 2009

halllloooooooooo halllllooooooo je tu niekto?

ja musim dnes pochvalit nasho matyska zlaticko uzasne, ziarim ako ziarivka 🙂
dnes doobedie spanok, poobedie hra a trosku spanku, o piatej sme kupali, zase sme sa hrali, pred 7 prislo mrncanie,krutenie, krmenie ALE! len pol hodinku vrzgal v satke na fitke, a ked si tam malinko zdriemol, tak od pol 8 sme mali uuuzasne uusmievave, vyrehotane dzavotave babo, ktore objavovalo svoju rucicku a chcelo chytat hracky. o 9 zaspal, o 10 papanie a teraz spinka v posteli 😀
ja si uz nepamatam vecer, kedy sa usmieval, a dnes celyyyyyyyyy 😅 😅 😅

inneska
2. sep 2009

luci...gratulujem k usmievavému večeríku a vlastne celému skvelému dníku 😉

lucim
2. sep 2009

inn neverila by si, aka som nadsena 🙂 verim, ze uz sme na dobrej ceste z koliky von.

inneska
2. sep 2009

luci..moc vám to prajem, aj aby sa peťkovi od reily polepšilo 🙂 je to fakt super, ked nemáš starosti a spokojné dieťa v postielke 🙂

došli fotky z happy fota, triedim...kurňa, som si niektoré objednala po 2ks a prišli po jednej...sakriš...v objednávke sú len po kuse, ale viem, že som určite prepisovala na 2 kusy...ach jaj...teraz neviem,či im zblblo, či ja som spravila chybu, unavená po nociach robila objednávku na fotky 🙄

lucim
2. sep 2009

inn aaach jo, takze pre rodinku budes musiet davat fotky robit znova? ja som sa k tomu este vobec nedostala ... ale mala by som.

inn, mas pravdu - rei, ked si to rano precitas, aj tebe zelam aby kolika utekala heš heš preč. aj vsetkym ostatnym. 😵

wydata
2. sep 2009

brej vecir 😉
baby na panvici s bilinkami pre mna a Cukina na chalupársky spôsob (http://www.news.sk/rss/clanok/2009/08/1496689/c...)
pre muza...
uz placeme tak paaaaaa
mozno sa este stavim 😉
inn aj ja som dnes triedila 😝
luci pekny dnik 😎

lucim
2. sep 2009

wyd 🙂
mnam, ta cukina vyzera prudko mlsatelne. 😝

kochi to kupkanie a plavanie - super . 😵

maminky skolakov a skolkarov, tak vam to zacina, nech uspesne. 🙂

zrnik, posielam malickemu tooolko pozit. energie, kolko vladzem. dufam, verim, ze ta operacia tentoraz vysla.

lucim
2. sep 2009

to som tu sama???

inneska
2. sep 2009

už som tuuuuuu 🙂

inneska
2. sep 2009

stále som sa mrvila v tých fotkách...vytriedila tie čo chcem dvojmo, tak budem zase objednávať...ešte že je stále akcia po 5 centov za kus 🙂 len ten manipulačný poplatok...

inneska
2. sep 2009

wyd..budeš aj ty objednávať z happyfota?? 🙂

lucim
2. sep 2009

do kedy je ta akcia?

lucim
2. sep 2009

do14teho? tak to by som mohla stihnut. 🙂 kolko je manipulacny poplatik, nejak to tam nevidim ... a musim si instalovat si ich program?

inneska
2. sep 2009

lu...určo stihneš 🙂 teraz sa to oplatí...je lepšie mať nainštalovaný ten programček 🙂 na tom linku v pravo je na stiahnutie najnovšia verzia 🙂

inneska
2. sep 2009

3,94€ je manipulačný poplatok + poštovné 🙂 k tomu si už len pripočítaš cenu fotiek 😉

lucim
2. sep 2009

uz som sa registrovala , stiahnem program (cez nejakych inych, co si teraz nespomeniem cez koho, mam to v starom pocitaci), som uz takto z fotkami robila ... ale uz mi neostanu dnes volne mozgove bunky na triedenie fotiek 😖 🙂
dakujem. 😵

inneska
2. sep 2009

nemáš za čo...mne sa dnes tiež už nechce objednávať...nechám to na zajtra 🙂 najlepšie cez deň, bo večer mi to akosi nepáli a nevidím na to a objednávam sprostosti 😀

inneska
2. sep 2009

dnes majú baby dovolenku?? či náhradné volno?? 😀 😀

lucim
2. sep 2009

no neviem, ziadny dovolenkovy listok som im nepodpisovala 😠 😝

uz to mam stiahnute, idem to nainstalovat...

inneska
2. sep 2009

😉

budú poctivo nadrábať 😀 😀

lucim
2. sep 2009

jeeeej uz je zajtra? som sa zabudla pri tych fotkach ...

inneska
2. sep 2009

lu..ja tiež 😀 😀 som si to vyselektovala do zložky, čo potrebujem a potom to zajtra nahrám...vlastne dnes 😀 😀 na teraz si už netrúfam 😝

a budeš robiť, resp. kupovať albumček pre maťka?? ja som kúpila tento http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=5219486

inneska
2. sep 2009

tak ja ťahám do postele....papa a dobrúúúúúúúú 🙂 🙂

lucim
2. sep 2009

dostala som "dennik nasho dietata", tak tam urcite povlepujem, ale rozmyslam aj o albume ... alebo spravim fotoknihu? 😉
ten album je pekny 🙂

lucim
2. sep 2009

jo a este mam v pivnici par prazdnych ramikov, treba ich naplnit a vystavit na policu. 🙂

lucim
2. sep 2009

cvak tma.